Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 483
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря момичета Hug.Много сте мили Heart Eyes.Блясъка е от продуктите .Предполагам от маските за коса плюс шампоана.
Жана снимки ца на твоята разкошна коса може ли? Да и се по радваме и ние.
 Каролини не се притеснявай мила.С каката не успяхме да се справим с кърменето и си порасна пак.И аз като теб плачеш тогава ,но един ден си казах стига.Не се разстройва за това Hug.Ще ти пиша на ЛС малко по късно как се справих с малката и ще ти разкажа кое ми помогна поне при мен Simple Smile.Мен сега ме е втресла друга мания.Харесах си една чантичка на бершка ,но в нашия загубен град нямаме такъв магазин.Скоро на София няма да ходим.Имам приятелка която може да ми я вземе ,но пък не е в София.И се чудя как да стигне до мен чантичката.Попитах момичетата в темата на зара дали някой ще се съгласи да му изпратя пари и да ми я поръча до магазин и после да ми я пусне по куриер,но не съм обнадеждена ,че някой ще се съгласи Simple Smile

# 256
  • Бургас/Пз
Ани, аз се боядисах с нея на 8 март. Взех цвят 5N, макар принципно да се боядисвам с 6-ци, понеже 6N много светло ми се видя.
Получи се много хубав и естествен кестеняв цвят, дори с отмиването още повече ми харесва.
Лееееко ми поизсуши косата, единствения минус е това. Иначе перфектно покритие на белите коси и наистина хубав цвят.

Благодаря ти много, Жана  Hug Hug Много ми се иска да продължавам с къната, обаче не се справя с белите коси и това си е. Смятам и аз 5-ца да взема и ще докладвам как е. Иначе как ти се струва пада ли бързо , отмива ли се цвета?

# 257
Моля  Hug
Не се отмива бързо, но пък с времето пада, нормално е. Но е супер естествен цвят, много хубаво меко среднокестеняво. Тук-таме е светнал по някой бял косъм на слепоочието ми, но са просто единични, не е като с боите на Лакме например. Като цяло за почти месец от боядисването наистина изглежда много добре цветът.
Чаровнице, благодаря ти  Hug
И аз много искам да ви покажа снимки, но фотографът ми е в чужбина, а в селфитата съм гола вОда  Laughing

# 258
Мен сега ме е втресла друга мания.Харесах си една

Чаровна, ако ми пратиш линк на чантата и знаеш в кой магазин я има, мога да ти я пратя до 2-3 дни.
Иначе можеш да ползваш и http://www.econt.com/pokupka_kurier_bg/ , но не знам какви са условията.

# 259
  • Пловдив

Някой правил ли си е диагностика на коса и скалп в ЗР? От скоро има и във Варна и мисля да се възползвам. Само зная, че косата трябва да мита предния ден, нещо друго трябва ли да направя преди това?

Аз съм си правила. Като цяло също не ми казаха нещо ново - хубава коса, която не е увредена. Предполагам, че диагностиката би била по-полезна за някой с по-третирана коса.

Чаровна, мисля утре да ходя до Бершка. Ако искаш, прати ми снимка на чантата, за да видя дали я има в нашия магазин Simple Smile Не би ми представлявало никакъв проблем да я взема, ако я има.

# 260
GatoNegro писах ти на ЛС:)

# 261
Е, дай да я вид им и ние де  Wink
Една чанта никога не е излишна  Crazy

# 262
Да ми порасне малко косата и ще се направя така

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 263
Ооо това е прекрасно, DqVoLsKi_ChArOvNa  Heart Eyes Heart Eyes Сигурно много ще ти ходи. И аз исках да се направя така, но не знам къде да търся тук достатъчно кадърен фризьор който да не ме направи на нищо Grinning

# 264
Ооо това е прекрасно, DqVoLsKi_ChArOvNa  Heart Eyes Heart Eyes Сигурно много ще ти ходи. И аз исках да се направя така, но не знам къде да търся тук достатъчно кадърен фризьор който да не ме направи на нищо Grinning
мммм дам Simple SmileДаже в края на лятото ще го направя.Едва ли ще изчакам да ми порасне косата толкова много  Laughing ..

