АГ клиника Селена Пловдив-16

• 141 469
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
А,затварянето на дупчицата не става толкова бързо.Няколко години ще го проследявате.Не се притеснявай
 д-р Чочкова 0898 994 1991,ул. Георги Тертер №19.Кабинетът е на партерен етаж и удобен за достъп с количка.Паркирането е трудно,че няма места на нейната улица

# 211
Мерси много  Hug

# 212
Момичета, знаете ли дали д-р Минева работи със направления? Към края на месеца трябва да мина на преглед през нея, д-р Петрова ми издаде направление, но на регистратурата ми измрънкаха нещо че тя май не работела с направления все още...

# 213
Аз съм при доктор Ставрев (младши) . И съм по здравна каса при него. Колко прегледа ми се полагат по здравна каса? Чух нещо за 3 прегледа?

# 214
  • Пловдив
Аз съм при доктор Ставрев (младши) . И съм по здравна каса при него. Колко прегледа ми се полагат по здравна каса? Чух нещо за 3 прегледа?

Всеки месец имаш преглед,но само две ехографии за цялата бременност.Кръв и урина мисля,че бяха 3 пъти за цялата бременност.Цитонамазка и микробиология в началото и микробиология в края.Това е в общи линии.Прочети в нета програмата майчино здраве към НЗОК и ще ти стане ясно
Често АГ тата по ЖК преглеждат всеки път на ехограф,без да таксуват пациента.До човек си е

# 215
  • Пловдив
Здравейте. Simple Smile

Искам помощ и съвет от вас относно Селена.
Някой знае ли по-последна информация колко е нормалното раждане там?
Кога се заплаща всичко,с влизането в болницата или на изписването?
Бебетата при вас ли стоят или са отделно?
Отношението на персонала какво е?
Всичко ли се обяснява на родилката относно кърмене,смяна на памперси,къпане и т.н.?
Какво е подсигурено от болницата и трябва ли да си носим ние нещо?
По време на раждането кой изпълнява най-голяма работа в операционната-доктора или акушерките?

Ако се сетя още нещо ще допълня.Извинявам се за дългия пост и многото въпроси,но ми е от голяма важност.
 Hug

# 216
За нормалното раждане не мога да кажа (раждах секцио), но по останалите въпроси:
Заплаща се при изписването, докато ти се подготвяш таткото заплаща на главната регистратура.
За бебетата, зависи от майката. Моето си беше при мен през цялото време, доведоха го още когато се раздвижих. Взимат ги само за вечерната баня и прегледите от педиатрите, както и когато ще им правят някакви изследвания и ваксини. Носят ти в стаята памперси, адаптирано (ако ти трябва за дохранване).
Персонала в всички лекари са невероятни. Има 2 визитации за майката - сутрин и вечер. Отделно сестрите и акушерките минават по няколко пъти, ако имаш назначени някакви лекарства или манипулации се правят.
 Сутрешната визитация за бебетата е при теб в стаята, ако имам въпроси към педиатъра имаш възможност да разпиташ всичко. Минават поне по 2 пъти да почистят стаята. Храната си избираш всеки ден, имаш по 4 яденета между които да избираш.
Сестрите от детска стая обедняват всичко за бебето. Много помагат за кърменето. Можеш да ги викаш по всяко време и винаги са много отзивчиви.
Всичко е подсигурено от болницата, трябват ти само лична козметика и малка хавлийка за лице. (Виж на 1ва стр има списък)
Ако още нещо те интересува питай. Преди 20 дни родих, съвсем актуална ми е информацията Wink

# 217
  • Пловдив
Някой знае ли по-последна информация колко е нормалното раждане там? - 1100лв, като това включва престоя в болницата, упойките, раждането, 2 прегледа за теб и 2 за бебчето в рамките на месец след раждането.

Кога се заплаща всичко,с влизането в болницата или на изписването? - при изписването. Доплаща се допълнително,
 ако се е наложило да ти правят изследвания и ако си пожелала преглед при ортопед за беб (40лв).

Бебетата при вас ли стоят или са отделно? - както желаеш. Момичетата от детска стая наистина са мнооого отзивчиви. В стаята имаш телефон за връзка с тях при нужда от съдействие.

Отношението на персонала какво е? - аз останах доволна от абсолютно всички - от санитарите до докторите. Всички са любезни, внимателни. 

Всичко ли се обяснява на родилката относно кърмене,смяна на памперси,къпане и т.н.? - да. Още в следродилна малката вече беше на гърдата ми и ми показаха как да я кърмя. По всяко време можеш да потърсиш помощ за кърменето и памперсите - много са отзивчиви. За къпането - събраха ни няколко нови майки и ни показаха как къпят едно от бебчетата. Отговарят търпеливо и с усмивка на всеки въпрос.

Какво е подсигурено от болницата и трябва ли да си носим ние нещо? - вече са ти казали, виж първа страничка. Не пропускай да си вземеш еднократно бельо. Нощници, превръзки, еднократни чаршафи, хавлии за баня ще получиш от болницата. Можеш да си поискаш още по всяко време. За бебето не е нужно нищо, освен дрешки за изписването, които могат да ги донесат в деня.

По време на раждането кой изпълнява най-голяма работа в операционната-доктора или акушерките? - е... Зависи как протича раждането. Аз родих нормално, бих казала леко. Повече време участваше акушерката, но в никакъв случай не искам да омаловажа и намесата на доктора.

Ако имаш въпроси, съм насреща да отговоря спрямо това, което аз видях там. Родих преди 40 дни и бих родила отново там. Сумата не е малка, но не съжалявам за нито един лев.

# 218
Кристална ти е обяснила чудесно. Наистина са доста парите, но поне вниманието към теб е както подобава. Живот и здраве пак ще родя там ако имамв второ дете.

# 219
Записвам се в темичката, живот и здраве октомври смятам и аз да раждам в Селена

# 220
И аз да се запиша:) другия месец живот и здраве и на мен ми предстой раждане.Ходя на преглед при Минев и при него мисля да раждам.Не сме говорили с него за раждане, другата седмица съм на преглед и ще съм в 34г.с дали трябва вече да говорим с него ?За дата мисля , че е рано , но дазнае , че съм решила при него да раждам.Според вас.

# 221
И аз да се запиша:) другия месец живот и здраве и на мен ми предстой раждане.Ходя на преглед при Минев и при него мисля да раждам.Не сме говорили с него за раждане, другата седмица съм на преглед и ще съм в 34г.с дали трябва вече да говорим с него ?За дата мисля , че е рано , но дазнае , че съм решила при него да раждам.Според вас.

Ами според говорете да има предвид, че той нали много пътува и да не се окаже, че е в чужбина през тоя период.

# 222
Здравейте момичета, бях в Селена за имунологични изследвания. Такива се правят от понеделник до четвъртък. В петък имунолозите почиват. Мисля, че е полезна информация затова реших да споделя, ако на някой му предстоят такива. Ходих в петък и чак като влязох в манипулационна ми казаха. На нито една от регистратурите не го направиха, ама те не може да знаят всичко  Simple Smile . Та днес от втори опит ми взеха кръв за изследвания. Дано съм полезна  Hug

# 223
Здравейте момичета, искам да попитам при раждане ако има уговорка с даден доктор плаща ли се допълнително за избор на екип.

# 224
С избор или без избор на екип, до колкото знам аз цената си е една

Общи условия

Активация на акаунт