Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 96 060
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Изчистих, наготвих..Кауфланд и Била, идвааам Simple Smile
Направила съм си списък, с все здравословни неща- Куинс, скитълс и киндер пингуин. Ако ММ е в добро настроение, ще взема и едно - две брашна за коледната питка, за козунаците вече имам Laughing

# 541
Хахахахахахаха  Joy

# 542
ще взема и едно - две брашна за коледната питка, за козунаците вече имам Laughing
Joy Joy Joy абе вземи и още някое за козунаци, може да не ти стигнат

# 543
Като казахте брашно, вчера приятелката на брат ми ходила в Кауфланд и брашно взела естествено, но ми каза, че имало доста откъснати кодчета от брашната. Rolling Eyes Очаквах го, но нали има камери, не ги ли е страх? Никога не бих го направила това.

За протокола и аз днес ще взема, че никакво няма вече, а ще ми трябва за по-късно.

# 544
И аз чакам брашно да вземат. Пак ще има невалиден код Laughing

# 545
Може пък и късмет да извадиш, нищо не се знае.

# 546
харесва ми ентусиазма ти.

# 547
Някой беше качил снимки на наградите на теди. Куфарите са доста малки... (според снимката и размерите - голям е колкото раницата )

# 548
# 549
  • София
Някой беше качил снимки на наградите на теди. Куфарите са доста малки... (според снимката и размерите - голям е колкото раницата )
Според мен размерите на раницата са сгрешени Simple Smile Имахме такава раница и беше много по-малка  Hug

# 550
как бе на толко шибано място ше ги сложите тия кодове. идиоти.

2 кода не печелят на софия мел. не ги пазим нали?

# 551
как бе на толко шибано място ше ги сложите тия кодове. идиоти.

2 кода не печелят на софия мел. не ги пазим нали?
Не.
Аз няколко скъсах,ама знаех,че няма да спечеля и хич не ми пукаше  Laughing

# 552
  • sofia
Играта с Киндер Пингуи има ли я днес?

# 553
Другата седмица в Кауфланд при покупка на 2 или повече броя Троя Макси цената е 0.36лв. Повече материал за сладкиши и качване на килограми.

# 554
Опитвам се да намеря снимката на наградите на теди, но не мога? Помощ! Simple Smile благодаря! Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт