Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 646
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
И аз много харесах цвета на Джесика.Не забелязах да изглежда зле както я описваше. Ей това жените сме много суетни.Чудесна ти е косата и според мен не трябва да потъмняш  Peace

# 451
И обратно....да миеш с дрогериини серии и да очакваш, че сешоара ще оправи нещата.

Мия си косата с обикновени шампоани и ползвам маската от боята с която се боядисвам;-).

# 452
Aз пък не разбирам разликата между евтин и скъп сешоар? Нали все духа топъл въздух?  newsm78

Хорааа, не мога да я оставя Hug. Побеляла съм , аз искам да я оставя , обаче не мога. Търся цвят, боя , начин на боядисване при който да мога да си позволя да разредя боядисванията. Или по трайна боя или цвят който не натрапва така белите корени  Sad Този цвят 6,66+ много ми хареса, но ще задържа положението. Сама няма да мога да се справя с една боя, а ако поръчам две по добре при фризьор.

# 453
Аз също не купувам скъпи шампоани от години. Върху моята коса не съм забелязала ефект от абсолютно никой шампоан за 30 и повече лева,които съм купувала. Преса ползвам почти ежедневно,от години. Състоянието на косата ми не се е променило от годините,в които не използвах. Сестра ми е обратното. Никога не се е боядисвала,мие се само с хубави шампоани,гледа да използва преса рядко. Но косата и е суха и цъфти. Моята никога не е цъфтяла,дори и в годините,които я филирах. Та искам да кажа,че косите са различни и всяка изисква индивидуална грижа Peace

# 454
  • Пловдив
Харесах си прическа Heart Eyes

Много ми харесват балеажите с преливащи по-светли кичури. Единствено ме спира, че от година не съм я боядисвала с химически бои, но пък това е много красиво. А и ми омръзна сегашния ми цвят Laughing

# 455
Чаровна, Пацолина, Дали ще минеш кичура 5 пъти с въртяща четка 1000 W, или 2 пъти със сешоар 2000W, за мен все си е еднакво горене.  bouquet

# 456
Здравейте,
можете ли да ми помогнете. Имам къдрава суха коса, скоро й правих и балеаж. Чувам много добри отзиви за марката - Kérastase, и искам да изпробвам някой техен шампоан. Търся си шампоан, който да заздрави косъма на косата ми, но до сега шампоаните, които намирам не са това което търся. Sad Случвало ми се е, даже и да развалят естествените ми къдрици  Cry Много, много ще съм ви благодарна, ако спеделите нещо!
Благодаря Ви! Peace

# 457
Много харесвам Бейн сатен 2 и Олео-кърл на Керастаз, два страхотни хидратиращи шампоана, идеални за къдрави и сухи коси. Само с шампоан няма да стане обаче, иска си комплексни грижи - маски и балсами, ампулки, с редуване на протеин и хидратация, дълбокопочистващ шампоан от време на време. Ако сушиш със сешоар, задължително и термозащита.
Фиксиращите продукти за къдрици също изсушават допълнително ако имат повече силикони в тях.

# 458
Много харесвам Бейн сатен 2 и Олео-кърл на Керастаз, два страхотни хидратиращи шампоана, идеални за къдрави и сухи коси. Само с шампоан няма да стане обаче, иска си комплексни грижи - маски и балсами, ампулки, с редуване на протеин и хидратация, дълбокопочистващ шампоан от време на време. Ако сушиш със сешоар, задължително и термозащита.
Фиксиращите продукти за къдрици също изсушават допълнително ако имат повече силикони в тях.
Благодаря за отговора  smile3535, от къде си ги поръчваш?

# 459
От hqhair.com, lookfantastic.com или beautyexpert.com, само че Олео-кърл трудно го намирам, последно от Ибей го взех. С регистрация пускат често имейли с кодове за 20% отстъпка, правят и намаления често на Керастаз и цените стават идеални.

# 460
От hqhair.com, lookfantastic.com или beautyexpert.com, само че Олео-кърл трудно го намирам, последно от Ибей го взех.
Златна си, благодаря!  Hands Clap

# 461
За нищо  Hug

# 462
Благодаря ви дами,не е много зле цветът наистина, а изгорялото нали го поизрязахме. ...И все пак на снимките съм поизправила косата,иначе е бухнала и някои кичури стоят като на вафли!

За козметиката,не мога да си позволя финансово повечето професионални продукти и съм заложила на чисти масла,домашни маски, и дрогерийни такива. Все пак искам поне шампоанът ми да е Добър и ви моля да ми препоръчате такъв,за изтощена,тънка и суха коса без обем  Crazy

# 463
Сещам се да вмъкна, че харесвам косата на Божана от МШ,  много небрежна, хубав цвят.

# 464
Сещам се да вмъкна, че харесвам косата на Божана от МШ,  много небрежна, хубав цвят.
И аз много харесвам косата ѝ - и прическата, и цветът.
И много ѝ отива на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт