Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 38

• 60 601
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
melanie_melanie
Благодаря ти!
Вече втори ден търся и чета по форумите.Нова съм тук и все още не се ориентирам бързо, но и това ще стане.
Поздрави!
newsm03

# 646
И аз съм отскоро. В подфорум " Здравни заведения и специалисти"

# 647
Аз лично съм много недоволна от Майчин дом.. Преди седмица бях по спешност там с кървене...
1во чакахме между 3-4 часа...2ро (извинявам се за лошия израз) но докараха една циганка страшна миризма, стана ми лошо на няколко пъти, накрая я взеха преди нас... След това дойде жена, която раждаше с контракции на 3-4 мин. накараха да я чака поне 40мин. и то понеже хората, които чакахме я пуснахме, защото приемната била една... Пълно безумие! След това ме взеха, обясних, че имам кървене, че съм с нередовен МЦ и че закъснението  ми е около 3-4-5 дни не повече, почистиха ме и ми казаха, че трябва да се махне сакчето, защото няма ембрион и не се виждал (говорих с лекарката ми и тя ми обесни, че няма с това малко закъснение как да се види) (питах из форума и всички това ми казаха) Да не се заричам, но не бих се върнала там! Все още не знам какво ще стане, но се надявам всичко да бъде наред... УСпех!  bouquet

# 648
babyv , ти си отишла на най-ужасното място! Не се ли спря на някоя лекарка ? Питаше за жена гинеколог и ти препоръчах, но явно не си обърнала внимание. Непременно отиди при добър специалист за второ мнение! Не се доверявай на "големите специалисти" от МД-София!

# 649
Мами, може ли да споделите как протече при вас първият преглед, след като разбрахте прекрасната новина? newsm78

# 650
Добро утро!  Simple Smile
Hamsti, в коя седмица си и имаш ли вече записан час да преглед?

# 651
Добро утро!  Simple Smile
Hamsti, в коя седмица си и имаш ли вече записан час да преглед?
Добро утро! bouquet
Сега започвам 5-та седмица  Heart Eyes Не още нямам, но скоро мисля да запиша за следващата.

# 652
И аз днес влязох в 5-та.
Нямам търпение да стане поне 9:00ч и да се свържа с доктора, който искам да ми следи бремеността.

# 653
И аз днес влязох в 5-та.
Нямам търпение да стане поне 9:00ч и да се свържа с доктора, който искам да ми следи бремеността.

Честито мила !!Пожелавам ти леко  preggo

# 654
Мами, може ли да споделите как протече при вас първият преглед, след като разбрахте прекрасната новина? newsm78
Понеже съм инвитро, д-ра ме викна на преглед седмица след + тест, бях в 5 г.с. Гледаше ме с коремен ехограф и видяхме две точици. След две седмици каза да отида пак, едничкото беше спряло да се развива, а на другото чухме сърчицето. Бях в 7 г.с.

# 655
В 4+3 гс разбрах, че съм бременна, в 4+6 вече бях на преглед и видях точицата си  Heart Eyes С вагинален ехограф ме преглеждаха до към средата на 4-ти месец, сега вече и с двата вида. Успех, момичета!

# 656
Аз отидох в 5 г.с. на преглед за установяване на бремеността, гледаха ме с вагинален ехограф. След две седмици отидох и чухме сърце.

# 657
  • София
Понеже съм инвитро, д-ра ме викна на преглед седмица след + тест, бях в 5 г.с. Гледаше ме с коремен ехограф и видяхме две точици. След две седмици каза да отида пак, едничкото беше спряло да се развива, а на другото чухме сърчицето. Бях в 7 г.с.

Толкова рано с коремен? Даже не знаех, че е възможно. Съжалявам за другото бебче.

# 658
Да, от самото начало ме гледа само с коремен  Grinning
Първият вагинален преглед за бременността ми беше в 19 г.с., за да измери с точност шийката.
Благодаря, на мен все още ми е кофти, но пък дано с това едничко всичко е наред до края  Praynig Hug

# 659
babyv , ти си отишла на най-ужасното място! Не се ли спря на някоя лекарка ? Питаше за жена гинеколог и ти препоръчах, но явно не си обърнала внимание. Непременно отиди при добър специалист за второ мнение! Не се доверявай на "големите специалисти" от МД-София!

Там ме прати по спешност моята лекарка с цел евентуално хоспитализиране.... Повече там не! Пълно безумие!

Общи условия

Активация на акаунт