Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 473
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Чаровнаааа,направо ме разби този път с това с боядисването  Joy  изчакай малко според мен
Надявам се бързичко да се оправиш и всичко да е наред bouquet

# 106
  • Sofia, Bulgaria
Жана, благодаря за новата тема  bouquet. Не знам какви пролетни грижи ще положа за косата, нещо ме е треснала зверска пролетна умора и не знам дали ще се спретна да направя нещо  Laughing
Каролин, честита ти бебка.  bouquet
Като се заговорихте за Нектра Колор и аз си спомням, че имаха страхотни цветове, но и аз вече не я виждам никъде. А тъмната череша беше нещо страхотно :в: ако я намеря бих си я взела отново.
Чаровна ти да оздравяваш бързо  :ха: видях снимките в предната тема и ти стана супер сладко
По отношение на къдренето и аз съм по същият начин - ако ще и промишлено количество фиксиращи продукти да ми изсипят по косата ефекта е до час. От абитуриентския ми бал се опитвам да се накъдря и все едно и също се получава :са:, а ми отива да му се не види.

# 107
Ястребче, черната череша я има в стор.бг и май ще я поръчам 😁

# 108
  • Бургас
Благодаря за новата тема, bouquet bouquet bouquet не мисля нищо различно да правя с косата си тази пролет.Скоро само ще се боядисам. Crazy

# 109
  • Пловдив
Алечка, аз точно тъмната череша съм ползвала Mr. Green Получи се доста тъмно лилав цвят, а на слънце червенееше - вследствие от предната боя, която беше нещо като махагон Laughing
Недей, че точно за това мечтая в момента и ми е къс фитила  Mr. Green

Аз пък исках да се получи повече като на обложката и бях малко разочарована Mr. Green Но пък всички много ми харесаха тогава цвета, отиваше ми Blush

# 110
  • Sofia, Bulgaria
Ястребче, черната череша я има в стор.бг и май ще я поръчам
O, страхотно. И аз ще поръчам. Тамън се чудех с какво да я правя вече тая коса и бях на ръба пак да минавам на къна в червените нюанси, но по-тъмни.  Laughing
Да похваля ей тея оцветяващи шампоани http://victoriabeauty.eu/bg/products/multi-color-keratin-therapy известно време си поддържах цвета на косата с тях, дива слива и патладжан. И определено се отразяват добре на косата ми горе долу по веднжъ между 2 боядисвания беше достатъчно.
Редактирам се: Аз нещо точно този цвят не го виждам

# 111
Нощен ястреб Ооо, този цвят дива слива е страхотен  Heart Eyes . Караш ме да се замисля дали да не се намацам  Grinning . Колко седмици издържа цвета при теб?

# 112
  • Варна
Да покажа и аз резултати след последното посещение в салона:

Скрит текст:

Придържах се към кафяво-лилавите нюанси два месеца, но това е нещо като подготовка за пролетта. Сливат се червени, оранжеви, медни и лилави кичури; коренът е тъмен кестен. Не знам как ще се получи с поддръжката Thinking

# 113
Скрит текст:
Да покажа и аз резултати след последното посещение в салона:

Скрит текст:

Придържах се към кафяво-лилавите нюанси два месеца, но това е нещо като подготовка за пролетта. Сливат се червени, оранжеви, медни и лилави кичури; коренът е тъмен кестен. Не знам как ще се получи с поддръжката Thinking

Много интересна комбинация, различна  bouquetчудесна е!

# 114
Тайга страхотно е  Heart Eyes

# 115
  • Sofia, Bulgaria
Нощен ястреб Ооо, този цвят дива слива е страхотен  Heart Eyes . Караш ме да се замисля дали да не се намацам  Grinning . Колко седмици издържа цвета при теб?
Около седмица до 10 дни максимум, зависи колко често си миеш косата. И на мен цвят дива слива ми допадна най-много, става наситен и тъмен, но имай предвид, че като се измива и почва да червенее.  Peace

Тайга, страхотна прическа, много ми харесва как се преливат цветовете и комбинацията им Heart Eyes. Поддръжката наистина може да е по-трудна, но предполагам, фризьора ти си знае работата

# 116
  • Варна
Само веднъж преди съм правила кичури, много отдавна. Та не знам - от тук насетне ще ги повтаряме ли всеки месец, като ми омръзнат - покриват ли се добре с боя newsm78
Заредих се с една бутилка рициново масло, да мажа преди миене, че очаквам поражения върху косъма, няма как. Но иначе е красиво наистина, благодаря ви bouquet

# 117
  • Пловдив
Тайга, страхотна прическа. Обезцветиха ли те леко, за да се получат такива яйрки цветове?

# 118
Момичета,аз имах късмет и в първата квартална парфюмерия намерих Деколора. Намазах се вече,малко ми щипе,но предполагам е нормално. Взех и една виолетова боя дано да имам късмет и привечер да се похваля с нов цвят. Grinning

# 119
  • Варна
Тайга, страхотна прическа. Обезцветиха ли те леко, за да се получат такива яйрки цветове?

Да, доста тъмна беше преди това и щеше да е невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт