Искам да кажа ... (113)

• 58 592
  • 884
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И то най-стабилната от физична гледана точка!
Не е проста кака ви Белиндааааа Wink

# 571
Добро утро bouquet !
Аз вече си изпих кафето,прибрах прането,гладих и сега ще подпирам дивана.На обяд мисля да направя кашкавалени топчета,но този път във фурната.Някой дали е пробвал да ги пече  newsm78 .Нали няма да се разпаднат,че не ми се изстъргва кашкавал от тава  Mr. Green .

# 572
  • дядовата ръкавичка
Белинда  Laughing

Бях 6ти месец бременна, когато една позната ми предлагаше да тичаме заедно, че нещо й се струвам понапълняла  Wink. Две седмици преди да родя си избирах заместник в работата (работих до последно тогава, будала). Девойката, която избрах впоследствие ми сподели, че не разбрала, че съм бременна  Rolling Eyes. А си качвах  по 12-15 килограма и с двете бременности и хич не съм висока.

Никакви снимки не видях, много бързо триете, но съм сигурна, че всички сте прекрасни  Laughing

# 573
  • София
Добро утро и честит петък!  Grinning

Вчера, отивайки при ортодонтката, влязохме в магазин на Drag и Кати се сдоби с ново колело. Беше належаща покупка и съм страшно доволна, защото колелото е много хубаво. Пък е и толкова голямо, че спокойно мога да го карам. Продавачите ме подканваха да го тествам, явно усещайки, че има голям шанс да им изнеса шоу, но се осмелих да го подкарам в една тъмна уличка след като го купихме вече. Не съм карала повече от 20 г. и си припомних какъв кеф е.

А ортодонтката за втори пореден месец вади (или по-точно избутва с пръст) млечен кътник на Кати. Съответно няма кога да купим нещо, което да поднесе феята на зъбките и оставяме 10 лв в кутията на шините. Обаче снощи се оказа, че нямаме 10 лв, а по-едри пари. При което, нали съм креативна личност, хаха, взимам зъба и оставям в кутията 20-тачка с бележка от феята, че не е имала по-дребни пари и Кати трябва да върне ресто от 10 лв на следващата вечер.  Mr. Green Писах с печатни букви, че да не ме разкрие. Сутринта обаче Кати с ръце на кръста посреща татко си на излизане от банята, посочва го с пръст и с нетърпящ възражение тон му заявява: "Тате, ти си феята на зъбките!". Безценна физиономия от страна на мъжа ми! Трябваше да го снимам.  Joy Последва обяснение, че почеркът на феята приличал на този на мъжа ми. А той горкия и хабер си нямаше за какво иде реч. На излизане питах Кати ще връща ли ресто и тя каза: "Ще върна, но подозирам, че тати си е измислил и написал бележката с цел да ми вземе половината пари".  hahaha

# 574
  • sofia
Страхотни деца, майки и бащи видях вчера!

За кг и бременност изобщо не искам да мисля. В момента съм на кг, когато влизах да раждам. Не ми тежат толкова, колкото тогава, не ми ходи до тоалетна през 5 мин. и мога да дишам  hahaha

Тонка, мерси за пожеланието. От сряда живея с мисълта, че е петък. Вчера беше особено силно това чувство.
Можеше да пишеш на бележката, че феята дава авансово и за следващия зъб.  Laughing

Добро утро bouquet !
Аз вече си изпих кафето,прибрах прането,гладих и сега ще подпирам дивана.На обяд мисля да направя кашкавалени топчета,но този път във фурната.Някой дали е пробвал да ги пече  newsm78 .Нали няма да се разпаднат,че не ми се изстъргва кашкавал от тава  Mr. Green .
Сложи хартия за печене или фолио отдолу. Почти всичко пека по този начин.

# 575
Ау, Тонка, разсмя ме с тази история!
Добро утро и от мен. Петък е, а аз се събудих преди алармата. Подозирам, че и утре ще е така! Уви!
Минах през кростренажора, изпрах, сгъвах дрехи, мих тоалетна, имам малко за гладене, прахосмук, магазин, обяд...

# 576
  • Варна
По темата за снимките - лично моето мнение е, че бременните на не им е работа да се снимат по голи кореми. Хич не ми пука колко са нежни и естетически издържани снимките, на мен все са ми грозни и просташки. Но всеки с разбирането си.

Пак съм изтървала Стейси, за втори път, а точно тя ми е интересна. Нищо, следващия път.

Днес смятам да работя до обяд и после ако знаете какво ме чака... Въоръжила съм се с волско търпение и електронна книга, тъй като трябва да мина през НАП, Агенцията по вписванията, кадастъра и накрая данъчното. Навсякъде имам да вадя документи и да се разделям с пари под формата на различни държавни такси. Ако успея всичко да мина за един следобед после ще трябва да черпя.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 09:40 от HighSpeed

# 577
Добро утро и от мен!
Малката снощи спа спокойно и аз съм по-добре, та доволна съм.
Сега пия кафе и се кефя на живота.Решила съм да правя чийзкейк и ще ида да ровя пак рецептите.
Ние цялото семейство си правим коледни фотосесии от 3 години насам и смятам да ни е традиция.Прекрасно изживяване е ни зарежда с много емоции.Та семейни снимки имаме.
Лаленце и детенце са прекрасни и чаровни Heart Eyes и всички други, които успях да уцеля.Изтървах Рая и Стейси, обаче.

# 578
  • София
Въоръжила съм се с волско търпение и електронна книга, тъй като трябва да мина през НАП, Агенцията по вписванията, кадастъра и накрая данъчното.
Хай, мога само да ти пожелая кураж и здрави нерви.  Hug Като чуя за Кадастъра започвам да агонизирам. Е, и за останалите места, защото лятото ги обиколих всички по няколко пъти, та знам какво е усещането.

От Софийска вода ме тормозят. Новите собственици на стария ни апартамент не са сменили партидата за водата и съответно не са плащали сметки от юли насам. Вече 5 пъти от Софийска вода ми звънят, за да ме карат да плащам и всеки път им обяснявам, че аз вече нямам абсолютно нищо общо с въпросния имот и не им дължа нищо. Последният път, преди 2 дни, пак ми звъняха и директно започнаха така: "Знаем, че вече не сте собственик, но е редно да дойдете и да декларирате, че имотът не е ваш". Моляяя? Така я сиктердосах тази... Е как бе, откъде накъде ще се развявам да им подписвам декларации. Да си се оправят. Обясних им, че редното е всеки нов собственик да си оправи партидите, както съм направила  аз с новия имот. Пък какво се случва с чуждите имоти, изобщо не ми влиза в работата и да ме оставят на мира.  Crazy

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 09:30 от Тонка*

# 579
  • Ямбол
Тонка, имотът не е твой, но партидата е твоя. Затова, най-добре отиди и си ги оправи тези неща, че може да станат по-големи неприятности.

# 580
  • Варна
Тонка, и аз имам лошо усещане за тоя кадастър. Останалите места съм ги посещавала много пъти, по различни поводи и за различни документи, та знам какво да очаквам, но там не съм ходила още.

# 581
В чийзкейка на Захир тая рикота с какво мога да я заменя?Някой да го е правил?

# 582
От плувния клуб искат да преместят големия синковец в представителния им отбор - там са им талантите, които тренират вече професионално. Искат ни съгласието писмено - ангажимента е сериозен, искат да могат да разчитат на състезателите си. Големият е с много дини под мишницата, но каза, че много иска и щял да се справи с училището и допълнителните тренировки. Вероятно ги надъхват много в клуба, но и влизането в дрийм-тийма по плуване си е успех сам по себе си и детето е много гордо. Една еретична мисъл ме човърка - да изтъргувам ли съгласието си срещу място в клуба и за Дребосъчка - вече 2 години е в списъка на чакащите и място няма и няма. Даимсеневидидано! Ще се пробвам, само трябва да формулирам мноооого внимателно писъмцето. Бели кахъри, знам.

# 583
В чийзкейка на Захир тая рикота с какво мога да я заменя?Някой да го е правил?
Аз съм правила на Яна чийзкейка с маскарпоне или крема сирене, виж ако искаш и него и прецени дали не става и така. Peace

# 584
Аз съм заменяла Рикотата и с безсолна извара. По-различна е консистенцията, но става.

Общи условия

Активация на акаунт