Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 95 800
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 020
През цялото време в CBA срещу моето училище е имало туикс.  Joy Joy Joy
Побързай до тази вечер да регнеш няколко,утре е последното теглене.
31.03.

# 1 021
Явно са променили условията, защото утре трябваше да е последното теглене.

# 1 022
Извинявам се, но и аз знаех за утре,затова писах да побърза.Излиза че заради липсата на промо опаковки,ще има още едно теглене?

# 1 023
Да, но в правилата си пише, че ще се раздадат 20 кафемашини в 4 тегления по 5 бройки.
Досега са минали 3 тегления, нали така?

# 1 024
Извинявам се, но и аз знаех за утре,затова писах да побърза.Излиза че заради липсата на промо опаковки,ще има още едно теглене?
Мисля че не са удължили срока а просто тегленето е на всеки две седмици.

# 1 025
Може и така да е.

# 1 026
  • Телиш/Плевен
Когато намерих Туиксове и реших да пратя на Нели и на сестра ми, отворих правилата, за да видя докога е играта и да си направя сметката дали ще успеят да стигнат навреме с БГ пощи. Много ясно си спомням, че последното теглене беше на 31-ви март. Ако има промяна, тя не е от скоро, защото аз около 1-ви март изпращах, така че тогава горе-долу съм погледнала. Или нещо сте се объркали, или те са променили правилата още тогава. Hug

# 1 027
Не, точно така е, през две седмици е.

# 1 028
Браво на теб!Аз съм с десет регистрации за кафе и нито една малка наградка...и кафе няма де,...искам миксерчеее
Подарявам ти едно, ако искаш
Много си мила,благодаря  bouquetИмам още няколко вафли...дано се падне нещо,ако случайно имам чаша -едната за теб,другата за Ивекс Hug
Много ти благодаря!
Аз все още не съм приключила с играта, при нас се купуват тези вафли, така че още храня надежда.

# 1 029
В Каменица пак има две еднакви имена едно под друго..те подиграват ли се нещо с нас..

# 1 030
Явно се подиграват, Мария или Марийка..... то така някой може да се регистрира 1000 пъти. Нека имат някакви ограничения поне да е с различни телефонни номера, иначе е безсмислено...

# 1 031
Да.
Аз пък друго се чудя, за две бири толко зор. Joy

# 1 032
Явно се подиграват, Мария или Марийка..... то така някой може да се регистрира 1000 пъти. Нека имат някакви ограничения поне да е с различни телефонни номера, иначе е безсмислено...
Това е от правилата:
"6. За период от 24 часа имате право да участвате в играта само веднъж, с един e-mail адрес."
Те са с различни.

# 1 033
Приготвяйки печелившите кодове за кафето,забелязах,че комбинацията от печеливши е м/у троя обик.,здрач и престиж.Моите 95% са на престиж!Може пък да е от значение,нека и др.да кажат от кои са спечелили Wink пожелавам ви успех

# 1 034
Приготвяйки печелившите кодове за кафето,забелязах,че комбинацията от печеливши е м/у троя обик.,здрач и престиж.Моите 95% са на престиж!Може пък да е от значение,нека и др.да кажат от кои са спечелили Wink пожелавам ви успех
Аз писах по-горе, регистрирала съм общо 5 кода - 4троя и 1престиж.

Общи условия

Активация на акаунт