Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 59 027
  • 458
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм в 8 месец живот и здраве ще споделя подробности след това  Simple Smile
О да ще чакам с нетърпение и леко раждане  Hug

# 121
Моля да ми кажете колко излиза като крайна цена една инсеменация?
С всички изследвания, за двамата 🤔
Дали някоя е правила скоро и има актуално инфо?
Има цени в страницата, но не знам кое е включено 🙄

# 122
Здравейте, момичета! Бихте ли споделили мнение за д-р Любомил Бойчев, понеже обмислям да се изместя при него.  Simple Smile

# 123
Здравейте момичета! Бих искала да попитам някой дали има личния телефон на д-р Бойчеви може и  e-mail адрес. Благодаря предварително.

# 124
  • Варна
Здравейте, момичета! Бихте ли споделили мнение за д-р Любомил Бойчев, понеже обмислям да се изместя при него.  Simple Smile
Моят лекар беше​ Богомил Бойчев,но няколко пъти ме поемаше Любомир. На мнение съм, че Любомир е много по-добъре специалист,с по-здрави нерви и много уравновесен. Знае какво прави и успяваше да ми вдъхне кураж и да ме успокои в трудни моменти. По време на второто инвитро горчиво съжалявах, че не съм при него!

# 125
  • русе
Аз съм доволна и то много.От Русе съм тук правих цв.снимка тръби "ПЕРФЕКТНИ" и отивам в Тутракан с диска и док отваря файла ами....то тръби не се виждаха.....както и да е последва др снимка ясно се виждаше двустранен салпинг...д.р Бойчев пусна док.за ин-витро а междувременно правих лапаро при което ги е спасил и направил пластика и от горе на това бях и с ендометроза 2 степен.....Той ми каза,че ще забременея е тогава честно не му повярвах много бях чела много за пластиките но ето че 5 месеца след лапарото аз съм бременна в 13 седмица е доверих му се на 100% и не съжелих.

# 126
Вчера бях на преглед и проведох първия разговор с Любомир за раждането.Ще съм секцио ,но искам да съм пълна упойка.Но той ми вика бъди сигурна ,че аз и целия ми екип ще те обедим в обратното...И взех да се притеснявам.Може ли да споделите за тази в гръбнака как се поставя,боли ли самото поставяне ,а и по време на раждането усеща ли се нещо ? И кой е по добър анистезелог Стоянка или мъжа ?

# 127
  • Варна
За поставянето на упойката ще те сложат седнала и наведена напред. Ще усетиш леко щипване пидобно на ухапване от комар. Тази​ упойка е по-добрият вариант от пълната. Нищо не се усеща по време на секциото. Ще си видиш веднага бебето и ще го чуеш как проплаква, ще го гушнеш. Пълната упойка е тежка упойка и при секцио не е особено подходяща освен ако няма други показания!

# 128
Благодаря ви много момичета, Pipppa и Radity_rs!

Pipppa, успешен ли беше втория ви опит?

Radity_rs, мноооого се радвам за теб, желая ти безпроблемна и красива бременност с щастлив финал! baby_neutral

Имам записан час за другия месец при Л.Бойчев и силно се надявам да се окаже моят лекар, ние също сме с репродуктивни проблеми и ще правим първо ин витро, доста притеснена се чувствам. Sad

# 129
  • Варна
Не, вторият опит не беше успешен,но забременях спонтанно , следващият месец след второто инвитро.

# 130
Не, вторият опит не беше успешен,но забременях спонтанно , следващият месец след второто инвитро.

Жалко, че инвитро опитите са били не успешни, това тъпкане с хормони, но важното е, че мечтата ви се е сбъднала! smile3525

# 131
  • Варна

Жалко, че инвитро опитите са били не успешни, това тъпкане с хормони, но важното е, че мечтата ви се е сбъднала! smile3525
Да, благодаря на Господ! Така е трябвало да стане...
Пожелавам на всички момичета тук късмет и скорошен УСПЕХ!!!

# 132
Момичета, успех на всички!
Аз имам 1 неуспешна бременност, приключила в 7 мес Sad и бих искала да ви питам дали Л.Бойчев се занимава само с инвитро ( със свои пациентки)  или си преглежда и води ЖК ?

# 133
Момичета, успех на всички!
Аз имам 1 неуспешна бременност, приключила в 7 мес Sad и бих искала да ви питам дали Л.Бойчев се занимава само с инвитро ( със свои пациентки)  или си преглежда и води ЖК ?
Аз си водя ЖК при него!

# 134
Здравейте, искам да попитам някой знае ли колко струва преглед при Любомир Бойчев с цитонамазка и вагинален и цервикален секрет за микробиология?

Общи условия

Активация на акаунт