Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 485
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Тайга, направо ме отвя с тази страхотна и огнена комбинация, уникално е станало  Heart Eyes

# 121
Незнам какво има в този Деколор и май и неискам да знам,но свали черно наслоявано с години. Изумена съм. Дано косата ми не се изсуши след това.

# 122
Тайга, прекрасна и смела комбинация.

# 123
Тайга,да кажа и аз,че на мен цвета също много ми харесва.Аз обичам червено.😊

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 15:46 от Каролин Бингли

# 124
Тайга, разкошен е новия цвят, разкошен  Heart Eyes Heart Eyes

Ястребче, 99 процента съм сигурна, че вчера го имаше, защото дъълго се чудих дали да проъчам  Shocked Може и да съм се объркала, де ама...

# 125
  • Бургас
Супер цвят,обожавам червенокоски.

# 126
  • Варна
Благодаря ви, много сте мили! bouquet

# 127
  • Варна
Тайга, красота! Много ми харесва преливането, супер се е получило  Hug

ARIA, чакам снимки. Дано ти се получи желания цвят  Praynig

# 128
Ами момичета,сгреших с боята която бях взела. Прекалено тъмна се оказа,коста не е черна-факт,но не е това което очаквах. Имам червеникави оттенъци,но аз очаквах друг цвят.Незнам какво ще правя като започне да пада,нито какво да очаквам под нея. Дано се сдържа да не сложа пак черното,че язък за тоя Деколор където го слагах Sad

# 129
Ами момичета,сгреших с боята която бях взела. Прекалено тъмна се оказа,коста не е черна-факт,но не е това което очаквах. Имам червеникави оттенъци,но аз очаквах друг цвят.Незнам какво ще правя като започне да пада,нито какво да очаквам под нея. Дано се сдържа да не сложа пак черното,че язък за тоя Деколор където го слагах Sad
А защо не взе някой друг цвят боя ?
 Rolling Eyes на ниво 7 ца или даже 8 ца ?
Кой номер боя си взе ?
Тайга ще си трябва сериозна грижа заради обезцветяването.
И аз сега изготвям списък с продукти и най важно са ми дължините.Чудя се какви серум и да си взема.Приемам предложения  Hug

# 130
Взех една на Гарние,виолетова. Надявах се да се получи цвета.
Това се получи. Как мислите,ако бъда упорита в боядисването в тази гама ще се получи ли хубав виолетов цвят?

# 131
ARIA*, доста е паднало черното, ясно се виждат червеникаво-лилавеещите тонове. И макар, съдейки по снимката, цветът да не се е получил съвсем равномерен, според мен с наслагване може и да се получат нещата.

# 132
Според мен с наслагване трудно ще се получи.В вмивъл ще се получи,но първо трябва хубава боя плюс коректор.И след това да се наслагвя боя   Rolling Eyes .Поне соред мен е така.Фанола имат хбави виолетови бои. Не съм ги пробвала лично но съм виждала приятелка направена с такава Heart Eyes

# 133
О, задължително с хубава боя, то иначе язък за упражненията  Laughing

# 134
Да и на мен ми се струва,че не е равномерен цвета. Въпреки,че сега на лампа като се гледам си има цвят,ще видя утре на слънце как е. Незнам как ще издържа да ходя като папагал,почти съм сигрна,че пак ще сложа черното Sad
Редактирам се,за да ви питам за въпросния коректор. Смесва се с боята или? Как се използва? Цял живот съм черна,не ми се е налагало да използвам.

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 20:12 от ARIA*

Общи условия

Активация на акаунт