Искам да кажа ... (113)

• 58 514
  • 884
  •   1
Отговори
# 795
Добро утро!
Почерпете се за мое здраве, днес ставам с една година по-млада и красива  Mr. Green

По този повод кукнах в 7, помотах се малко и излязох да търся кафе. Седя си сега на една масичка в стара Трявна и слушам камбаните да бият. Една котка седи до мен и ми мърка. Свежо и мирно е, даже малко поетично, а аз съм доволна от живота. Пожелавам си винаги да е така  Heart Eyes

# 796
  • Ямбол
Присъединявам се към желанията ти, Алечка, ще бъдат мои пожелания.

# 797
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро!
Отново станах в 6  Tired Почивен ден.....
Алечка честит рожден ден пожелавам ти много здраве и винаги да се чувстваш така както сега. Gift

# 798
  • Бургас
Честит рожден ден, Алечка! Бъди много щастлива!

# 799
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит Рожден Ден, Алечка, бъди здрава и много щастлива!

# 800
  • някъде ... тук ...
Али, да си здрава, щастлива и много обичана!  bouquet

Добро неделно утро!
Дано поутихне малко вятъра, че ще се виси навън Praynig

# 801
Добро утро и от мен и честит рожден ден на Алечка  bouquet

И аз станах към 6.00 тази сутрин.
Вчера измих всички прозорци, които за малкия ни апартамент са впечатляваща квадратура.
Минах по душа и всички щори от онези гадните алуминиеви, които могат да ти вземат здравето.
Изпрах и изгладих пердетата и вечерта бях каталясала.
Днес ще го давам по-лежерно, още повече че и май ще завали /естествено, нали лъснах прозорците  Crossing Arms/

# 802
Али, честит рожден ден, желая ти много здраве и всичките ти мечти да се сбъднат- къщата да стане, както си я представяш, да сте много спокойни и щастливи там! А след това да заемеш овакантеното от Белинда място Hug Heart Eyes bouquet

# 803
Бъди здрава и щастлива, Али!!! Лиляна, минава ли с едно мазане? Боли ли?

# 804
  • Телиш/Плевен
Честит рожден ден, Алечка! newsm59 Бъди много здрава, щастлива, обичана и обичаща! Hug

# 805
Честит рожден ден, Алечка  Hug  bouquet

Аз се мъча с палачинки. Как пък веднъж не я уцелих тая рецепта от първия път  Crossing Arms
Всъщност предния път беше сполучлива, но защо не си записах пропорциите, не знам  Rolling Eyes

# 806
  • Ямбол
...Лиляна, минава ли с едно мазане? Боли ли?
Ако е при Камен някои стават с едно мазане. Но е възможно да се наложи второ, зависи от брадавицата. При мъжа ми около 7-8м броя паднаха с едно мазане, но за още 2-3 се наложи второ след седмица.

Аз съм на магазина и чакам някой да ми донесе мекички.

# 807
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
О аз съм цар на палачинките.Обаче всичко ми е на око  Laughing През ден правя на баща ми и макар майка ми е да е професионален готвач той моите харесва  Blush

# 808
  • Телиш/Плевен
Руми, аз ги правя на око, но ето ти две изпитани рецепти: 1, 2. Hug

# 809
Честит рожден ден Алечка, здраве и щастие ти пожелавам bouquet
Аз ще мъча да правя козунак днес, че купешките са отвратителни  /нямаме пекарна с хубави козунаци, както в големите градове/.

Общи условия

Активация на акаунт