Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 96 047
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 600
Не знам, както писах по-горе, спечелих от вторият път дънкър преди малко, пробвай. Peace
Ето сайта на играта:https://www.oreodunk.com/bg

Току-що ми звънна куриер, много се изненадах, каза че са награди от Орео, много са бързи.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 14:01 от Ивекс

# 601
Не знам, както писах по-горе, спечелих от вторият път дънкър преди малко, пробвай. Peace
Ето сайта на играта:https://www.oreodunk.com/bg

Току-що ми звънна куриер, много се изненадах, каза че са награди от Орео, много са бързи.

Кога си спечелила наградата?

# 602
Не знам, трябва да видя в имейлите.
Пристигнаха два дънкъра и една чаша, остава още една чаша.
Искат кодовете и ги проверяват.

# 603
Дънкърите съм ги спечелила съответна на 06 и 07.03, чашата на 07-ми, имам още една заявена чаша, но е от 15-ти.

Чашата много ми харесва, повече отколкото на Престиж.

Определено ще продължа да играя поне за още няколко чаши.

# 604
Дънкърите съм ги спечелила съответна на 06 и 07.03, чашата на 07-ми, имам още една заявена чаша, но е от 15-ти.

Чашата много ми харесва, повече отколкото на Престиж.

Определено ще продължа да играя поне за още няколко чаши.

мислех , че чашата се стеснява отгоре надолу *такава и е формата * (поне с такова впечатление останах като я видях на снимка в сайта )

# 605
Затова снимах, за да може да добиете представа.
Чашата е с плътно дъно и е доста тежка, аз такива харесвам - стабилни.
Много се радвам, голяма простотия е, но се радвам като малко дете, дънкърите няма и да ги разопаковам, много са смешни. hahaha

# 606
Наистина чашата не отговаря на картинката на сайта - там е конус, но ми харесва.
Дънкерът ми прилича на голяма клечка за зъби с конец (само че без конеца) - имам много на път, чудя се какво ще ги правя. Гледах един клип в Ю туб - двама веселяци се лигавеха - нанизваха всякакви неща за ядене на тях и ги потапяха в сос, горчица, течен шоколад. Laughing Чудя се дали не може да се намери и някакво друго приложение...

Записах още няколко кода в Престиж - дори и чаша не мога да спечеля, дано да имам късмет с кафето!

# 607
Моите ги забравиха явно. Веднъж и аз да спечеля. Типично Laughing

# 608
Сигурно през седмицата ще дойдат. За мен е по-добре, че не са ми звънели сега, тъй като си дадох работния адрес.

# 609
Petia Ivailova И тази е конус, но пресечен защото дори и от снимката  се вижда, че диаметъра на дъното е по-малък от диаметъра на гърлото Simple Smile но разликата не е толкова голяма.

# 610
Не е точно като показаната от тях, но това няма значение.

# 611
Показаната си е бая конус. Но за щастие не е бая конус.
Снимай и дънкера да го видим какво е.
Орео може да си разменяте с приятели непечеливши опаковки ако не ви се занимава с хиляда мейла.

# 612
И моята чаша и дънкъра дойде, изненадаха ме Тип топ днес. Simple Smile Simple Smile

# 613
  • Телиш/Плевен
Снимай и дънкера да го видим какво е.
Е, снимала го е - точно до чашата. Grinning

# 614
ти на т'ва снимка ли му викаш. разопакован трябва. отляво, отдясно. фотосесия си трябва.

Общи условия

Активация на акаунт