ама още е студено ми се стлува, до края на месеца ще сме със зимния, тя няма и топло яке, тъничко й е , а за десетина дена не ми се купува .
ама още е студено ми се стлува, до края на месеца ще сме със зимния, тя няма и топло яке, тъничко й е , а за десетина дена не ми се купува . 

. На мен пък точно месните са ми съмнителни, миришат ми на суха храна за котки. На Гербер има пуешко месо в бурканче затворено. И аз ги кисна зеленчуците във вода преди да готвя. Сханак не съм давала, че предезвиква разстройство. Мен си захраних със спанак наскоро
, понеже не бях яла пак заради това да не я хване . На Слънчо майка взе пробно едно пюре със заек, картофи, морков,грах , олио, лук и копър, то миришеше на хубаво, на пастет, ама беше доста солено и нишесте имаше и тя понеже бавно яде и то става на вода цялото и кашите им стават вода след известно време
. А със сметана и аз взех на Хип едно зеленчуково пюре и не бях видяла или мляко ли беше, ама ме е страх да дам, макар , че пише 4+
може би миришат защото нямат и подправки, то е само варено месо ....ами на хип бурканчето отзад пишеше обезмаслено мляко и сметана, аз за това се въздържах, аз и кашите безмлечни ги давамПрепоръчани теми