Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 17

• 46 536
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Всеволод  Shocked , Люсила,Златил,Ласло

# 661
  • somewhere over the rainbow
Аз това с "йа" наистина не го разбирам.Та то си е правописна грешка! Rolling Eyes Все едно ДимитАр и МЪртина ooooh!
Не е правописна грешка, щом е след гласна, може. А и Димитар не е грешка, ако е кръстен точно така. Познавам Ивилина, винаги ми е изглеждало все едно си греши името.
Иначе тези "йа", или двойни "м" и "н" и не знам още к'во са измислили, не ми харесват. Не бих си ги причинила, нито на детето.
Ая не ми звучи като име на човек, а като прякор, подвикване, ей, алооу, шшш. Домързяло ги родителите да измислят име и пляснали нещо, колкото да не е празно полето. Иначе за кобила си е таман, да ѝ подвикваш там някак.

# 662
Латина (жена на около 40)

# 663
Коца, Йова, Андрия и Грегъри Юлиян (ама не съм сигурна дали Юлиян не е презимето по модерните стандарти без -ов/-ова) - имена на деца от списъка за приемане в ясла.

# 664
  • somewhere over the rainbow
Коца и Грегъри - бест френдс!

# 665
  • Пловдив
Всеволод  Shocked , Люсила,Златил,Ласло

Всеволод Иванов има руски писател.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%81%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0% … D0%BD%D0%BE%D0%B2

# 666
  • Countryside
Аз познавам Латин, че и Латинов  Mr. Green

# 667
  • Най-красивата страна
Латина може би е от Латинка-цветето.
Всеволод е руско.
Люсила-вариант на френското Люсил Thinking
Ия-мисля,че е гръцко и означава теменужка.

# 668
# 669
Дариан. И Еленко.

# 670
  • Countryside
Латина може би е от Латинка-цветето.
А то и Латинка си е име, ето я най-забавната Латинка  Mr. Green

# 671
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Еданур  Rolling Eyes

# 672
  • Най-красивата страна
Еданур мисля,че е женско турско име. Thinking

Габриен
Ялена
Крис Весел
Сияна Грейс

# 673
  • Countryside
Крис Весел и Сияна Грейс са родени един за друг ми се струва, освен ако не са брат и сестра  Laughing

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 12:48 от Сиренце

# 674
Ако са от смесени бракове е много симпатичен вариант, така имат по име и от двамата си родители, и от двете си родини, а може и от двете си баби, примерно, да са. Наистина резултата е нестандартен и екзотичен, но все по- често срещан в съвременния свят.

Общи условия

Активация на акаунт