Искам да кажа ... (113)

• 58 601
  • 884
  •   1
Отговори
# 660
Е тя се надува на бензиностанция, ако нямаш някаква помпа в къщи.

Нашия офис всичко понася. Постоянно ползваме някакви мостри за болнично оборудване  Mr. Green. В легенче за мръсни инструменти си държа кламери, щипки, дребни стики бележки и подобни.

Имахме си и легло, възглавници се валят. Само още не са ни пратили транквиланти, ама ние си изглеждаме всде едно ги тестваме постоянно  Joy.

# 661
Аз имам такава топка, купих си я тоно заради кръста. Не, че съм я ползвала много де  hahaha

# 662
Ти не си ли вече в Трявна бе?

Казвай къде спите и ядете  Hug.

# 663
Мър, това с колелото на работа, като млада го пробвах, но за кратко. Няма душове в работата, хем маршрута не беше нещо изморителен, ама си се препотявах. Адски некомфортно ми беше.
При мен е само спускане маршрута Simple Smile Пробвахме донякъде единият ден като карахме, мисля че няма да има проблем, а аз както се и потя трудно пък съвсем.

А така ме боли глава, правя си един чай и освен да заседна с книжка, мъжът ми цял ден кара ски на Боровец, та го няма и него. Каниха ме да пием на бар, но отказах, хем това с главата, хем и не съм в настроение. Другата седмица се очертава голям маратон - кино, театър, приятели, всеки ден е пълен, а моето ЕГН също Joy

# 664
Днеска в офиса имахме масажисти, така не 30 мин, ами цял ден можех да откарам прия тях
Записах се и за понеделник. Сега си направих и чай с лавандула и мед и съм пушка.
Иначе офис толът ми е със специална поставка за шиатсу масаж, имам и гирички де  Mr. Green нищо, че фитнеса е няколко етажа по-долу
Тази вечер сме на празнуване на Ст. Патрик, така е като имам съседи от ирландско потекло  Mr. Green, другия ирландец го прави събирането на ловната си хижа, но след едно посещение там няма как да си го причиня отново.

Честит празник на Тото.

# 665
Ти не си ли вече в Трявна бе?

Казвай къде спите и ядете  Hug.
Там, там. Размазала съм се и направо умирам от кеф. В хотел Възрожденци сме, много ми харесва, препоръчвам. Още не знам къде ще ядем, не съм се мотивирала достатъно да стана от леглото   Mr. Green

# 666
Юовек две години да не отиде там и нов хотел се пръкнал  Crossing Arms.
Размазвай се, че после ремонт те чака.

# 667
  • Пловдив
Ние нали закривахме ски сезона.... еми не е дозакрит, утре пак. ooooh! ooooh!

# 668
Искам да кажа на Мър, че е голяма работа с нейното суши, по което ме зариби и мен  Heart Eyes
Мърче  Hug

Засега не съм майстор, но успешно се изявявам като панаирждийска мечка и навивам някакви ролца по къщите на хората, които обаче пък ми се получават ужасно вкусни  Crossing Arms
Онази вечер бях у сестричката на мъжа ми, тази вечер сме у свекървата, а в неделя съм организирала   hahaha "голямата презентация на уменията ми"   вкъщи с приятели.
Само нашите и брат ми още ми нямат доверие, че няма да ги отровя и засега пропускат угощението.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 19:37 от Алиска

# 669
  • Sofia
Моят син се връща днес от тренировка с баща си, по изключение се къпали и преобличали в спортния център и ми разказва (по-деликатните да не четат)  Whistling
Скрит текст:
:"Мамоооо, ако знай'ш к'во е гадно в мъжката съблекалня.. всички мъже се разкарват голи, висят им .....нещата  ooooh! Laughing Аз-хихикам..смутено и му обяснявам, че и в женската съблекалня е гадно , само че на жените ...нещата няма шанс да се повдигнат  hahaha.Натурализъм.
Их, дояде ми се суши сега, а днес покрай рецептите за чийзкейк..коя беше, да си признае- ядох синьо сирене със сладко от смокини  Whistling.Досущ чизикейк  hahaha.

# 670
  • Варна
Заинтересувахте ме сега с тая топка. Аз ако имам слабо място това са ми гърба и кръста.

# 671
Алиска, супер ти е сушито Bowtie, аз като ви казах, че само е по-бавно, но иначе не е трудно, а си е кеф да си го хапнете - хем вкусно, хем много...!
Аз бях задрямала за малко, за колко не знам, причу ми се, че мъжът ми си идва, ама нъцки. Яде ми се нещо нездравословно и определено така ми се очертава диван петък вечер.

# 672
Мър, твоето се беше получило и красиво. Аз без листа от вън не съм правила, но и аз се амбицирах да пробвам.
Моето изглежда обикновено.
Не смея сашими да правя, защото, дори и тук не съм сигурна колко е прясна рибата, освен ако не съм си я уловила Simple Smile.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 19:06 от Down Under

# 673
Жив и здрав да е Тото, кога стана на две! Вчера сякаш го чакахме тука:) Като гъбки са Heart Eyes
Жаки има нова дума да ви я кажа- "допредих те" предупредих те значи:)  Ама си я ползва в точния контекст, много смешно човече:))

# 674
  • До морето
Бона сера! Човек да не иде някъде и баш тогава ще показвате снимки като невидели  Crossing Arms Най- деликатно моля всички да пратите на ЛС или поне да повторите. Никой не видях, само на Янтра мЪжовете е Лаленцето, което не знае, че е толкоз младичко.

Като влязох да раждам Самуил бях +8 кг., като ме изписваха бях -12  Laughing А той се роди почти 4 кила. Ей ме тука в 9ти месец
Скрит текст:
  preggo
Със София обаче качих 15 кг. и още не съм ги свалила всичките  Blush

За снимките и фотосесиите - аз миналата година преди да се роди София предплатих на един известен варненски фотограф годишна фотосесия - т.е. всеки месец да снима малката, за да видим накрая на годината как е пораснала. Той уж много се ентусиазира, не беше чувал за такова нещо  Rolling Eyes и се нави, а после стана мармалад. Много трудно записвахме часове, все нещо ставаше, имахме месец без снимки, после по 2 за 1 и то се загуби цялата идея, но пък баялдисахме от снимане и доста хубави снимки имаме.

Скрит текст:
    smile3534

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 23:48 от Mariposa_Malva

Общи условия

Активация на акаунт