Ин Витро при д-р Лилия Димитрова 2

• 80 076
  • 390
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, бихте ли споделили, има ли някой забременял в новата клиника?

# 106
Здравей, Атата! Съжалявам за случилото се. Не се отчайвай, дано успееш следващия път! Аз със сигурност съм на повече години от теб и взе да ме обзема страх дали изобщо да идвам в тази клиника, или направо да отида в Турция. Там излиза около 8 хиляди лева, разбира се, може и повече, но поне е по-надеждно, а тук - имам чувството, че ще ги хвърля на улицата. 7 хиляди никак не са малко. Бих искала да те попитам дали си доволна при проследяването по време на стимулацията, защото се опасявам от хиперстимулация. Благодаря!

# 107
Чесно? Може би имам (-х) големи очаквания и бях прекалено очарована при първата среща, но това което беше сама процедура въобще не съм доволна. Всичко айде, бързо, давай, следващия. Проследяването беше 1ви ден от цикъла, и още два пъти, по средата и преди пункция. Това което изкл много не ми допадна, чен е се дава болничен въобще, нито един ден. Моята лична лекарка не от тези които дават ей така болнични. За пункция взех един ден отпуска. След пункция бях с ужасна хиперстимулация. Ходех на работа. Ужасна грешка. На втои ден така бях подута и ми болеше, че в кабинета свалих дьнки и седях с качени крака на маса по гащи. Слава богу всички бяха отпуска и бях сама на етажа, не знам какви са тези "всички", които един ден не си прекьсват работа за ради инвитрото. Това може би не е наи-важно в успеха на цялата процедура, но някак си в повече ми дойде. Сега като чета пациентките в другите клиники те навсякъде не им пука

# 108
Много ти благодаря, че ми отговори! Вече се разколебавам, и то сериозно. А що се отнася до хипрестимулацията, пак леко си минала, аз като четох форума за тази тема, косата ми натръхна, има момичета изгубили и яйчниците си, че почти и живота си, изобщо не трябва да се подценява този проблем.

# 109
О да да! Със сигурност. К трансфер бях почти идеално самочуствие. Иначе за консултация отиди. Аз от това как протече процедура и от резултата не съм доволна, но сме поговорили след. Другите клиники в Бг май още по нацелени към пари, а не резултата. Аз тотално разочарована от инвитро в Бг, направо ужасена, но за Турция...колко ботове са ми писали на лични с реклама на Турция, а като питам детайли...опа, фактите нещо се бъркат и "помагащите" исчезват. Сега за Турция миля, че една голяма реклама там, явноиз годно им от Бг хиляди оичаяни пациентки да идват, иначе защо са тези фалшиви реклами във форума

# 110
Ох, и аз вече не знам. Много съм объркана, обезверена, време нямам, ама никакво, трябва да предприема нещо, каквото има да става, ще става, в това вярвам, всичко е съдба. Дай боже всички да успеем! Благодаря ти! Успех ти желая от сърце!

# 111
В същата ситуация съм, и май да...само на късмет можем да разчитаме. Успех и от мен!

# 112
В същата ситуация съм, и май да...само на късмет можем да разчитаме. Успех и от мен!

Благодаря! Hug

# 113
  • София
Момичета, има ли хубави новини лятото, какво се случва в центъра/или Вита?
 Hug

# 114
Аз не съм ходила от месец и не знам и не съм чула нищо . Дори не знам излиза ли в отпуска др Димитрова, някой знае ли ?

# 115
  • София
Отпуска ще е от 12-ти до 27-ми - 2те седмици.

# 116
Здравейте!Правих процедура в новият инвитро център на др.Димитрова,но за съжаление, резултатът беше отрицателен!Около 7000.00лв. струваше всичко.Sad Успех на всички ни!

# 117
Здравейте!Правих процедура в новият инвитро център на др.Димитрова,но за съжаление, резултатът беше отрицателен!Около 7000.00лв. струваше всичко.Sad Успех на всички ни!
И при мен така и цена и резултат

# 118
  • София
Аз приключих първа процедура, но по Фонда във Вита. За жалост не успях с нея, но смятам следващата да е самофинансирана в нейния център, докато чакам втора заповед, тъй като по фонда се чака доста.

remifa, Atata, дали ще е удобно да ми разясните цените в новата клиника на лично? Разбира се, стимулацията и лекарствата не са еднакви при всички, но цената на самите процедури би ми била от полза, за да се подготвя.

# 119
Аз приключих първа процедура, но по Фонда във Вита. За жалост не успях с нея, но смятам следващата да е самофинансирана в нейния център, докато чакам втора заповед, тъй като по фонда се чака доста.

remifa, Atata, дали ще е удобно да ми разясните цените в новата клиника на лично? Разбира се, стимулацията и лекарствата не са еднакви при всички, но цената на самите процедури би ми била от полза, за да се подготвя.

aз доколкото знам с фонда и не работи в чентъра си, поне в момента
от 7000 около 2500 ми бяха лекарства за стимулация, 2800 след пункция платих от тях 200 или 300 лева някаква спермограма, на която всички уролози гледат странно, а после като казвам цена направо втори лекар почти колобрира пред очите ми, 200 лева лекарства след пункция до трансфер, 1100 след трансфер на 2 ембриона и към 300 лева лекарства  след трансфер. За замразяване нямаше нищо така че не знам за цена там.

Общи условия

Активация на акаунт