# 265
  • Шотландия
Нещо съвсем ви изпуснах, не знам защо темата не ми излиза, като има нови постове.

*Мила* можеш ли да покажеш с произволна снимка от нета(ако искаш и твоя) какво къдраво постигаш при фризьорката?
Като се накъдриш можеш ли да я изправяш със сешоар или преса и гори ли много от къдрина?
Никога не става същото като предишния път - зависи от много неща, включително и от това, колко близо ми е цикъла ( в цикъл уж не бива да се къдриш, че не става, ама аз съм се къдрила). Ставало е така, но накрая вече не е толкова хубаво, защото отгоре израства правата коса, а отдолу е накъдрената, която е доста изтощена.
Скрит текст:
Отначало може да е така, докато се отпусне, първите няколко дни не бива да се мие, ако издържиш, до седмица.

Понякога е така, не я харесвам в тоя й вид.

Накрая е стигала и до този вид, но моята не е чак толкова дълга и не изглежда така проскубана, но виси.

Аз харесвам така, но на практика рядко успявам да го постигна.

Последните пъти по-скоро ме къдрят доста хлабаво, повече за обем и за да е повече на вълни, отколкото друго.

Моята коса е здрава по принцип, след къдренето става много пореста, много суха и фризи, на първите 2 снимки се вижда. Оттам нататък се почва плескането с маски, балсами, масла и т.н., междувременно тя почва да поспада, фризито си е вечен проблем. За мазна коса мисля, че би било добре. Между другото, аз я подстригах в неделя и в момента почти вече няма къдраво, но още не мога да усетя какво се случва. Тя беше доста под раменете, сега е по-къса, но не много. Ще видя как ще я поддържам така и ако не ми харесва, може пак да я накъдря. Малко ми писна с тази безамонячна боя да й треперя и да не мога да наплескам с масла когато си искам, но няма начин... Пък и колкото пъти питам дали с амонячна боя ще ми държи повече цвета, всички ми казват, че този червеникав нюанс, който съм избрала... ще пада.  Sad

# 266
Mother чакаме да те видим.
Аз си намерих продукт който ми изправи косата като преса.Ето днес след продукта
 ще махна снимката по късно .

Чаровна, изправянето с този крем само със сешоар ли се получи? Моята коса е в процес на "чистене на пластове" и няма никакъв вид, ако не е изправена. Ползвам пресата, за да я докарам уж в приличен вид, но не е добра алтернатива.

# 267
Mother чакаме да те видим.
Аз си намерих продукт който ми изправи косата като преса.Ето днес след продукта
 ще махна снимката по късно .

Чаровна, изправянето с този крем само със сешоар ли се получи? Моята коса е в процес на "чистене на пластове" и няма никакъв вид, ако не е изправена. Ползвам пресата, за да я докарам уж в приличен вид, но не е добра алтернатива.
Да само с четка и сешоар се изправям.Не използвам преса.Моята коса си е права и не и трябва много Simple Smile .Аз обичам да е гладка и ако може още по гладка  Joy , но упорито отказвам пресата.Четката ми е комбинирана /сешоар четка на филипс/ обичам си я много .

Мила харесва ми последната снимка и по отпуснатото къдрене.Страхотно е и изглежда естествено Simple Smile .
Първата също ми хареса много .

# 268
  • Шотландия
Мила харесва ми последната снимка и по отпуснатото къдрене.Страхотно е и изглежда естествено Simple Smile .
Първата също ми хареса много .
Благодаря ти, и аз това уж целя, да изглежда естествено. Много пъти ми се е случвало, като кажа на някого, че се къдря от много години, да е изненадан - хората свързват къдренето само с овчия изглед, а изобщо не е задължително да е така.

Мохини ме питаше дали може да се изправя - моята съм я изправяла след къдрене често, но със сешоар и четка. С преса не бях опитвала, купих си да си начеша крастата, но трябва да призная, че не я употребявам почти, защото дори и на 180 градуса виждам от косата ми как излиза пушек или пара и после мирише неприятно, а уж съм я мазала с разни неща и би трябвало да е предпазена. Пресата - в много редки случаи и на малки градуси, то и при мен каквото и да изгладя, с тази влага не държи особено дълго, ако не я напръскам зверски с лак. Все още издирвам някакъв спрей против влага, който да държи, ама не съм открила.

# 269
Мила щом хората не знаят ,че се къдриш значи много добре се справят тези които те правят.
Една бивша колежка няколко години си мислех ,че е с къдрава коса Simple Smile А се оказа ,че си е с права и ходи да я къдрят.
Страхотно изглеждаше и супер естествено.Тя всякак си е красива , но с къдрава коса ми харесваше много повече Simple Smile .
Мохини ти ли си беше взела шампоан и маска на екре?

Общи условия

Активация на акаунт