Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 98 411
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 345
Честито на спечелилите! bouquet
Аз се записвам с още една чаша от орео. Този път не ми мина номерът с непечелившия код. Регистрирах го и на двата имейла, но нищо не спечели, за разлика от друг път, когато ако не спечеля първия път, печеля от втория опит. Mr. Green

# 346
Страхотни награди, честито и от мен. Hug

# 347
ма ко и Лавандулова гора браво на вас и честито.  Hug

# 348
  • при късмета
Благодаря! С пожелания всеки да спечели наградата, която иска!

Още една чаша от орео. Реших да практикувам по друг начин. Играта е дълга и на седмица ще играя само с 1 имейл с 5 регистрации, за камера. Поне се убедих, че телят седмични печеливши. Така ще знам кои кодове на кой имейл съм регистрирала. Особено, ако си отговаря на условията и следващи 5 кода не ти дават по-голямо предимство. Отделям само спечелилите чаша кодове, лъжичките заявих 1 и другите изобщо няма да ги заявявам. Хубавото е, че печелившите кодове се броят докато направиш 5 кода за голямата награда. още 2 чаши ми трябват за пълен сервиз, виждат ми се добре, поне за ежедневна употреба

# 349
  • София
Пфу, този път не успях за чаша.. заявих дънкер. Бисквитките взеха, че ми харесаха. Преди не ги ядях, защото бяха много твърди, но явно са променили вносителя.

# 350
записахте ли се в ардес?

# 351
  • София
записахте ли се в ардес?
Да, защо?

ма ко, поздравления и за твоята награда!  bouquet Да въртиш страхотни хлябове! Simple Smile

# 352
записахте ли се в ардес?
И аз се записах. Послъгах на някои въпроси, но голяма работа  Joy

# 353
записахте ли се в ардес?
И аз се записах. Послъгах на някои въпроси, но голяма работа  Joy

Хахахаха
И аз така направих.  hahaha

# 354
@Малко Сладко Коте: без особена причина.

Краен срок и дата на теглене има ли? Като гледам няма типично инфо кое, кога, какво.

# 355

Краен срок и дата на теглене има ли? Като гледам няма типично инфо кое, кога, какво.
По спомен мисля че пишеше че е до 01.05 и на втори обявят победителя

# 356

Втори май. Пише го долу под анкетата.
После през ден очаквай писма за промоции и отстъпки.

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 16:35 от красми

# 357
  • на североизток от Рая
 Момичета, честит страхотни награди! Ползвайте ги със здраве и удоволствие!  Hug

А аз днес получих кафемашината. Червена красота Саеко.  Heart Eyes Няма гаранционна карта, има само книжка с упътване за употреба на различни езици. Дано да е здрава, защото при повреда, явно ще си търсим сервиз и ще плащаме, дори и да е в гаранция.

Регистрирам кодове от вафли, но досега тц награда. Ще взема да спечеля накрая кафето, че то таз машина кафе иска.  Joy

# 358
  • София
Спечелих чаша Орео,обаче се оказа,че някой ми е хакнал мейла и нямам никакъв шанс да влезна в него.Пращат ли нещо на спечелилите или да не се притеснявам?

# 359
На мен ми изпратиха мейл,да ми чиститят наградата.Друго май не са ми пращали. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт