Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 96 047
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Опитвам се да намеря снимката на наградите на теди, но не мога? Помощ! Simple Smile благодаря! Wink Wink

# 556
Пропускам играта на Теди, часовник имам, другите неща не ми допадат, може би куфара, но той пък е малък.

# 557
  • Русе
Ейй, много пишете , ей!! В Кауфланд девойка с таблет не видях, и да е  имало, добре се е била скрила Crazy Скитълс взех, многооо са кисели, децата ги ядат обаче.  newsm78
Брашно наистина взех едно ...ама наистина може да не ми стигнат за Великден, знае ли човек newsm78

Теди я пропускам, взех си 5 сока на Куинс, на тази цена си е ок.

# 558
Явно съм много зле, на Орео 3 пъти въвеждам код от различни имейли, и не успявам да спечеля. Чашата минава като стрела Simple Smile Simple Smile Искаше ми се чаша, даже си мислех ако спечеля дънкер да въведа пак за чаша, а аз не мога да уцеля нищо, каръшка работа

# 559
И аз се пробвах вчера и не стана. hahaha

# 560
  • Сандански
Милка няма ли да направят игра вече странно започнаха да ми липсват.  Joy

# 561
Милка няма ли да направят игра вече странно започнаха да ми липсват.  Joy
Joy Joy JoyНа мен хич не ми липсват, че имам още десетина шоколада за ядене #Crazy

# 562
някаква немска бира, звучейки по типично немски начин има за 13 лв купуваш 4-5 ли са в комплекта не знам и една чаша има в комплекта Simple Smile

троя здрач без код.

и пак орео взех Laughing - йок печалба.

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 15:07 от Damarcus

# 563
Купихте ли си куинс вече? * и по колко ?  - аз за сега съм с 5 сока Simple Smile

# 564
Току-що се връщам от магазина, взех и аз един сок, мента + лимон мисля, само той беше с промо етикет, сега ще чета, ако пише нещо.
Да се "похваля", голяма лакомия съм, вече участвам 5 пъти в тегленето на кафето. Joy

# 565
  • Сандански
Току-що се връщам от магазина, взех и аз един сок, мента + лимон мисля, само той беше с промо етикет, сега ще чета, ако пише нещо.
Да се "похваля", голяма лакомия съм, вече участвам 5 пъти в тегленето на кафето. Joy
Ще напишеш ли какво пише на етикета  Simple Smile

# 566
Ще напишеш ли какво пише на етикета  Simple Smile
Под всеки етикет- код за избор на награда -куфар, флашка , възглавница- предполагам че са моментни.
Тегли се мобилно приложение Gramofun Qween's за качване на видео клип със светеща бутилка- за барбарон
Погледни под капачката за безплатна бутилка

# 567
  • София
По въпроса с раниците от mysparx, понеже и за не разбрах защо не получавам билет, след като регистрирах кода през мобилното приложение и реших да ги питам. Това е отговорът:
В томболата за спечелване на раница можеш да се включиш, след като получиш специално известие в мобилното приложение на MySPARX. Въпросното известие се изпраща на случаен принцип на база местоположението ти. Напомняме, че настройките за "Местоположение" и "Промо" в мобилното приложение на MySPARX трябва да са включени Simple Smile

# 568
Не са моментни, на етикета пише:
"Открий кода под етикета, регистрирай го на ......... и участвай за куфар, възглавница или флашка."
За барбарона трябва да се свали мобилно приложение и да се направи клип със светеща бутилка.
За безплатна бутилка се проверява под капачката, на моето има късметче, цитати като тези на Куинс.
Етикета още не съм го отлепила, че да видя кода, пише да се пази.

Хора, това чудо няма отлепяне. Shocked

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 22:38 от Ивекс

# 569
Не са моменти, на етикета пише:
"Открий кода под етикета, регистрирай го на ......... и участвай за куфар, възглавница или флашка."
За барбарона трябва да се свали мобилно приложение и да се направи клип със светеща бутилка.
За безплатна бутилка се проверява под капачката, на моето има късметче, цитати като тези на Куинс.
Етикета още не съм го отлепила, че да видя кода, пише да се пази.

Хора, това чудо няма отлепяне. Shocked
Имаше една игра май пак на тези сокове беше тетрапак 1 л. където като напишеш кода първо избираш награда и тогава го регистрираш и на момента разбираш дали печелиш избраната награда. Предполагам, че тази ще е от този тип. Печелеха се флашки и още нещо което не помня.

Общи условия

Активация на акаунт