Бижута

• 2 010
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте
Незнам дали темата е за тук, но все пак щом е покупки реших да я напиша тук. Искам да попитам някой дали си е поръчвал бижу до MozArt Toncheva Doret ( така е името и във фейсбук, от Пловдив е).
Интересува ме на какви цени работи ориентировъчно. Ще съм благодарна ако някой сподели.

# 1
какво ви спира да й пишете във фейсбук и да я попитате?

# 2
Започват едни обяснения, зависи това от какво, онова от какво е, трето пето... и реално накрая пак нищо незнаеш, за това реших някой ако е ползвал услугите и може да ми каже.

# 3
Започват едни обяснения, зависи това от какво, онова от какво е, трето пето... и реално накрая пак нищо незнаеш, за това реших някой ако е ползвал услугите и може да ми каже.
А как да не зависи от 3то и 5то, като наистина зависи - колко е голямо, какво е бижуто, злато, сребро, какви камъни ... Питай в Пловдивската тема, по-скоро.. но не виждам как ще ти донесе информация които и да е отговор.. това не е домати на килограм  Rolling Eyes

# 4
Може ли да ми дадете линк към тази тема?

# 5
Здравейте! От известно време съм фен на  страницата в социалната мрежа Фейсбук на Doret Toncheva Mozart. Създава уникални бижута. Не съм от Пловдив и реших чрез съобщение да я попитам за цената на конкретен модел бижута. Дамата не ми даде конкретен отговор. Все едно да попиташ в магазин за цената на  конкретен артикул и да ти отговорят от 50 до 90 лв. От клиента който ще купува ли зависи цената?! Аз все пак и благодарих и пожелах хубава вечер, като реших да помисля въпреки този отговор. След по малко от минута реших да си поръчам гривна и обици, въпреки че не знаех цената, т.е очаквах максималната от цитирания диапазон. Но уви.. След като не възложих поръчка на секундата дамата ме бе блокирала.

Жалко! Остави много неприятно усещане. Бих си купувала редовно, защото създава изкуство. Признавам, въпреки отношението и. Но също така признавам, че никога не бих си купила нещо от нея дори да е най-красивото и на най-достъпната цена бижу. Дори да ми го подарят ще го изхвърля като знам, че е създадено от лице, което няма елементарно човешко отношение към хората. Да не говорим за професионализъм и търговско поведение към клиента.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 00:02 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт