Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 58 552
  • 458
  •   1
Отговори
# 420
  • Dope Reach
В следствие на хиперстимулация бях почти седмица в тамошната болница, та ММ си поживя във въпросния хотел няколко дни. Като цяло беше много доволен, но и той сподели за прекален шум от ресторанта в петъчната вечер, както и това, че част от персонала има проблем с българския. 😶

Иначе е доста удобен за пациентите на клиниката. 🙂

# 421
Имам въпрос за акта !за раждане на бебето от къде се получава,аз съм с пост.адрес Мартен русе!нско

# 422
Имам въпрос за акта !за раждане на бебето от къде се получава,аз съм с пост.адрес Мартен русе!нско
Получава се от община Тутракан, няма значение вие от къде сте, а къде сте родили...

# 423
Момичета, имам въпрос, вярно ли е че раждане в Тутракан за здравно неосигурена струва 2000лв,планово секцио?

# 424
Здравейте, към раждалите планово секцио - обаждахте ли се на доктора преди да постъпите или директно отидохте в болницата и те вече там си се свързват с него.....?

# 425
Здравейте, към раждалите планово секцио - обаждахте ли се на доктора преди да постъпите или директно отидохте в болницата и те вече там си се свързват с него.....?
Здравейте! Директно отивате. Може да постъпите вечерта преди секциото( съветвам ви така да направите) или в деня на секциото, но рано сутринта към 7:30-8:00. И още един съвет-не обръщайте внимание на акушерките, като цяло нямат нищо общо с отношението на докторите,
Леко раждане, хубаво и здраво бебе.

# 426
Здравей! Аз се следя при д-р Л. Бойчев и месец преди секциото се уговорихме за дата. Той си отбелязва в телефона.. Но едва ли някой ще те върне ако отидеш директно в болницата. За всеки случай може да се обадиш да регистратура, момичетата ще ти обеснят подробно, за да не се притесняваш излишно... Кога се очертава да бъде секциото, кога ти е термина Blush

# 427
Здравей! Аз се следя при д-р Л. Бойчев и месец преди секциото се уговорихме за дата. Той си отбелязва в телефона.. Но едва ли някой ще те върне ако отидеш директно в болницата. За всеки случай може да се обадиш да регистратура, момичетата ще ти обеснят подробно, за да не се притесняваш излишно... Кога се очертава да бъде секциото, кога ти е термина Blush

Аз също съм се уговорила с доктора и той си записа датата в телефона. Така, че надявам се да не ме забрави...хахаха.. Значи директно в болницата отивам и това е....Благодаря. Секциото ще е другата седмица...

# 428
Здравейте! Директно отивате. Може да постъпите вечерта преди секциото( съветвам ви така да направите) или в деня на секциото, но рано сутринта към 7:30-8:00. И още един съвет-не обръщайте внимание на акушерките, като цяло нямат нищо общо с отношението на докторите,
Леко раждане, хубаво и здраво бебе.

Благодаря Ви. Ами изследванията (кръв, кардиограма...) непосредствено преди секциото ли ги правят...когато питах доктора той ми каза, че не е нужно да си правя изследвания ами те ще ми ги пуснат на място.....а и още искаше ми се да мога да си разменя и някой друго изречение с анестезиолог...по принцип  преди операция има консултация...на която доста държа. При Вас имаше ли?

# 429
Привет на всички Simple Smile Извинявам се предварително ако вече е коментирано, но просто нямам възможност за изчета всичките теми. Интересува ме фетална морфология в Тутракан, но съм объркана. Виждам, че се споменават двама доктори с фамилията Бойчев. За единия ми казаха, че е по-голям специалист по фетална морфология, защото образната диагностика му била стихия и разчитал 4 D образите. Ако някой може да ми помогне с име и координати.

# 430
Привет на всички Simple Smile Извинявам се предварително ако вече е коментирано, но просто нямам възможност за изчета всичките теми. Интересува ме фетална морфология в Тутракан, но съм объркана. Виждам, че се споменават двама доктори с фамилията Бойчев. За единия ми казаха, че е по-голям специалист по фетална морфология, защото образната диагностика му била стихия и разчитал 4 D образите. Ако някой може да ми помогне с име и координати.
здравейте с взета заповед съм,днес ми е първи ден от цикъла обадих се и ми записаха час на 20 март тоест 12 ден от цикъла, някой може ли да ми каже какво следва след като отида на 20?благодаря предварително!

# 431
На 12 ти ден няма как да започне стимулация или да се правят изследвания за хормони. Вероятно ще направите цито, МБ и разните плазми (хламидия, микоплазма, уреаплазма ) дежурните изследвания за спин, хив и т.н
На мъжа ти също СГ.

С началото на следващия цикъл ще започнете с хормоните , задължителния преглед на 2/3 ден от кървенето и старта на стимулацията.

Защо не им се помоли за час този понеделник? Да не губиш цял месец 🤔
Всички изследвания могат да се направят и по време на стимулацията и веднага след пункцията.

# 432
На 12 ти ден няма как да започне стимулация или да се правят изследвания за хормони. Вероятно ще направите цито, МБ и разните плазми (хламидия, микоплазма, уреаплазма ) дежурните изследвания за спин, хив и т.н
На мъжа ти също СГ.

С началото на следващия цикъл ще започнете с хормоните , задължителния преглед на 2/3 ден от кървенето и старта на стимулацията.

Всички изследвания могат да се направят и по време на стимулацията и веднага след пункцията.
и аз исках този месец но ми казаха чак на 20 ти ужас

# 433
На мъжа ти също СГ.

и аз исках този месец но ми казаха чак на 20 ти ужас
а дали в неделя лабораторията там работи,ако имах телефона на доктор Богомил Бойчев да се обадя на него и аз не искам да губя месец

# 434
От регистратурата може да поискаш да те свържат. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт