Професионални серии за коса - тема 113

• 103 330
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
 Бях ти дала линк в друга тема ето го пак

https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/fortifying-za-vazstanovyav … -reparative-227-g

Биотин и аз съм пила и то сериозни милиграми и помага,но.....взеха да ми излизат едни големи гнойни пъпки-ужаааааааас и в пубертета  не съм имала такива  #Cussing out та бързо бързо се отказах.

# 526
Ох, много съм зле, вярно  ooooh!. Даже съм си го запазила във файла със списъка с бъдещи покупки.
При мен от биотин няма такива странични реакции пу-пу.

# 527
  • София
Аз от Биотинът имах страшно голям апетит.  Simple Smile

# 528
  • София
И аз имах такъв проблем - взимах добавки като MSM, биотин, бирена мая и др. и в един момент кожата на лицето ми пламна, и то не 1-2 пъпки. С геритамин/герикапс не съм имала проблеми.

# 529
И аз имах такъв проблем - взимах добавки като MSM, биотин, бирена мая и др. и в един момент кожата на лицето ми пламна, и то не 1-2 пъпки. С геритамин/герикапс не съм имала проблеми.
След колко време беше реакцията? Аз го пия вече цял месец и нямам нежелани реакции  Thinking

# 530
Момичета имам въпрос. Ползвам сметаната на МШ,обаче нещо и стана и почна да пуска течно...Искам да кажа вместо пяна течна форма.  ooooh!
Има ли как да го оправя и ако не има ли как да прекаля с количеството предвид консистенцията?!

# 531
  • Пловдив
Пробвай да раздрусаш бутилката.

# 532
До толкова се сетих,друсах на поразия  Party

# 533
Скапал ти се е флакона, няма оправия... Или я довършваш като течност или я хвърляш... Тези флакони са ужасни понякога... Аз имам един двуфазен спрей, още като нов ми се развали пулверизатора, а той е неотваряем и така.... Sick
И аз сега чакам сметаната, дано нямам този проблем...  Praynig

# 534
Мацки, много спешно питане: 2 минутния реконструктор на Афоджий, с кой шампоан се комбинира- дълбоко хидратиращия от серията???

# 535
И аз поръчах протеиновия шампоан с протеинов и хидратиращ балсам,еднолитрови,от Кристиан оф рома.Тъкмо се чудех кое по бюджетно да поръчам,ограничена съм в бюджета напоследък.Дано се окажат сполучливи..

# 536
  • Русе
Мацки, много спешно питане: 2 минутния реконструктор на Афоджий, с кой шампоан се комбинира- дълбоко хидратиращия от серията???

С шампоана за изтощена коса! Peace

# 537
Не е по-темата, но все пак ще питам.  Whistling
Някой използвал ли е четките на Detangler?

# 538
имам такава и съм доволна
http://www.enzo.bg/detangler/hair-brush-greben-za-kosa/
/исках да има дръжка/
имам по-евтини от този тип, не струват
с по-скъпи нямам опит

# 539
  • София
Може ли някой подробно да обясни в каква последователност се ползва Nashi Filler Therapy.
Гледам че има балсам, спрей маска и серум.
В каква последователност се ползват, всички на едно миене ли.
Чудя и се на тази серия.
другото, което им загледах е Активатора за реконструкция на косата. Мнения?

Общи условия

Активация на акаунт