Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 96 036
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 570
Не знам, само това пише, като пуснат играта ще видим.

Някой да каже как е махнал етикета? Joy

# 571
Не знам, само това пише, като пуснат играта ще видим.

Някой да каже как е махнал етикета? Joy
Пробвай с макетно ножче да минеш от двете страни на ивицата където се застъпват двата края Simple Smile

# 572
Едвам го отлепих, толкова здраво лепило за пръв път виждам, хванато е хубаво само в частите където се съединява, но голям зор видях, ще пробвам още някои и друг сок и ако е така се отказвам. Joy

# 573
Той кода е по средата така че няма проблем и да се скъса

# 574
  • София
http://artplus.bg/index.php/artplus-lotaria-bulgaria/

Дне си взех едно билетче от  2 лв и едно от 3лв, избрах си от т.нар. тениска, която си е направо блуза за мен  Simple Smile и една книга. Билетчетата нищо не печелят, ама здраве да е.  Mr. Green

# 575
Да, по средата е, но трудно го отлепих, скъсах го, няма как.

sea.sea, благодаря, ще се пробвам за книжка.

# 576
  • Пловдив
В нашия Кауфланд не са и чували за тази игра на Киндер пингуи..
33 кода на брашното и едно голяяямо нищо!
Поне от Колата имах малка радост днес:)
Намерих си 2 капачки,които печелиха кола от белите..От тях спечелих още 4 колички:)Пак е нещо,на фона на нищото Crazy

# 577
  • Русе
Кода на Куинс е по средата, смело късай, аз поне така направих. Имам 7 кода вече Embarassed А дали стават за многократна употреба бутилките, много са сладки, ако стават, ще ме накарат да измисля някакъв сок chef

# 578
Кода на Куинс е по средата, смело късай, аз поне така направих. Имам 7 кода вече Embarassed А дали стават за многократна употреба бутилките, много са сладки, ако стават, ще ме накарат да измисля някакъв сок chef

опитвахме, но не се затварят
дано има предложения за какво стават Simple Smile

# 579
Голяма излагация с тази игра на Софиямел!На 2 тел.съм регнала около 50-60 кода(брашното го ползваме в производство) и само една ръкавица!Искам миксер #2gunfireИмам още 5 и ги пазя...

# 580
Аз съм доволна от София мел, въпреки че и аз искам миксер, но няма да ме огрее май.
С 5 брашна съм.

За бутилките от соковете, ако намерите капачки, които да пасват, може да си ги ползвате.

# 581
  • Русе
Сега се сетих, така една година бях спечелила стек сайдер, не помня марка, много ми харесаха бутилките, за нищо не ставаха, но и сега се търкалят някъде в мазата ooooh!
А кои биха ставали, аз си мисля, че капачките са стандарт някакъв, и на кола и на бирите са ми еднакви newsm78
За брашното съм без коментар... #2gunfire малко са наградите, схема никаква нямат, та е трудна работа Laughing

# 582
Имам пропуснато от 02 408 4067. Не може да бъде избран. На някой да му е познат този номер?

# 583

Да се "похваля", голяма лакомия съм, вече участвам 5 пъти в тегленето на кафето. Joy
Не си сама,и аз съм с 5 и половина,и то без нито една малка наградка...късмет ти желая(ако случайно ми се падне чаша-за теб ще е)поне кафе да уцелиш,щото тия торти и кексове с вафли дето ги ядем през ден,да ги съчетаем и със сок и с кафе... Hug

# 584
Благодаря, много мило, наистина. Hug
От всички тия вафли ни чаша, ни миксер, мм от 2 кода и уцели чаша. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт