Пазаруване от Amazon - тема №64

• 88 835
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна

iankampanova, с Интерлогистика цената е 72 лева за 5-10кг до Испания.
Напиши им ясно и конкретно каква е ситуацията, какви са тези разговори по 3 дена.
Пишеш, че куфара е купен и получен в България. Че цената за транспорт по връщането му е 36евро и, че искаш да ти ги преведат предварително, защото нямаш възможност да ги платиш. Това в случай, че се притесняваш, че няма да ти ги върнат. Никакви фирми не ти трябват, а фактури по принцип се издават и на частни лица, ако толкова държиш на нещо различно от касов бон.

# 556
  • София
Съвсем изключих, обещах размерите на вълнената петролена пола ТХ - талия 38 см, дължина 60см

# 557
  • Пловдив
Момичета, на немския амазон мога ли да им пиша на английски и къде?

# 558
  • София
През Help - има в падащото меню опция да им пишеш на английски.

# 559
# 560
# 561
  • Варна
POON са изключително скапани чанти.

# 562
  • гр. София
За мъжките Кецове Boxfresh какви бяха отзивите? Хубави ли са?
Че са малко умалени, за слаб крак.  Peace
Много благодаря..  bouquet
За тези говорим, нали? Май ще ги откажа в такъв случай..
http://es.buyvip.com/homepage?ie=UTF8#page=d&sale=AURBA6UFMA … ;action=addToCart

Мисля, че да. През телефона съм и не мога да дам линк на тези, които взех. Преди време ги имаше на 7-8 евро, май сиви. Получихме 43 за ММ, стават му горе долу, каза че ще ги носи, но той е със слаб крак. По принцип тогава отзивите бяха, че са умалени. Някои момичета ги пуснаха в размените.  Peace

# 563
Някой получи ли това мъжко яке
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01D9YALG6&cAsin=B01D8U37US&fc=1

Незнам какво да очаквам, да няма изненади .........не мога да разбера светло синьото, като подплата ли се явява, или ........?
Ще съм благодарна някой да се включи!

Аз го получих, якето е стархотно. Две отделни якета са, много добре е направено, хванати са с копчета едно за друго. Но е умалено с един номер според мен и то по-специално светло синьото яке, но мъжът ми така или иначе не се закопчава никога, така че каза, че ще си го носи.
Благодаря ти много!

# 564
Тези обувки подходящи ли са за планина? - http://de.buyvip.com/#page=d&dept=women&sale=A2VNN7X54S7 … f=qd_women_eb_1_6
Чудя им се също зимни ли са, летни ли са, а и как ще се мият? Никога не съм купувала обувки с такъв дупчен текстил, точно защото почистването ми се струва много сложно.

# 565
МОля,като пускате линкове,поне с една дума отбележете за какво става въпрос.За тези,които имат бавен интернет,да преценяват дали да отварят. Благодаря!

# 566
  • гр. София
МОля,като пускате линкове,поне с една дума отбележете за какво става въпрос.За тези,които имат бавен интернет,да преценяват дали да отварят. Благодаря!
+1. Също така пишете и номера на обувките, по същата причина - като нося 36, няма смисъл да отварям линк за 39.  Peace

# 567
Тези обувки подходящи ли са за планина? - http://de.buyvip.com/#page=d&dept=women&sale=A2VNN7X54S7 … f=qd_women_eb_1_6
Чудя им се също зимни ли са, летни ли са, а и как ще се мият? Никога не съм купувала обувки с такъв дупчен текстил, точно защото почистването ми се струва много сложно.
За планина обувката трябва да бъде над глезена. Всичко останало е компромис.
Да, катерят се и с кецове, и със сандали, но на свой риск.
Всъщност не попитах за каква планина. За изкачване на връх не стават, за ходене от къщичката до близката гора по равното (например на Доспат) стават, ако не вали.
А зимните обувки за планина струват майка си и баща си...

# 568
Здравейте,

получих това мъжко кожено яке Timberland, страшно е хубаво. Кожата е страхотна, изработката е добра, дойде с DHL. Отговаря си на номера или е леко умалено като повечето кожени якета. Ако се колебаете между два номера, изберете по-големия. В момента има налични L и XL на цена от около 100 евро. Аз гледам да огранича пазаруването и да купувам само неща, които наистина ми харесват, това яке е едно от тях.

Преди време някой беше пуснал линк за тия детски ботушки Ecco, бяха на по-ниска цена и аз поръчах черни. Много са хубави също. Изглеждат леки, меки и би трябвало да не пропускат вода, без да са тромави планински ботуши. Благодаря за линка. Другата зима малката ще ги пробва.

# 569
Маслинке, благодаря!
Скрит текст:
Направо ме разби - аз като кажа разходка в планината и си представям точно горите около язовир Доспат ......  Но сега обувките ги мисля заради едно по-сериозно пътуване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт