АГ клиника Селена Пловдив-16

• 139 835
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Здравейте относно багажа за Селена,какви чехли по точно трябва да се вземат гумени някакви или тип домашни Simple Smile

Гумени,за да се и къпеш с тях.Ако вземеш домашни,ще трябва и гумена за банята

# 691
  • Пловдив
Здравейте относно багажа за Селена,какви чехли по точно трябва да се вземат гумени някакви или тип домашни Simple Smile

Аз лично използвах гумени, за да мога да влизам и в банята, като тъй като родих в началото на март и беше студено си слагах и чорапи - от естетическа гледна точка не беше особено добре, но за мен беше важно удобството и да не нося излишен багаж. Иначе в отделението има отопление, но на мен по принцип си ми е студено на краката почти целогодишно.

# 692

Аз лично използвах гумени, за да мога да влизам и в банята, като тъй като родих в началото на март и беше студено си слагах и чорапи - от естетическа гледна точка не беше особено добре, но за мен беше важно удобството и да не нося излишен багаж. Иначе в отделението има отопление, но на мен по принцип си ми е студено на краката почти целогодишно.
А вие какво си носехте,това което е на първа страница ли, превръзките от нас ли са или от болницата Simple Smile

# 693
  • Пловдив

А вие какво си носехте,това което е на първа страница ли, превръзките от нас ли са или от болницата Simple Smile

През 2015г., когато раждах превръзки раздаваха в неограничено количество и различни размери, всеки ден, така че не съм си носила. Носих: тоалетни принадлежности - сапун, гъба за баня, душ-гел, стик, дезодорант, ластик за коса, четка за коса, гримове, огледалце, зарядно за телефон, книга и списание, четка и паста за зъби, хавлиени кърпи / за лице и тяло /, въпреки че се оказа, че и кърпа дават, ако жената не си носи, чорапи, гащи / бях си взела и от еднократните, но в крайна сметка не ми бяха удобни и си използвах т.нар. "бабешки гащи" - дълбоки, памучни бикини от Кауфланд си бях взела /, мокри кърпи. Това, което се наложи да ми донесат близките беше крем за зърна, протектори за зърна и помпа за кърма, защото в отделението имаше, но само една и не винаги беше на разположение. Това е, за което се сещам. Не е лошо и някаква по-лека връхна дреха, защото дават халати, но когато аз раждах отделението се пукаше по шевовете и се наложи да изчакам един ден, за да ми осигурят халат, та добре, че си носех един суитшър, който ми вършеше чудесна работа, когато се налагаше да излезна за малко пред отделението. Дрехите за изписване на бебето е най-добре да ви ги донесат вашите близки, вечерта преди изписването, защото като цяло няма много място за личен багаж по стаите и няма смисъл само да стоят в сака ви с багаж три-четири дни. Съобразете също и ароматите на сапуна, душ-гела и дезодорант / парфюм /, които ще вземете с вас. Добре е да не са с натрапчива миризма, за да не дразнят бебето в първите му дни от раждането. Задължително си осигурете и шише 0.500 л. с вода, най-добре тип спортна бутилка / от тези с "бибероните" /. Особено за раждалите със секцио е трудно първите часове, преди раздвижването да се доберат до чашата с вода, която им се оставя на нощното шкафче или поне на мен ми беше трудно и тази бутилка ми беше много удобна.

# 694
Някоя от вас посещава ли училището за родители на АГ Селена? Може ли да ми обясните как стоят нещата там?

# 695
Някоя от вас посещава ли училището за родители на АГ Селена? Може ли да ми обясните как стоят нещата там?

Здравейте!
Посещавала съм го.Няма предварително записване на часове,безплатно е.Отивате в обявения ден и час в клиниката на четвъртия етаж,настанявате се удобно и слушате лекцията.Полезни са!😊

# 696
  • Пловдив
На мен ми бяха много полезни, а лекцията за кърмене най-много.

# 697
Благодаря,ммичета.А кога се провеждат?Има ли някъде някаква програма,защото не намирам информация.

# 698
  • Пловдив
Благодаря,ммичета.А кога се провеждат?Има ли някъде някаква програма,защото не намирам информация.

В страницата им във фейсбук пишат вс за предстоящите курсове

# 699
# 700
  • Пловдив
Здравейте,др.Б.Иманов къде си води оперативните родоразрешения и сам ли ?
Предварително ви благодаря!!

# 701
И аз имам питане- водят ми ЖК в друг град но прегледите ми бая разредиха този месец и ми се иска да отида някъде да погледнат бебо на ехограф дали всичко е наред. Възможно ли е някой АГ в Селена или спешен кабинет да ме прегледат и да си платя съответно за прегледа. Амбулаторната карта ми е в другата болница при следящия ме лекар.

# 702
Никакъв проблем няма да отидеш на преглед. Запазваш час на регистратурата, за който доктор искаш. Цената на прегледа е 50 лв.

# 703
  • Пловдив
Някой раждал ли е при др.Борислав Иванов?

# 704
Някой раждал ли е при др.Борислав Иванов?
Здравей, аз се следя при него и ще раждам с него. Преглежда в Медлайн, изражда в Селена. Много съм доволна засега , чувала съм добри отзиви затова и от начало се записах при него, но ако някои раждал каже отзиви ще се радвам и аз

Общи условия

Активация на акаунт