Математически турнири - 43

• 103 668
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Може ли някой да каже на 25 и 26 задача какво е трябвало да се напише в бланката за отговор? Конкретно число или е трябвало нещо да се отбелязва, че нещо не ми става ясно от обясненията на детето.
според щерката е имало числа и е трябвало да се затъмни кръгчето под верния отговор, не трябвало да се пише в кръгчето, ама дали е така...

# 166
  • София
Може ли някой да каже на 25 и 26 задача какво е трябвало да се напише в бланката за отговор? Конкретно число или е трябвало нещо да се отбелязва, че нещо не ми става ясно от обясненията на детето.
според щерката е имало числа и е трябвало да се затъмни кръгчето под верния отговор, не трябвало да се пише в кръгчето, ама дали е така...
Да и според моята е имало кръгчета над които е пишело цифрите от 0 до 9 и е трябвало да се затъмни. Тези задача трябваше да бъдат с кратък свободен отговор, съвсем се обърках.

# 167
Сега попитах сина ми-наистина на 25 е трябвало да затъмнят верния отговор
Даже им казали да не излизат извън кръгчето,защото скенера можел да не го отчете
Машинното проверяване по сигурно ли е или се прави за икономии newsm78

# 168
Еми то затова има изпит в СМГ и там всичко си лъсва!

# 169
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Еми то затова има изпит в СМГ и там всичко си лъсва!

коя е Еми?

# 170
Еми е дума, като ами Simple Smile
Между другото, да информирам за казус. Случи се вече и да се даде тест за един клас на дете от друг клас (на дете от 2 се дава тест за 1ви напр), което естествено не чете за кой клас му дават и така решава за грешния. Да го имате предвид децата всичко да четат на листа...

# 171

Правилата Помакова трябва да се спазват, ако в тях има логика.
..... След като не е така - виж картинката отгоре Simple Smile

Мойте уважения, но ако правилата не са добри, то те трябва да се променят, а не да се нарушават. Peace

# 172

Правилата Помакова трябва да се спазват, ако в тях има логика.
..... След като не е така - виж картинката отгоре Simple Smile

Мойте уважения, но ако правилата не са добри, то те трябва да се променят, а не да се нарушават. Peace

Въпрос на подход. С или без уважения - общо правило няма. Ти подхождаш по един начин, аз по друг. Прекалено дълго съм живял в държавата ни за да пиша подобни популистки и неизпълними послания...

# 173
А баркода от ЕК какво ще го правим?

# 174
В МГ-Варна даваха номер за проверка с бар код, само не знам как и къде следва да се провери - в сайта на МГ или?!? И като видиш резултата как ще разбереш на кое място е класирано....

# 175
  • Пловдив
А баркода от ЕК какво ще го правим?

Под баркода има цифри, сигурно ще се въвеждат в някаква тяхна система и ще излиза резултата на детето.

# 176
  • Варна
В МГ-Варна даваха номер за проверка с бар код, само не знам как и къде следва да се провери - в сайта на МГ или?!? И като видиш резултата как ще разбереш на кое място е класирано....

Rolling Eyes Кога са го дали ..или имаш предвид номера на самия талон?! Нищо не ми е казал моя участник.

# 177
И моя има баркод, и цифри под него /като бар код на стока/ от другата страна има името му, училище и клас. Написани от него. Нито сайт,  нито линк, нито нищо. Човека сутринта каза: Ето това го провери в нета,  да видиш дали съм първи Simple Smile

# 178
Бар кодът със съответният номер са били прикрепени към самата бланка на всяко дете и при предаване квесторите са ги откъснали, отделно има и бележка с инфо за пролетните математически състезания.

На нашия баркод отзад няма нищо.

# 179
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и телефон са искали да напише детето. той пък написал своя номер.

Crazy интересно как ще му звъннат Crazy
не носи телефон в училище, ползва си го само на лагери и почивки  Crazy

при нас няма бележка за пролетни състезания  Peace

Общи условия

Активация на акаунт