АГ клиника Селена Пловдив-16

• 139 968
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Tanq Bradevska, хубаво е да отидеш на няколко прегледа при Амалиев, за да се запознае със състоянието ти. Тогава ще му кажеш, че искаш да раждаш при него. Уговаряш се с него, не е необходимо  да уведомяваш Болницата. 

# 661
Когато наближи раждането се ходи на безплатна и задължителна консултация с анстезиолог. Когато ти оформят документите вписват името на лекаря, при който искаш да раждаш, но ти вече трябва да си минала минимум един преглед при него и той да е уведомен.

# 662
Някой да знае в Селена има ли единични, или вип стаи? Съответно и цената им. Нещо не се ориентирах в сайта. :/

# 663
Най-добре се обади на регистратура, за да разбереш актуалната цена на ВИП-а. То е нещо като мини апартамент, в който можеш не само да си самостоятелна, но и да имаш придружител. Последното, което знам е 250лева/ден прибавени към цената, която плащаш за нормално/секцио раждане.

# 664
Веднага последвах съвета и се обадих- 150 лв. за вип стая на вечер, а за мини апартамента е 200 лв., като можеш да имаш и придружител.

# 665
Tanq Bradevska, хубаво е да отидеш на няколко прегледа при Амалиев, за да се запознае със състоянието ти. Тогава ще му кажеш, че искаш да раждаш при него. Уговаряш се с него, не е необходимо  да уведомяваш Болницата. 
Благодаря много!

# 666
Веднага последвах съвета и се обадих- 150 лв. за вип стая на вечер, а за мини апартамента е 200 лв., като можеш да имаш и придружител.
Също така може да бъдеш в самостоятелна стая, която не е ВИП - 100 лв. и да имаш придружител в нормална стая пак за 100 лв.

# 667
По 60 лв на ден е/нощувка и храна/. Плюс каквото не се покрива от клиничната пътека, по която те приемат. Всяка такава е определен брой дни като, ако не се лъжа в определен период след нея нямат право по същата да те приемат и си за плащаш изцяло изследвания, лекарства и т.н. При задържане е три дни, възможно е при други диагнози да има и по-дълги.

Здравей !Ако те приемат по клинична пътека, пак ли плащаш по 60,00 лв на ден?

# 668
Да, плащаш.

# 669
Винаги се плаща, във всяко едно болнично заведение. Просто сумата е различна в зависимост от мястото.

# 670
Нощувка се плаща само ако не си по клинична пътека.
За Селена не мога да бъда категорична и ако е така, значи са по-големи кожудери и от софийските клиники. Аз лежах в София , в Надежда два пъти. Първия път по клинична пътека не съм плащала нощувки, втория път не беше минал месец след първия и нямаше как пак да е клинична пътека и си плащах по 110лв на ден + лекарствата.

# 671
Нощувка се плаща само ако не си по клинична пътека.
Не е вярно. Ако не си по клинична пътека плащаш още повече. Дали са кожодери или не е друг въпрос - това е частно лечебно заведение и имат право да си определят доплащане. Както и пациентите имат право да си изберат дали да платят на тях или да ходят в държавните болници. Не, че там няма доплащане под един или друг предтекс...

# 672
По закон се плаща минимална сума болничен престой до 10 дни годишно. От нея са освободени бременните и пациенти по разни други точки. Разбира се всяко болнично заведение може да си начисли разни други "екстри" като избор на екип, храна, специални условия за спане и т.н. 
Скрит текст:
Няма спор, че болницата е скъпа собено, ако почнем да правим сравнения с "подобни" в столицата. За съжаление обаче не винаги имаме възможност да стигнем до тях, както и аз нямах и се примирих с положението, когато ми се наложи. Но пък е предимство за пациентите в областта и на още по-голямо разстояние от Сф. Има си своите лекари и доволни пациенти. Това няма как да го отрека, макар и да съм по-скоро от недоволните.

# 673
Здрaвейте,след няколко дни съм нa фетaлнa морфология при Кръшков. Колко е точно ценaтa-80 или 100?

# 674
Ще разбереш, ако се обадиш на регистратурата.

Общи условия

Активация на акаунт