ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 22 [238]

• 46 157
  • 719
  •   1
Отговори
# 210

Назздраве........... cheers  Аз съм вече 1 обиколка напред..... Laughing  затва се забавих........  Party ще ме прощавате........ Blush

издислав бе, щом по тоя случай е пуснала Бойчето гъските да летят нема кво друго да кажем  Laughing Laughing

Бойчеее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes наздраве, сестро, живи и здрави да сте.

как му се кефя на усмивката не е истина  Heart Eyes Heart Eyes

# 211
  • Sofia, Bulgaria

да му имам грозното сако   Joy Joy

Скрит текст:
Бойчееее, саол за гъските  Crazy Crazy
Наздраве! Живи и здрави и още по-инати!   Laughing Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes[/i]

Как пък веднъж не му харесА нещо бе Sick ooooh! ooooh! ooooh!

https://twitter.com/evcenlover/status/844251419381301250

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 23:49 от Iskra Pandova

# 212
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

БойчеHug Heart Eyes слънчице, живи и здрави да сте с Трайков. Както си имаме приказка при нас.. На една възглавница да остареете..  Peace Peace
Благодаря за гъските Hug Hug Hug

За музиката от Ичердето дали е от Въпрос на чест, в началото почти са еднакви мелодиите, на само първите няколко тона. Докато търсех музиката на Въпрос на чест, си дадох сметка каква прекрасна музика сътвори Йълдърай Гюрген за сериала. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Просто без нищо да гледаш самата музика може да те накара да настръхнеш, да се разревеш..

Чачко много красив и усмихнат, и сладък на искането на булката.. Аджеба той кога ли ще пие солено кафе? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ама тези Брадаткови уж се разделиха, ама навсякъде заедно бе ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 213
Ха здравейте и от мен wavey wavey
Бойче  Hug Hug Hugвесел празни и много любов bouquet bouquet bouquet

Ама тези Брадаткови уж се разделиха, ама навсякъде заедно бе ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

И аз, все това се питам newsm78 newsm78 newsm78

https://twitter.com/evcenlover/status/844250492083601409

Умут пие соленто каЙВе и ачи го снима  Joy тюх, вика си, че на Пончика му излезе късмета  Joy
https://twitter.com/evcenlover/status/844251419381301250

Що солено?

# 214

Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

Това сако и онова са еднакво ужасни, или еднакви  Mr. Green  ooooh! да ги маха веднага!  Naughty  hahaha hahaha

А, чу ме   hahaha hahaha Grinning Grinning  Crazy

Тури халката Умут, сладури Simple Smile

А онова усмихнато брадато отзад да не е Енгин ?! За трети път му е да е ухилен Joy

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 01:48 от Анонимен

# 215
  • Sofia, Bulgaria

Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

Това сако и онова са еднакво ужасни, или еднакви  Mr. Green  ooooh! да ги маха веднага!  Naughty  hahaha hahaha

А, чу ме   hahaha hahaha Grinning Grinning  Crazy

Разгорещени флиртове Лу,затуй го е махнал Wink  Grinning Grinning Grinning

Скрит текст:
Аз по принцип съм нощна птица Crossing Arms ам ти що не спиш Flutter  Grinning

# 216

Скрит текст:

А такааа  Peace Peace Peace

Скрит текст:
И аз  Peace Grinning

Heart Eyes Heart Eyes

# 217
  • Sofia, Bulgaria

Скрит текст:

А такааа  Peace Peace Peace

Скрит текст:
И аз  Peace Grinning

Heart Eyes Heart Eyes

Сгодиха ги и се отдадоха на пиене и пеене Crazy hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Аз си лягам,че утре ми е малко тежък денят Confused

Лека и спокойна нощ! Heart Eyes Hug

# 218
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Party

Стели Hug Hug, благодаря за кафето!

Бившите съпрузи сигурно са преодолели различията, в името на старите времена и общи приятели са заровили томахавката и са изпушили лулата на мира Laughing

Но Илкнур не е пропуснала да се похвали с двамата мъже, които били винаги до нея... Сигурно не е искала да си помили някой, че е заета отново Mr. Green hahaha

# 219
Добро утро!

Тука явно "паролата" за участие в снимката е "брада"   hahaha hahaha само, който има се снима

# 220
Добро утро!

Тука явно "паролата" за участие в снимката е "брада"   hahaha hahaha
Laughing Laughing Peace
... и широка усмивка  Peace newsm47 

Добро утро   Hug Hug Hug Hug

Диди, за соленото кафе  Hug Hug Grinning

http://www.gnezdoto.net/vdyhnovenie/409-solenoto-kafe

Скрит текст:
Красиво, нали?  Heart Eyes Heart Eyes
Та това е в основата, вероятно, на нещата, вълнението от срещата с любимия  Heart Eyes, от което бъдещото булче, вместо захар слага сол в кафето, и поднася на роднините и кандидата, и никой нищо не казва и не показва. Нещо, което се е превърнало в забавна проверка-доказателство за готовността на влюбения да изтърпи всичко от ръцете на любимата...
А разказвала ли съм ви, че това ми се случи и на мен? Когато дойдоха сватовете, майка ми направи кафе със сол на свекър ми, бъдещия, абсолютно случайно!, и повече не са се виждали...  hahaha лъжа, разбира се,  Wink но свекъра, да ми е жив и здрав, не пропуска случай да го разкаже под път и над път...  hahaha hahaha  Сега, като се замисля....  Thinking откъде ли са научили този мурафет комшиите  Joy Joy

# 221
  • Sofia, Bulgaria
        Добро утро на всички! Hug Hug Hug Hug

# 222
Сега забелязах, че Сарп видя обувките на Мерт  Confused  Cry  в антрето в тази сцена с майка си, след като тя вече беше научила истината за сина си. Хубава е, наистина,  Praynig Peace сцената  Hug Hug по време на онлайна не я дооцених,   Cry нещо се лигавех... Диди,  Hug помня реакцията ти  Hug Peace

https://youtu.be/TOk4kGeTTes?t=63

Cry Cry Heart Eyes

Гьозде и Бенсу в караванката  Grinning Grinning

https://twitter.com/Iceride6/status/842333360135520257

Гьозде  Crazy Heart Eyes

Скрит текст:

Crazy Crazy Много готина Heart Eyes

Crazy

Thinking  Някой да знае, предполага, предчувства... кой ще простреля Сарп?  smokeuu

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 17:07 от Анонимен

# 223
Благодаря навсички/ почти/  за сърдечните пожелания........ Hug Hug Hug Hug
Лили.......... Heart Eyes Hug Hug Hug Hug може да са само първите няколко тона ....но ме настръхнаха и ги хванах...... Peace според мен са повече........ Crossing Arms нищо че сум музикален инвалид........... Joy Joy
Днес мноУ рехаво тука......... Rolling Eyes
Лу......... newsm78  идея си нЕмам ....... Mr. Green който и да е ............. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

ДжадЪ.......... Hug Тук хокаше ли го пак за големите бузки........ Crazy че не помнИм..... Rolling Eyes
Тва е за теб............ Crazy Crazy Crazy Crazy

# 224
  • Sofia, Bulgaria

Общи условия

Активация на акаунт