Искам да кажа ... (113)

• 58 521
  • 884
  •   1
Отговори
# 825
  • Варна
Ая, точно за това става дума. Първите две бланки си ги попълних и ги прие веднага. Срещу състояние си изписа веднага "валидна". И после настана кошмарът. Попълвам си бланката точно както трябва, накрая натискам "валидиране", но на статус не излиза, че е валидна. Пробвах ги всичките бланки, до края, не и не. Иде ми да тресна лаптопа в земята. След като сме длъжни да ги подадем по електронен път, поне да си оправят сайта! Нетът е отличен, не е там проблема. И не е като да съм започнала в последния момент на крайния срок да подавам. Направо място не си намирам от бяс.

# 826
  • До морето
Алечка, честита да си! Пожелавам ти винаги да си така спокойна, щастлива и доволна от живота  Heart Eyes

Мария, снощи те сънувах. Обясняваше ми, че с мъжа ти ще карате 14 колички за пица и ще продавате в Рим пица на парче по 13 евро  Joy Надяваше се бизнесът бързо да ви потръгне и направо да местиш децата вторият срок да учат в Рим  hahaha

# 827
  • До морето
Ето малко снимки от Рим
 Wink
На последната снимка има една бяла фигурка - това е Папата  Laughing. Мина много близо до нас. А на  предпоследната снимка е пано, изобразяващо светите братя Кирил и Методий. Ходихме на гроба на св. Кирил, аз не знаех, че е погребан в Рим. Бил е погребан с най- високи почести, така както погребват папите. В църквата, където са мощите му има доста от нашата история, отделно има благодарствени плочи от всички държави, които ползват Кирилицата.
Красив е много Рим и много впечатляващ, но не е моят град със сигурност. Има какво да се види, евала, че са успели да съхранят толкова години история, но до там. Градът като град не ми хареса, мръсен, шумен, задръстен от коли. Градският транспорт е скандален, имат огромен проблем с бездомниците, които лежат буквално на всяка крачка, с паркирането, с амбулантните търговци. Имах по- романтична представа, някак си. Но все пак е внушителен де и си заслужава да се види.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 21:28 от Mariposa_Malva

# 828
  • Варна
Марипосче, само първите два линка са ми активни на мен.

# 829
  • Варна
Честит празник, Алечка!  Hug
Хаха, Екатерина, не си единствената, която е мислила, че съм руса.
У нас русо все още е само детето. Аз съм брюнетка с няколко слънчеви бани по рождение. Simple Smile
Обаче вчера се скопосах-боядисах си косата у дома. Явно този път съм избрала някакъв по-светъл нюанс на кафявото. Докато ми беше още мокра косата, изглеждаше с руси корени. hahaha
Като изсъхна изглежда по-тъмен цвета. Така или иначе скоро пак трябва да си боядисам корените.
Абе замалко да се изруся  Mr. Green, а на мен не ми отива.

# 830
  • Варна
И аз те мислех за руса Simple Smile

# 831
  • Sofia
Ходихме да тичаме ние Crazy.Ама само аз и ММ, младежът се ската  hahaha.
Заръчал ми е да му приготвям здравословни закуски за училище  Rolling Eyesи ей сега се нагласих  newsm78. Купих пълнозърнесто брашно  Crazy,смятам едни солени мъфини да му изпека  newsm78. Ще му нарежа и моркови на пръчици,да 'рупа в междучасията. Надъхал се е да отметне коремът на гърба  bowuu  Hug,че лято иде ,да не се срамуваме на плажа  Blush.
Марипоска, чудесни снимки  Heart Eyes.
Все забравям да похваля Л'ореалският спрей за моментално боядисване на корени  Peace.Пръскам се доволно с него .Има богат избор от цветове  Peace.Държи до следващото измиване на косата и спасява положението с единичните бели косми.

# 832
Марипоса, мислех си, че само аз нещо съм сбъркана, не ме грабна въобще Рим. Не бих се върнала отново  Naughty Малките, спокойни градчета са мои тип

# 833
  • Euskal Herria
Видях и аз снимките. Марипоса, църквата коя е? Там ли са мощите на Св.Кирил?
На мен по същия начин ми действа Мадрид - има доста за разглеждане, но ми е прекалено населен. Интересно, че Барселона не я усещах по същия начин. Въпреки че през лятото буквално утроява жителите си.  Не вярвах, че бих живяла добре на друго място, но ето - случи се.

# 834
  • някъде ... тук ...
Атина ми подейства по същия начин.
Марипоса, мислех че не сте се прибрали още Simple Smile
Благодаря за снимките Hug

# 835
Ая, точно за това става дума. Първите две бланки си ги попълних и ги прие веднага. Срещу състояние си изписа веднага "валидна". И после настана кошмарът. Попълвам си бланката точно както трябва, накрая натискам "валидиране", но на статус не излиза, че е валидна. Пробвах ги всичките бланки, до края, не и не. Иде ми да тресна лаптопа в земята. След като сме длъжни да ги подадем по електронен път, поне да си оправят сайта! Нетът е отличен, не е там проблема. И не е като да съм започнала в последния момент на крайния срок да подавам. Направо място не си намирам от бяс.
Хайче, мисля, че само на първите 2 справки изписва, че са валидни - наа останалите и при мен няма думичката "валиден". Натисни накрая "Приключване на отчета" и ако нямаш някъде проблеми ще ти го приключи. Ако ми излязат проблеми - то пише коя с коя клетка трябва да съвпадат и къде е проблема.
Може да приключваш и сторнираш безброй пъти, данните ти се запазват.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 15:50 от Ая

# 836
  • Deutschland/HE

При текущото попълване само при първите две излизаше валидна, попълваш, даваш съхранение и ако няма проблем продължаваш към следващата справка.

# 837
Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания!  Heart Eyes

Марипоса, много красиви снимки! И щях да ти казвам, че си много красива, а като бременна си като детенце  Heart Eyes

Ние се прибрахме, обиколих родата да почерпя и сега сме се размазали по дивана. За вечеря ще метна едни джолани, ще ги полеем с винце и така. Партито ще е петък-събота, че неделя е неудобно.

# 838
      Честито, Алечка bouquet

Здраве и сбъднати мечти!

Днес обсъждахме какви дръвчета да засадим в градината .Питаме детето какво да засадим, какво ще му харесва, а то отговаря:Банани, мандарини, може и ябълки hahaha

Отбелязахме и първия мини-концерт/ китара/.Моят син е съвсем начинаещ, но имаше деца с невероятни изпълнения.Някои, които бяха в седми клас дойдоха направо от пробните изпити.Страхотен празник се получи.

# 839
  • На брега на реката
Честит рожден ден Алечка,
Бъди здрава, щастлива и обичана! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт