Пазаруване от Amazon - тема №64

• 88 835
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • гр. София
Аз днес пуснах една поръчка с няколко неща от англ. склад. Ще се окаже, че съм се прецакала, ако пуснат намаление.  Sad Реших, че ще е последната за голям период напред. Миналата година като приключиха намаленията февруари и спрях да влизам в Амазон чак до летните намаления. И то защото ми се появи проблем с единия крак и имах нужда от анатомични сандали и летни обувки  Rolling Eyes

# 286
  • here and now
Очилата  Swarovski  ми се струва, че са за по-широко лице (според дадените размери).  Аз вчера пуснах тези, дано се одобря с тях http://it.buyvip.com/#page=d&asin=B01ASYT2XI

# 287
Някой да пази линк за хубави мъжки слънчеви очила, ако може и за без пари? Simple Smile

# 288
Маслинке,благодаря за обяснението и за линковете на изгдодни неща! Hug
Но не мога да го проследя. Някой би ли погледнал,ето номера
046440196576
В БГ сайта със същия номер ли се проверява,спомням си,че се преобразуваше в някакъв друг..

# 289
утре идва
Нищо не се преобразува, със същия номер се търси.

# 290
Аз днес пуснах една поръчка с няколко неща от англ. склад. Ще се окаже, че съм се прецакала, ако пуснат намаление.  Sad Реших, че ще е последната за голям период напред. Миналата година като приключиха намаленията февруари и спрях да влизам в Амазон чак до летните намаления. И то защото ми се появи проблем с единия крак и имах нужда от анатомични сандали и летни обувки  Rolling Eyes
Дай идея какви сандали и летни обувки си взе ?Марка?Много държа на комфорта ,че краката са ми зле.Цял ден съм права.

# 291
  • гр. София
Дай идея какви сандали и летни обувки си взе ?Марка?Много държа на комфорта ,че краката са ми зле.Цял ден съм права.
Кларкс - няколко чифта, Lotus, сега с тази поръчка пак взех едни сандали /чудих им се дълго време, никой не ги взе, явно мен чакаха  Crazy / на Josef Seibel. Едни маратонки/обувки на Padders, Vans но го нося със стелки задължително. По принцип на всички обувки слагам стелка, ако е възможно и на сандали. Тип балеринки/мокасини имам Gabor, но още не съм ги носила навън. Също така Caprice. Tamaris също са удобни, но са до модел според мен. Hush Puppies, Jana /някои модели са за по-широк крак/. За момента това се сещам  newsm78 Гледам да не са на високи токчета, но и да не са равни, както и подметката /особено отпред/ да не е тънка.  Peace Ако искаш мога да ти пратя и линкове на ЛС.

ПП. Забравих да спомена и Ecco.  Peace

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 22:55 от Leila

# 292
# 293
Camper № 39
JACK & JONES М и S 12 евро

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 07:21 от veronika

# 294
# 295
Някой да е получавал от мъжките ризи на Giorgio Di Mare ? Интересуват ме размерите, ако може гръдната обиколка на кой да е номер, за да се ориентирам. Благодаря предварително!

# 296
Момичета, моля ви за помощ и с моя тракинг номер, тъй като утре тръгвам на път и ми е неспокойно за пратките, които чакам - поръчах за първи път с Виповете наскоро и чакам 2 чифта кемпери от 10 март. Едните са с пощата, а за другите уж имам тракинг номер към DHL, но при проверката в сайта им ми изписва следното:

Some of your queries resulted in an error
429670409589 (Not found): No result found for your DHL query. Please try again.

# 297
  • София
Момичета,
как да проверя, дали поръчката е обработена и дали мога да я откажа?

Четох на първа страница, но не се ориентирах. Поръчка от VIP it.

# 298
Момичета,

Влез си в акаунта и ако на тази поръчка пише  Visualizza o modifica l'ordine Reso,натискаш на него и като ти се отвори страницата има опция  elimina lartikolo,натискаш го и отказваш каквото искаш
Ако поръчката изглежда така IL MIO ORDINE,вече не може да се откаже. Освен,да пробваш да им пишеш.

# 299
  • София
Момичета,

Влез си в акаунта и ако на тази поръчка пише  Visualizza o modifica l'ordine Reso,натискаш на него и като ти се отвори страницата има опция  elimina lartikolo,натискаш го и отказваш каквото искаш

Тъкмо това четох в Help&contact, но няма такова нещо. Явно вече се обработва. Възможно ли е толкова бързо? Платила съм снощи към 02ч.
Има само бутони RESO и FATTURA.

Общи условия

Активация на акаунт