АГ клиника Селена Пловдив-16

• 141 496
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Момичета, каква е процедурата в Селена за припознаване на бебето, когато родителите нямат брак?

Бащата попълва на място в болницата декларация за припознаване, но трябва да дойде в работно време, мисля че докъм 16.00ч. Те ще ви кажат след раждането. После идват при вас в стаята и прочитат декларацията, за да потвърдите всички вписани данни в нея. Това е.

# 256
Имате ли отзиви за д-р Апостолова?Тя специалист по фетална морфология ли е и цена на преглед при нея?

# 257
Момичета, каква е процедурата в Селена за припознаване на бебето, когато родителите нямат брак?

Бащата попълва на място в болницата декларация за припознаване, но трябва да дойде в работно време, мисля че докъм 16.00ч. Те ще ви кажат след раждането. После идват при вас в стаята и прочитат декларацията, за да потвърдите всички вписани данни в нея. Това е.

Благодаря  Hug

# 258
Имате ли отзиви за д-р Апостолова?Тя специалист по фетална морфология ли е и цена на преглед при нея?
90 лв е прегледа , мила е и внимателна , обяснява всичко .... от едно посещение само това мога да кажа .

# 259

Аз искам да попитам с какви нощници се ражда? В смисъл с тези, които те дават за после, с някакви наши или пък една мама ми спомена за друга болница, че с някакви медицински такива дето на пълните жени им се вижда дупето отзад  Mr. Green  Blush

Мен ме приеха и ми дадоха тяхна нощница, отидох с нея в родилна зала там раждах с нея. Веднага след раждането, преди да ме преместят от "магарето" на леглото, ме преоблякоха с нова нощница. После вече когато поискаш си ти дават нова да се преоблечеш. Аз исках всеки ден за след душа, но моята съседка по легло имаше няколко инцидента та и се наложи и по-често да иска и никога не отказаха или да направят някаква забележка.

И да ти кажа тя нощницата като раждаш ти е на врата общо взето  Laughing

# 260
Мерси, Анадара  Hug
Да, ясно  Mr. Green
А на магаре ли се ражда? Първото си дете раждах на легло с притиснати крака към гърдите и после разбрах, че така е по-правилно отколкото на магаре и сега ми се щеше пак да е така, ама явно всяка болница различно  newsm78

# 261
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, кой лекар от Селена бихте ми препоръчали за фетална морфология? И правите ли БХС - чета много противоречиви мнения...

# 262
Здравейте, кой лекар от Селена бихте ми препоръчали за фетална морфология? И правите ли БХС - чета много противоречиви мнения...
д-р Кръшков

# 263
В крайна сметка се отказах от д-р Апостолова,има противоречиви мнения за нея и се записах при д-р Даскалов.Дано съм направила добър избор.

# 264
  • Пловдив
В крайна сметка се отказах от д-р Апостолова,има противоречиви мнения за нея и се записах при д-р Даскалов.Дано съм направила добър избор.

И за двете деца се доверявам на него за фетална.Не ме е разочаровал-здрави и момичета.Точно както той каза
Петрова ненавижда Даскалов.Нямам идея защо.Та за всеки си има За и Против

# 265
Мерси, Анадара  Hug
Да, ясно  Mr. Green
А на магаре ли се ражда? Първото си дете раждах на легло с притиснати крака към гърдите и после разбрах, че така е по-правилно отколкото на магаре и сега ми се щеше пак да е така, ама явно всяка болница различно  newsm78

Абе не е баш магаре, като легло е и можеш да си подпреш краката. Реално наистина са ти свити коленете и повече ползваш тея неща за граката за дръжки отколкото за самите крака. Иди на ден на отворените врати и ще видиш, и във фейсбук има снимки на родилната зала.

За фетална също препоръчвам Кръшков. За БХС във св. ГЕОРГИ има програма за безплатен скрининг, носиш данните от феталната и там ти вземат кръв. Проверете на сайта им за подробности. Все пак трябва да се подчертае, че БХС е СКРИНИНГ не 100% тест. Т.е. дава насоки за ВЕРОЯТНОСТ за аномалия, но не диягностицира такава. Абсолютно неинвазивно е и не може да ви навреди.

# 266
  • Пловдив
Не носиш данните от ФМ. Носиш снимка от ехографски преглед, където е отбелязана точната гистационна седмица и ден. Кръвта трябва да се вземе в същия ден когато е направена снимката.

# 267
Аз занесох данните, снимката даже се чудиха дали да ми я взимат. Сравниха данните, защото я носих, и ми я върнаха.
П.П.: Данните, които сваля лекара на бланката на Селена са същите, които свалят и генетиците в св. Георги, поради простата причина, че после се пращат на едно и също място в майчин дом.

# 268
  • Пловдив
Коректно е да се сравняват двете. БХС сам по себе си е доста противоречиво изследване, но поне данните да са точни и изрядни.

# 269
Анадара, мерси  Hug
+1 за Кръшков

Общи условия

Активация на акаунт