Пазаруване от Amazon - тема №64

• 88 835
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
RESO  явно е за рекламация, кликнете пробно и излизат опции за оплакване от сгрешен артикул, грешен номер и т.н  Peace

# 316
Италианците винаги са много бързи  Mr. Green
Онзи ден ,буквално за 10 минути бяха обработили поръчката ми и не можах да я откажа.
Писах им бързо и веднага ми отговориха ,че не можело да анулират и ако искам после да я връщам...

# 317
Скрит текст:
Момичета,
как да проверя, дали поръчката е обработена и дали мога да я откажа?

Четох на първа страница, но не се ориентирах. Поръчка от VIP it.
Влез си в акаунта и ако на тази поръчка пише  Visualizza o modifica l'ordine Reso,натискаш на него и като ти се отвори страницата има опция  elimina lartikolo,натискаш го и отказваш каквото искаш

Тъкмо това четох в Help&contact, но няма такова нещо. Явно вече се обработва. Възможно ли е толкова бързо? Платила съм снощи към 02ч.
Има само бутони RESO и FATTURA.
А точно над RESO и FATTURA какво пише?

А какво означава Reso? И аз се опитвам да откажа нещо от поръчката си, но нямам таква опция. А е направена преди около час...  newsm78
Reso е връщане, т.е. поръчката вече е изпратена. Ако го нямаш значи още не са изтеглили пари и можеш да откажеш всичко от бутона- Elimina l' articolo. Почти в началото на поръчката е.

# 318
Цитат
Цитат
А какво означава Reso? И аз се опитвам да откажа нещо от поръчката си, но нямам таква опция. А е направена преди около час...  newsm78
Добре де, за Google translate не сте ли чували (преводач)? Нали не мислите, че тук всички сме с перфектен италиански?
За гугъл преводач съм чувала, но там ми го превежда "изработен", което едва ли е точно в този контекст. И не съм очаквала перфектен италиански, а да ме насочи някой, който е запознат с процеса на поръчване, тъй като за първи път поръчвам от Вип. В крайна сметка за това са форумите.

@Сийка, сктиниче, благодаря!

# 319
Момичета, издирвам пролетни обувки за майка ми, ако срещнете нещо подходящо, ще се радвам да споделите - 38 номер за широк крак, равни.

# 320
# 321
  • Варна
Току-що ми се обадиха от пощата че имам за получаване 7 пратки Whistling Голям купон ще е довечера като ги прибера, дано всичко да ми е ОК като размер че да не продължавам да пълня съседната тема Mr. Green

# 322
Току-що ми се обадиха от пощата че имам за получаване 7 пратки Whistling Голям купон ще е довечера като ги прибера, дано всичко да ми е ОК като размер че да не продължавам да пълня съседната тема Mr. Green

От коя дата ?

# 323
  • Бургас
Получих днес едни ботички Крокс http://it.buyvip.com/#page=d&asin=B01B8DQKSI&cAsin=B01A6M2NXI&fc=1, ама ще ги помисля малко. Дойдоха пробвани, зацапани и с кафяво по подметките Sick.Чистят се, ама не е там работата. И нещо не са ми много като за мен - на дължина са ОК, на ширина аха да са ми малко тесни, че съм с широко стъпало и кокалчета и към свода и пръстите са прекалено сплескани и ми притискат  стъпалото в предната част. Леко, но некомфортно Tired Отзад пък са широки и петите ми биха излезли ако бяха обувки, а не ботички. Не знам още дали ще си ги оставя, че 40+ лв за неудобни гумени ботички ми се струват излишно доста.
Да видим като дойдат и Кемпърите как ще се разберем с тях с този мой карък Rolling Eyes

# 324
  • Варна
Ами не зная какво е пристигнало не съм ги взела, имам пуснати над 10 поръчки.

# 325
Днес направо ме изненадаха. Имам 2 поръчки, една от Италианския и една от Испанския Vip от 15 март, които са пуснати на 16 март и днес вече бяха пристигнали и си ги взех. Досега за 4 дни не беше пристигало нищо Simple Smile

http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B00UBBC4LQ        много са симпатични

и това яке също е много хубаво, със гъши пух е:

http://it.buyvip.com/#page=d&sale=A3RZP0NM1E4AHC&asin=B0 … 0U14B6E4&fc=1

# 326
Днес получих кампери, поръчани на 10 март. Моите ги пробвах: леки, удобни и точни като номер. Благодаря за споделения линк.

# 327
  • Варна
търся си хубава кафе машина и детски маратонки 36 номер, ако попаднете на нещо подобно

# 328
от днес Kindle Paperwhite £89.99  Peace

# 329
  • София-Лагера
Има ли някой с неполучени часовници от началото на март?

Общи условия

Активация на акаунт