Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 95 839
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 945
Оф аз съм такъв карък,че почнах и аз да играя с два мейла ,но пак не печеля.  Sad
Милка днес са теглили от глобулските номера.  Mr. Green Само последния е Виваком. А дано утре дойде нашия ред ( на Вивакомските) .  hahaha

# 946
Ехее, то на Каменица и надолу имало списък, чак днес видях  newsm78 ooooh! ooooh! ooooh! И ме има, много се радвам  Grinning Grinning
От София мел в четвъртък ни се падна ръкавица и вчера я донесоха, екпресно. Подарих я даже Simple Smile
За играта на Сникърс се радвам, понеже го обичам, за разлика от Туикса, който така и не намерих никъде....

# 947
  • Сандански
Аз не мога да намеря queens бутилки. Simple Smile
Сникърс не ми се вярва да има кодове все пак са роднини на туикс.

# 948
Днес си взех наградата от Lay's.

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 19:50 от slan4ize_76

# 949
На мен ММ всеки ден ми носи по един -два Туикса от големите и всеки път поглеждам с надежда да е от играта,но уви...  Rolling Eyes Ще свършва играта,а нито един не намерихме. Дано със Сникърса не е така,че излагация.

# 950
  • Сандански
Ако от туикс си бяха свършили работата по рано сега щеше да има много повече регистрирани кодове реално. Как може да организираш нещо и да не си свършиш добре работата. Интересно ми е колко ли вафли продават престиж в една кампания? Simple Smile

# 951
Само в Кауфланд не съм виждала Туикс, иначе където и да вляза има, между другото кодовете регистрирани в играта са доста.

# 952
и Троя трудно се намират. Затова Кауфланд се пука по шевовете със старите опаковки. До към НГ мисля ще минат тия старите и ще заредят от "новите" опаковки. за туикс и престиж говоря.

# 953
Да, в магазина в който ходя редовно опаковките са от старата игра има и без.

# 954
  • Сандански
Аз знам едно място сега извадиха от играта с нутрибулета.  Joy

# 955
  • Пловдив
Днес се разцепих в Лексито - Лакалут със зодиите (и без това такава ни е пастата Laughing ), тоалетна хартия Зева и влажни кърпички ( и тук съвпадение на това, което ползваме), Орео и Туикс. Всичко регистрирах без Туикс-а, който няма да отварям още,а ще занеса на брат ми. Харесвам ги, но съм минала на здравословно хранене Sunglasses Орео-то този път не печеля. Регистрирах и от татко една опаковка, и тя не печели.

Интересно ми е ако спечеля камера, ще гледат ли кодовете да са същите Rolling Eyes Че аз не смятам да пазя губещи опаковки Mr. Green

# 956
За чашата и дънкерите ми сравняваха кодовете.

# 957
И при мен куриера държеше на кодовете да съвпадат за чашата на орео. Бях взела грешната опаковка и куриера не ми я даде. Така че сигурно за камерата ще искат всички кодове и ще ги гледат дали съвпадат  Peace

# 958
И днес пробвах 2 опаковки на ОРЕО и не печелят. въобще не се мести чашата жалко ще остана само с две чаши Simple Smile

# 959
И аз пробвах с 2 опаковки Орео и нищо не спечелих  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт