Искам да кажа ... (113)

• 58 604
  • 884
  •   1
Отговори
# 675
Е...нищо не видях  Sad
Красавица си ти.... Heart Eyes Чакаме и от Рим снимки  Peace

# 676
И за свекървата се получи чудесно  Sunglasses
Леле, Мариспоса колко хубава бременна си  Heart Eyes
Ама ти и по принцип си си хубава много! ... Сега видях и останалите снимки- много сте хубави всички! Когато си ходя към любимата Варна, ще се радвам да нащипя малките бузки на госпожицата.

Изчезвам към свекърите afwitch
Утре ще ви чета, че тази вечер се включих малко ни в клин, ни в ръкав /да ме извинявате за което/.
Ама и мисля да си казвам по-честичко тук, защото сте ми много симпатични, а пък досега само ви се радвам инкогнито на сладкодумието.

# 677
  • Варна
Ееее, най-после я видях Марипоса. Предния път я изтървах. Много си хубава, пу пу Simple Smile

# 678
Видях ви, прекрасни, млади, красиви, а децата бонбони просто  Crazy

Направих пилето в кексовата форма....уникалоооо Crazy, ако не си дойдат моите скоро ще си го изям сама  Flutter

# 679
  • София
Хаха, Жаки  Laughing „Дупреждавай ме” беше една от последните смешни думи на Мая, много ми е мила  Heart Eyes Сега само се шегуваме с това.
Петъчна домашна пица маргарита плюс зелена салата с краставици и чери доматки правих, плюс пино грижо за възрастните. О, да! Почивка е вече! Party

# 680
Марипоса, супер сте всички. 8 месец  Crazy. Ей така да бременеех, ама уви Simple Smile.
Момичета, отивам да спя, че стана 2 през нощта, а утре съм обещала да чистя в родата  ooooh!.

# 681
  • Варна
Жаки покрай любимата ми овилеколепна ме присети за някои думи на детето като бебе. На 1,5 години млякото беше няко, колата-ка. А като я питат "как се казва", казваше "Га".    Mr. Green Деяна се казва, иначе.
Утре ще пратя на лични снимките, за който ме е пожелал.     Mr. Green    Запомних Хайчето и Кати. Да се знаеме визуално.

Честит да е Тото!

# 682
Жаки покрай любимата ми овилеколепна ме присети за някои думи на детето като бебе. На 1,5 години млякото беше няко, колата-ка. А като я питат "как се казва", казваше "Га".    Mr. Green Деяна се казва, иначе.
Утре ще пратя на лични снимките, за който ме е пожелал.     Mr. Green    Запомних Хайчето и Кати. Да се знаеме визуално.

Честит да е Тото!

Стейси и аз те желая, ама ми е неудобно така да си искам  Embarassed

А най-неудобно ми е, че имам хора във фейс бук и в други акаунти, а не ги свързвам с форума. Не са много де, повечето знам кои са и тук.

# 683
И аз имам свекърва на гости, пу пу, много ми е добричка. Пийваме, поръчахме Хепи, мъжчо го няма...егати кефа! Mr. Green

Марипоса, прекрасна си! bouquet Страшно красива жена. На фотосесията си личи вече една женственост. Преди това, бременна си момиченце  Heart Eyes

Тото да е жив и здрав!!!! Да расте усмихнат, палав и любопитен към света!

Алечка, да си починете добре. В Трявна е чудно.

Ние утре рано летим, трябва да станем по тъмно. Дадох си любимите обувки на обущар да ги разшири, че ми стискаха, а там ще ходим доста ...и ги забравих. Сега ще пътувам с едни стари, милите на нищо не приличат ама поне мога да намажа някои белгийчета-обувчета, кво му е. Имам 32 страници пътеводител, написан от самата мен със забележителности, карти, информация.
'Дупреждавам ви, не се шегувам!!!

# 684
  • Sofia
Марипоса, красавице  bouquet, и децата прекрасни, че и мъжът 'убавец Peace.
Какво си купи от Рим  Mr. Green?
Пак се пропихме с ММ  Whistling, изпекох Лидл-ски пици,ам'че не са лоши...не са като от Виктория, ама и не струват толкова  hahaha.Много ям, Божкее,най-много от тримата  Embarassed, ама пък само аз нямам корем, все още  Mr. Green. Къде лятото може и да се сдобия, ако все така се черпя  Thinking.
Захир,да разтъпчеш хубаво старите обувки и да се върнеш с нови  Peace.Весело,хранително и напоително да е!

# 685
  • София
Марипоса прекрасни.
Тоз Тото кога порасна  жив и зрав.
Захир къде ще ходите ,че съм пропуснала ако си казала.Лек път и хубаво д аизкарате.

# 686
И аз имам свекърва на гости, пу пу, много ми е добричка. Пийваме, поръчахме Хепи, мъжчо го няма...егати кефа! Mr. Green

Марипоса, прекрасна си! bouquet Страшно красива жена. На фотосесията си личи вече една женственост. Преди това, бременна си момиченце  Heart Eyes

Тото да е жив и здрав!!!! Да расте усмихнат, палав и любопитен към света!

Алечка, да си починете добре. В Трявна е чудно.

Ние утре рано летим, трябва да станем по тъмно. Дадох си любимите обувки на обущар да ги разшири, че ми стискаха, а там ще ходим доста ...и ги забравих. Сега ще пътувам с едни стари, милите на нищо не приличат ама поне мога да намажа някои белгийчета-обувчета, кво му е. Имам 32 страници пътеводител, написан от самата мен със забележителности, карти, информация.
'Дупреждавам ви, не се шегувам!!!

Захир, за това и не се хабих да ти пиша за места, но ако си пропуснала в списъка Mort Subite си заслужава. В центъра е, правят си тяхна бира и е една от най-старите кръчми Simple Smile.(Тоалетната е една и може да ти се наложи да минеш през писоатите Simple Smile).
Срещу пишкащото момиченце е кръчмата, чиито собственици твърдят, че предлагат най-голям асортимент от бири в света.

# 687
Mariposa, прекрасно семейство сте!
Захир, лек полет, много забележителности да отметнете, обувки да купите, да се напиете с бири и да преядете с шоколади!

# 688
  • дядовата ръкавичка
Марипоса, всички сте сладури, но ти си истинска красавица  Laughing

Скрит текст:
Деликатната история на Гена ми напомни за една случка с моята кифличка, 3-годишна ще да е била. То малко камъни в моята градина, ама .... Къпех се с нея тогава, че не ми се занимаваше поотделно, а тя по едно време ми вика възхитено: "Мамо, нали като порасна и аз ще имам гърди? Големи и "увехнали" като твоите!  Mr. Green

# 689
  • София
Моят чудесно е изучил анатомията.Знае бебето как става и ще излезе на мама от зайчето.щъркели не минават при него.А другия вариант било да срежат корема и да го вадят.

Общи условия

Активация на акаунт