Искам да кажа ... (113)

• 58 560
  • 884
  •   1
Отговори
# 705
Тъкмо се наканих да отворя лаптопа и да пусна обещаните снимки, но ще се въздържа при толкова пълен балкон.
Стейси, и аз искам. Останаха малко хора, които не съм виждала, ти си едната. Друго си е да знаеш отрещния човек. Все пак, всеки ден си говорим.

Такаааааа. Марипоса, много си красива. Мъжът ти е готин, а децата чудни. Въвсем по друг начин си те представях, скри ми шапката.

# 706
Много ви благодаря, малко прекалихте  Blush
Захир, много интересно, че си забелязала разликата. Аз преди малко като търсих бременни снимки забелязах същото. Имам някои снимки направо приличам на бременно цигане-тинейджър ( Самуил е лятото и съм със завиден тен  hahaha ) За кецовете, не си ли чувала приказката - Не е важно колко са ти стари кецовете, важното е, че ги разхождаш в Париж (Брюксел)!  Hug

Генче, как знаеш какво да питаш, лисицоооо  hahaha Зимни дрехи си накупих Laughing, че се намръзнах там. То пишеше 18-19 градуса и ние хукнахме по къси ръкави, ма то 19 градуса е само на обяд. Сутрин и вечер беше 5. Замръзнаха ми шушоните от студ. И една Оbag си взех, че бяха без пари (почти). И мноооого Маккуин светкавици  Joy
Рая, снимки имам, ма след на Захир снимките ме е срам да показвам. Моите са аз и борче, аз и замък, аз и Колизеума  bowuu

Че аз не съм качвала снимки...какви снимки?? newsm78 Много ме е яд, че нямам професионален апарат, особено за Брюж. Там, поне по снимки, изглежда вълшебно.
'начи, ние отиваме в Белгия: Брюксел, Льовен, Антверпен, Брюж Heart Eyes, Гент, Намюр. В Антверпен е къшата на Рубенс, както и шоколадова фабрика, която ЩЕ посетя.

# 707
Мога да пусна нещо, да разгоня балкона Mr. Green

# 708
  • Варна
Утре вечер ще пратя снимки! Simple Smile
Всъщност отдавна съм в леглото, завита за сън и цъкам на телефона. Simple Smile
Лиляна, първосигнално се сещам за 'Теодор" и "Андрюс". И аз трябва да пообиколя магазини за мъжка мода и да подготвя моя мъж къде да пазарува, че той няма време и също като мен не обича да обикаля по магазини.

# 709
Лиляна, също виж и Крис -имат магазини на Тракия и в адвокатската градинка.

# 710
  • Варна
Хубаво си легнах рано, но не мога да заспя. Ще ми изфръкне сърцето. Я кажете нещо за сърдечно успокояване. От тревожни мисли се провокира. Щитовидната е наред.

# 711
  • Ямбол
Добро утро.
Рано се събудих, а ми се искаше да не е.
Стейси, само за валидол се сещам.
А къде да ги търся тези магазини? В мол ли някъде? Не познавам Варна. Ходила съм само веднъж за няколко дни за преглед на големия за очите, но това беше преди повече от десет години.

# 712
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро.
И аз съм будна от 6 часа  Tired
Стейси валериан,глог и мента успокоява не само сърцебиенето.

# 713
  • До морето
Теодор и Андрюс са в Grand Mall. Аз се сещам за Zara и Massimo Dutti - пак там. Тези Крис са на центъра, в адвокатската градинка, но там е ужас с паркирането.

# 714
Добро утро.
Ококорих се рано, четох книга и после пак съм се унесла. Както и предполагах се събудих преди алармата в делнични дни. Егати късмета.

# 715
Аз поспах, инсталирах си новия лаптоп, изпържих филии на детето, сварих телешко варено и сега чистя.
Седнах за една цигара и те видях Simple Smile.

# 716
  • Някъде там
Добро утро.
Искам да кажа че няма какво да кажа..нещо ми е никакво.
Станах в 6 защото котарака реши че щом той се е наспал и аз трябва да ставам.Не миряса докато не го нахраних и намачках.
Изчистихме задружно и сега ще мисля храната и после май ще излезем.
Доста снимки съм изпуснала но все някога ще наваксам. Grinning

# 717
Добро утро.
Рано се събудих, а ми се искаше да не е.
Стейси, само за валидол се сещам.
А къде да ги търся тези магазини? В мол ли някъде? Не познавам Варна. Ходила съм само веднъж за няколко дни за преглед на големия за очите, но това беше преди повече от десет години.

В Гранд мол на автогарата има магазини за мъжка мода.
Още един глас за КРИС до адвокатската градинка,като стигнеш центъра, шадраваните и съдебната сграда ти остане вляво, тръгваш по уличката и си там.Пращам ти тел. на лични, ако имаш затруднения в града

# 718
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Снощи малко прекалихме с гости и иху-аху. Сега още пия кафе и се чудя как да се събудя  Tired
Марипоска, ще пратя на ЛС, но и ти върни, че те изпуснах.
Кой друг искаше?

# 719
Добро утрооо!
Събота и неделя ще се размажа от мързел Grinning

Общи условия

Активация на акаунт