Пазаруване от Amazon - тема №64

• 88 835
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • София

Ще съм Ви безкрайно благодарна , да ми помогнете с превода! bouquet bouquet bouquet

Резюме: връщат ти парите. Не се споменава да те молят да им пратиш куфара обратно.  

Преводите на Гугъл Транслейт от и към български са много смотани, но преводите на английски или друг популярен западен език са достатъчно добри обикновено.
Не е така, пише reembolso con devolucion del mismo. Точно връщане на пари (reembolso) y връщане на същият (devolucion del mismo) в случай куфарът.

# 451
  • гр. София
Макарон, линковете на якетата French Connection са объркани с кожено яке и обувки.  Peace

# 452

Ще съм Ви безкрайно благодарна , да ми помогнете с превода! bouquet bouquet bouquet

Резюме: връщат ти парите. Не се споменава да те молят да им пратиш куфара обратно.  

Преводите на Гугъл Транслейт от и към български са много смотани, но преводите на английски или друг популярен западен език са достатъчно добри обикновено.
Не е така, пише reembolso con devolucion del mismo. Точно връщане на пари (reembolso) y връщане на същият (devolucion del mismo) в случай куфарът.

Възможно е, испанският ми е доста рудиментарен. Аз мислех, че el mismo в случая се отнася за reembolso, а не за куфара, защото куфар на испански е в женски род - la maleta? Възможно е да бъркам, разбира се - съдейки от ника ти, явно ползваш испански далеч по-активно от мен.

Макарон, линковете на якетата French Connection са объркани с кожено яке и обувки.  Peace

Благодаря, ще се върна да коригирам.  Blush

# 453
  • София

Макарон В случай, говорят за Pedido (el pedido), затова няма значение la maleta  Wink Blush

# 454
А, ясно - благодаря за обяснението. Дано не съм подвела Янка с прибързания ми превод тогава.

# 455
Чета това с писмата и че сте "изгубени в превода" и не мога да се начудя,защо тези писма са на испански,а не на английски ...например......

# 456
  • София
А, ясно - благодаря за обяснението. Дано не съм подвела Янка с прибързания ми превод тогава.
Не, няма проблем!
Аз им писах да ми пратят безплатен етикет за DHL, за да им го изпратя.
Изобщо не знам как се връща с DHL безплатно , трябва ли от Вип-а етикет?
И се моля да ме разберат, пак ползвах преводача! Praynig

# 457
  • София
.

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 23:39 от anisunshine

# 458
  • Варна
Здравейте Hug,
някой има ли впечатления от размерите и качеството на дамските анцузи на Diadora http://es.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&dept=women&asin=B01 … ref=qd_dp_ssr_p_4

# 459
Някой да има този панталон Esprit?
http://es.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&asin=B019GXODX6&cAs … amp;ref=qd_ic_t_d
Не мога да разбера номерацията му....първата цифра с W дънкова номерация ли е ... newsm78
Аз го имам, но така и нямам време да се похваля, поръчах си 36/32, става ми точно, и много ми допадна, по тялото е, но ми е дълъг и мааалко теснее долу при обуване, аз съм 155 см/52кг  Peace

# 460
Здравейте Hug,
някой има ли впечатления от размерите и качеството на дамските анцузи на Diadora http://es.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&dept=women&asin=B01 … ref=qd_dp_ssr_p_4
И аз питах ли питах и накрая снощи поръчах ,обаче L размер един на дъщерята и един на синът ми.Опасения имах дали са комплекти  newsm78,парите ми ги дръпнаха вече ,така че ще видим. Hug

# 461
  • София
Здравейте Hug,
И аз питах ли питах и накрая снощи поръчах ,обаче L размер един на дъщерята и един на синът ми.Опасения имах дали са комплекти  newsm78,парите ми ги дръпнаха вече ,така че ще видим. Hug
Chandal се водят комплекти. Но описанията във ВИПа не винаги са точни, затова не смея да го твърдя 100 %  Embarassed

# 462
Комплекти са анцузите. Аз си взех памучен. Хубав е.

# 463
  • Варна
Комплекти са анцузите. Аз си взех памучен. Хубав е.

dreamingfly  Hug, според теб отговарят ли си като размер

ctefani  и  gatanegra благодаря , че се включихте  Hug

# 464

Общи условия

Активация на акаунт