Искам да кажа ... (113)

• 58 566
  • 884
  •   1
Отговори
# 690
Моят ми е казвал, че го боли там, където на мен ще ми порасне пенис  Mr. Green

# 691
  • Sofia
Моят ми е казвал, че го боли там, където на мен ще ми порасне пенис  Mr. Green
hahaha култово  Hug.Нали щеше да лягаш ти...и кому ще шеташ утре?  Thinking

# 692
  • До морето
Много ви благодаря, малко прекалихте  Blush
Захир, много интересно, че си забелязала разликата. Аз преди малко като търсих бременни снимки забелязах същото. Имам някои снимки направо приличам на бременно цигане-тинейджър ( Самуил е лятото и съм със завиден тен  hahaha ) За кецовете, не си ли чувала приказката - Не е важно колко са ти стари кецовете, важното е, че ги разхождаш в Париж (Брюксел)!  Hug

Генче, как знаеш какво да питаш, лисицоооо  hahaha Зимни дрехи си накупих Laughing, че се намръзнах там. То пишеше 18-19 градуса и ние хукнахме по къси ръкави, ма то 19 градуса е само на обяд. Сутрин и вечер беше 5. Замръзнаха ми шушоните от студ. И една Оbag си взех, че бяха без пари (почти). И мноооого Маккуин светкавици  Joy
Рая, снимки имам, ма след на Захир снимките ме е срам да показвам. Моите са аз и борче, аз и замък, аз и Колизеума  bowuu

# 693
  • Sofia
...Генче, как знаеш какво да питаш, лисицоооо  hahaha ...
Рая, снимки имам, ма след на Захир снимките ме е срам да показвам. Моите са аз и борче, аз и замък, аз и Колизеума  bowuu
Mr. Green отличничка  Whistling
Дай,дай ти снимки,пък пак се срамувай  Laughing

# 694
  • До морето
Официално моля за снимки Гена, Елит, Стейси, Хай, Рая и всички други, които са публикували. Извинете, ако пропускам някой. ЛС- то ми е отворено за вас  Hug

# 695
И аз я изтървах Стейси, да ми се яви на лични:)
Марипосче, много си красива, много! Давай ти и Колизеума, аз няма да се възмутя, щото имам същите:)))

# 696
  • Телиш/Плевен
Прекрасни Марипоса и семейство! Heart Eyes

# 697
  • Sofia
47 балкОнджии  Laughing, бързо слизайте да си плащате лептата,аааа-ма-ха  Thinking.Кръчми няма ли за вас в петък вечер  Mr. Green?

# 698
  • Ямбол
И аз май изпуснах всички освен Янтра и Лалето. Много хубави снимки.
Сънувах, че Лиляна е спечелила хлебопекарна от игра на София мел  #Crazy Лиляна, вземи регистрирай някой код.
Аз хлебопекарна си имам, но и такова брашно продаваме. Къде трябва да ги търся тези кодове или само в съня ти ги има?

Кате, приличаш ми на Катето Евро.

След по-малко от месец ще ходя със сина ми на предварителните във Варна. Искам да се огледам евентуално нещо за бала да му вземем. Някой от Варна да ме насочи къде да се ориентирам. Синът не иска строго официален костюм.

Ех, честит да е Апостол. Да стане още по-голям чаровник.

# 699
Ооо, Тото рожденик, да е жив и здрав.

# 700
, бързо слизайте да си плащате лептата,аааа-ма-ха 
Само да не те чуе Сандо, че сега ще натресе кучката и бирата!

# 701
, бързо слизайте да си плащате лептата,аааа-ма-ха 
Само да не те чуе Сандо, че сега ще натресе кучката и бирата!
Нищо не вдянах, за Сандо не знам Mr. Green

# 702
  • Euskal Herria
47 балкОнджии  Laughing, бързо слизайте да си плащате лептата,аааа-ма-ха  Thinking.Кръчми няма ли за вас в петък вечер  Mr. Green?
Споко, всичко е видяно и надлежно архивирано. Споменаваната Вилико пасти да яде, има си достойни заместници.  Надали някой нещо ще пусне.  Mr. Green
Мога да се отчета само с домашни любимци и пейзажи.

# 703
  • Sofia
...всичко е видяно и надлежно архивирано..
Компроматите за бъдещите президенти са събрани,казваш, Яна,.. Mr. Green.
Да си лягам спокойна, освен, щом сеирът свършИ  Laughing.
Лиляна, с момчетата е лесно на бал, си мисля  newsm78. Ама имам време и да размисля  hahaha.

# 704
  • Euskal Herria
Аз и с двамата нямах проблем при подготовката на бала. Много бързо и лесно намерихме тоалети. На щерката роклята влезе в употреба още веднъж - ходи на сватба с нея. Буквално за половин час я избра, на място направиха поправките и си я взехме. А синът си избра дрехи, които да може и след това да носи- спортно-елегантни. И като цени - и при двамата беше много добре.
Обаче като знам при племенника какво обикаляне падна ... по-суетен и от момиче.

Общи условия

Активация на акаунт