Ин Витро при д-р Лилия Димитрова 2

• 80 048
  • 390
  •   1
Отговори
# 75
  • Вдън горите тилилейски
С метрото до метростанция Г.М.Димитров и от там с автобус N  67 на 5 или 6 спирка. Другият вариант е с автобус N 413 от Автогарата до Студентска поликлиника, но обикаля доста и след като слезеш има около 1 км пеш до Клиниката.

# 76
Момичета, някой има ли точния адрес на новата клиника? Не го открих в темата. Добре, да се сложи и като информация на първа страница.
И знаете ли какъв е графикът на др Димитрова - кога е там и кога във Вита?

# 77
Точният адрес е - улица 21 век,номер 27.За график не съм наясно да има.Тя си е в нейния център,а във Вита ходи само когато има уговорка с пациентки,на които прави процедури там.Ако греша някой  да ме поправи.

# 78
  • София
Здравейте момичета  smile3503 Някоя от вас знае ли телефония номер в новата  клиниката на Д-р Димитрова, трябва да пуснем изследвания там и да не я притеснявам на личния .Благодаря

# 79
Момичета някоя от вас знае ли дали доктор Димитрова ще почива лятото и кога?

# 80
  • София
Момичета, какво е мнението на д-р Димитрова за инвитро на естетсвен цикъл? Новата клинака има ли вече сайт и ценоразпис?
Благодаря!

# 81
Здравейте момичета,
успех на всички в новата клиника.
Моя въпрос е знаете ли с кой ембриолог работи Д-р Димитрова, пишете и на лични, предварително мерси.
Относно естествен цикъл, да прави Докторката, стига ФСХ да е в приемливи граници.

# 82
Момичета, не се притеснявайте за всички тези въпроси да и звъннете.

# 83
Здравейте момичета,
след много четене и ровене и аз се ориентирах към Д-р Димитрова. Обадих се във Вита, там ми обясниха, че тя работи при тях само за ин витро към фонда и си е направила клиника, дадоха ми телефонният и номер. Звъннах и, беше изключително отзивчива, даде ми насоки и се разбрахме да и звънна началото на август за записване на час, тъй като до 27.08. е в отпуск. Мисля, че съм направила правилния избор Simple Smile

# 84
Точният адрес е - улица 21 век,номер 27.За график не съм наясно да има.Тя си е в нейния център,а във Вита ходи само когато има уговорка с пациентки,на които прави процедури там.Ако греша някой  да ме поправи.

Малък Зайко, благодаря много за информацията!  Hug

Но как така д-р Димитрова е в отпуска до август?! Това е доста време! Аз се надявах лятото да направя едно ин-витро на ест. цикъл при нея! Сигурни ли сте, че наистина до август няма да работи?

# 85
Не би трябвало да е в отпуск от сега та до август. Имам две приятелки при нея - едната е бременна и се следи, а другата ще почва процедура към края на месеца. Така че вероятно ще е в отпуск не повече от двр седмуци.

# 86
Не съм казала, че е в отпуск до август. Казах, че е в отпуск до 27 август, а доколкото разбрах излиза някъде в началото на август, но конкретна дата-незнам.

# 87
И предните години , д-р Димитрова винаги август излизаше в отпуск, сигурно е запазила тази традиция. Още във Виена инвитро излзиаше почти целия август в отпуска.

# 88
  • София
Момичета, Димитрова да е казвала горе-долу кога очаква акредитация на Центъра от Фонда?
Мерси Simple Smile

# 89
  • sofia
Моите наблюдения са, че д-р Димитрова не спестява лошата информация. В смисъл, ако при даден пациент не вярва да се получи, ще го сподели, а няма да дава напразно надежда.
И си спомням в Токуда бях на преглед една събота точно след пункцията на една пациентка, на която й бяха извадили само една качествена яйцеклетка. Много се радваха всички, явно прогнозите преди това не са били добри. Което ме навежда на мисълта, че не си подбира за пациентки млади девойчета на по 20 години, за да има висока успеваемост.  Peace

Това е политика на Виена ин витро центъра  в Токуда да не си подбират пациентките по възраст, а не лично на д-р Димитрова. Не бъди толкова уверена, че когато центърът е неин не си подбира пациентките. Разбирам еуфорията да се хвали определен лекар, но нека си дадем сметка, че инвитро процедурата е колкото работа на лекаря, толкова и на ембриолога, не на последно място и наличната апаратура.  Няма какво да се лъжем - за постигане на  успеваемост, особено когато има нов старт, със сигурност има подбор на пациентките.

Общи условия

Активация на акаунт