Име за момиче с А

• 4 579
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
С буква А харесвам Адриана ,  Ана и Анастасия. До Ралица най-добре ми стои Аксиния и Албена .

# 31
  • Нейде из лудите гори...
И аз харесвам Алина, както и АлЕна.
Ая, Аница, Ахинора май не видях в предложения и споделям като идея Simple Smile

# 32
  • Сопот, Пловдив
Доколкото разбирам да е точно Алина не ви допада или? На мен ми харесва Алина.

Иначе ми харесват още: Алиса, Алекса, Анна, Анета, Антоанета, Аврора, Аля, Аксиния, Анабел, Анаис, Анелия, Афродита, Ая.

# 33
Трудно ще се намери по-хубаво име от Алина. Аз се опитах и за двете деца да го предложа, но поради определени причини не се прие. Но все пак е много хубаво. Даже прекрасно.

Но ако не си харесва, предлагам Аделина.

# 34
Щом искате да кръстите детето на бабата по-добре запазете дословно името. Алина определено е хубаво и звучи нежно,  няма нужда от модификации.  Peace

# 35
# 36
Heart Eyes
В конкретния случай Алина обаче е идеално. Хем е красиво име, хем е кръстена на баба си! И аз съм от мнозинството Simple Smile

# 37
Алина е чудесно.
Аз много харесвам Алейна. Heart Eyes

# 38
  • Пловдив
Здравейте! Тъй като майка ми не иска да е точно Алина ни предложи Аделина. Така като си го повтарям ми звучи добре моя мъжа и той не каза че не му харесва. Но се разрових тук там на места пише че има имен ден на 24 декември, някъде не. А голямата ми дъщеря има имен ден исках и второто бебенце да си има.

# 39
Има светица св. Адела и тя се чества на 24-ти декември, така че тогава трябва да е именият ден.
Иначе Аделина значи благородна, добродетелна.

Аз точно това име предложих и смятам, че ще направите чудесен избор Simple Smile

# 40
И аз за Алина - страхотно име.
Все повече ми звучи добре и Алекса. Поне не е Сашка.

# 41
Ая, Алия.

# 42
Алина ми харесва повече от Аделина.

# 43
  • Сопот, Пловдив
Алина ми харесва повече от Аделина.

И на мен така.

# 44
  • Smolian
Дъщеря ми се казва Анджелина,казва ме и Анджи на галено или Жужи-тя така се наричаше ,като по-малка. Много харесва името си и е единствена в цялата градина.
Имам приятелка Анабел,казва ме и Белла,което означава красива.

Общи условия

Активация на акаунт