Искам да кажа ... (113)

• 58 552
  • 884
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро!  аз станах в 8, но искам да ви кажа, че не знам какво беше това спане - снощи заспахме на дивана към 8 вечерта, събудихме се към 23, пренесохме се в спалнята и спахме до сутринта Flushed Мъжът ми, айде, беше карал ски цял ден, ама аз?!

Днес към обяд имаме семеен повод, но не хубав, така че чакам мъжа ми да се прибере от сутрешния си крос и да отидем, днес жива-умряла трябва да се добера до фризьорката си, все не успявам, а трябва да си подстрижа гривата, задължително! Утре една боя и да кажем, че ще съм по-свежа в главата най-накрая. Времето през седмицата ще е хубаво и утре се чудя дали да не отидем да си взема колелото, сегашното може да го закарам към нашите днес, а може и да го оставим за една приятелка да ходим заедно на работа с колела, цяла групичка се събрахме!

# 721
Оказва се, че днес трябва да чакам 3 куриера.  ooooh!
След малко щерката тръгва на състезание и аз лека по лека ще почна с чистене, готвене, подреждане.
Мър, защо днес подстрижка, а утре боя? Не може ли и двете на веднъж? Признавам си, че съм невежа и за това питам.

# 722
  • Deutschland/HE
Лиляна, също виж и Крис -имат магазини на Тракия и в адвокатската градинка.

"Крис" имат вече голям двуетажен магазин на бул. Левски, до спирка Явор.

# 723
Добро утро!
Опънала съм се на теферич и си пия кафето, много ми е хубаво. За днес планираме разходки, ядене и лежане на равни интервали. Слънчево е  Heart Eyes

# 724
Оказва се, че днес трябва да чакам 3 куриера.  ooooh!
След малко щерката тръгва на състезание и аз лека по лека ще почна с чистене, готвене, подреждане.
Мър, защо днес подстрижка, а утре боя? Не може ли и двете на веднъж? Признавам си, че съм невежа и за това питам.
А може, стига да не си "зле" като мен - всяка минута във фризьорския/козметичен салон ми съкращава живота... Joy Тъй като засега освен някои и друг бял косъм, не ми се налага по-сериозно боядисване, то го правя сама с мус боя - мажа като кучешка колибка в същия цвят. Като стане време за сериозно боядисване ще му мисля - дали ще се специализирам сама или ще се прежаля. Моята фризьорка знае - максимум 15 минути има да се справи, преди да стана нервна Stuck Out Tongue Winking Eye
Изчезвам. Приятен ден на всички, цяла седмица го дават хубаво време, много добре Simple Smile

# 725
Добро утро.
Ние сме на плуване, детето де, аз вися в една градинка на слънце с група подозирам снощни махмурлии, пиещи кафе и бира.. Sick Пфу, що за начало на деня имат някои хора...
Желая вашия да свеж и приятен, явно снимки сте пускали снощи, нищо не съм видяла, само това изкушение Гена  Heart Eyes Simple Smile

# 726
Я да чуя и вашето,  значи приятелката ми от Италия прясно ми сервира, че това лято жълтото ще е хита на сезона и да купувам жълти дрехи във всякакви нюанси ,  немската ми дружки ме залива с милътери стил, та вече си мисля маскировъчен панталон с жълти кубинки  ли трябва да търся?  newsm78

# 727
  • Ямбол
Знам че няма да вземеш мнението ми предвид, но да си кажа, че тези маскировъчни дрехи са ми ужасно гадни. Циганеят ми.

# 728
Аз малко късно се включвам, но искам да ви благодаря за пожеланията  Hug
От цялата дандания той беше най-щастлив да духа свещичките. Пет пъти ги палихме  Laughing

# 729
Я да чуя и вашето,  значи приятелката ми от Италия прясно ми сервира, че това лято жълтото ще е хита на сезона и да купувам жълти дрехи във всякакви нюанси ,  немската ми дружки ме залива с милътери стил, та вече си мисля маскировъчен панталон с жълти кубинки  ли трябва да търся?  newsm78

Аз си купих такива обувки - златни са.  Party
Скрит текст:

# 730
  • До морето
Нищо жълто не видях в Италия, но цял Рим е залят с това

https://www.google.bg/search?q=%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0 … rc=Z1Oa5z-YVUmWZM:

Носят ги стари, млади, ниски, високи, слаби, дебели, на ток, със сандал, с маратонки, с ботушки. Кой как му душа сака. Буквално всяка трета е с такива кюлоти.

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 13:17 от Mariposa_Malva

# 731
То жълтото щяло да е за лятото  Wink
Нищо против нямам  милътери. Лиляна вероятно прави асоциация с Ямболските цигани,  не че я виня, то в Бг принципно сме предупредени към определен вид визия,  заради мангалите и чалгата.
С животинските принтове също имаме особен проблем, за който хората на Запад съм сигурна не подозират. Simple Smile

# 732
Много бяло има в новите колекции по магазините тук, жълто също, всякакви нюанси, вкл. и тютюнево и каки. Мента тук-там. Милитъри - не.

# 733
  • Sofia
Ооооо,животински принтове харесвам  Heart Eyes Mr. Green-на чанти,обувки с косъм, шалове,аксесоари  Peace,предпочитам зеброви,но тук там имам и тигри  bowuu.
Жълто обожавам,много ми отива,обаче имам 4-5 летни дрехи в жълто  Thinking.С удоволствие ще се сдобия и нося.И милитъри харесвам като акценти  Crazy.Всъщност по-лесно бих изброила какво не харесвам  Laughing.
Тия разкроени гащи, обаче категорично не ми харесват  Naughty.особено с такава неопределена дължина.Както и скинитата над глезена не ме кефят.Носят ми се бойфрендки. Все не намирам хем да са провиснали, хем да са секси и прибрани  Crazy.Трябва да пощъкам на МОЛ,ама не ми се мери хич напоследък.
Днес обаче си обух новите цветни кецове  Heart Eyes.Луд на шаренко се радва  hahaha.
Моите ме подюриха от 10.30  ч.да излезем  Crazy. Хем,че съм тутава-чанти вадих, летни,якета,пончота... сгласих се,де.Ама как не обичам да бързаааам. Метнахме младежа на математическо кенгуру. Инспектирахме майсторите дали и как работят по един имот, пихме кафе и фрешче на теферич, поразходихме покрай баровските къщи и се прибрахме.
Сега трябва да възстановя  Whistling.
Мъжките костюми на Десизо Монни харесвам аз, както и ММ  Peace. Но аз по принцип харесвам и му избирам по-екстравагантни дрехи  Mr. Green.Той е кротък и не възразява  hahaha.Научил си е урокът  bowuu.

# 734
Сдобих се с тъмносини къси панталонки и си мислех и аз да ги комбинирам с жълто.
Панталони по италиански няма шанс да обуя.
Трябват ми дънки, ама много ми трябват.
От днешните куриери всички намазаха без мен. Ще връщам 2 чифта дънки и пак ще разцъкам сайтовете.
Доста къщна работа мина през ръцете ми, изкъпах се с косата и обявявам мързелуване до утре.
Само да споделя, че отхвърлих предложението за СПА за 1 ден без децата.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт