Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 632
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас/Пз
Ани аз съм решила да минавам на без амонячна лореал diarichisse май така се казваше.Даже се чудех дали преди морето да сложа една кестенява боя или да изчакам да мине.Ще го обсъдят с фризьорката за да преценим и промяната която обмислям и да не объркаме нещата.
Недей преди морето, и без това слънцето и водата достатъчно морят косата, че и боя да й слагаш. А и нали знаеш, че някои безамонячни са по-зле от амонячните бои. Така, че хубаво помисли и наистина първо го обсъди с фризьорката ти.

Добро утро!
Тествах лореалската серия.Маската и балсама имат страхотен аромат, а коснистенцията е някак като крем, по-гъста, откоркото на другите маски,които съм ползвала. Направи ми косата мека, гладка и плътна някка си,има и лъскавина.
Като за първи път, нищо уау не мога да кажа. Подозирам, че ще ми дойде тежка и май сбърках, че не поръчах по-слаба серия. Дано да не се окажа права. Просто подхранващите явно ми идват слаби, а силно подхранващите-тежки. Дано не са поредните пари отишли в коша.

Пробвай да комбинираш маската с по-лек шампоан и обратно шампоана с друга маска. Сега като се измиеш два пъти с тая серия, после пробвай с нещо друго коренно различно като съставки и така ще видиш дали намираш разлика. Косата е като тялото, иска отвреме на време да се стресира.  Hug Hug

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 10:00 от ani_d

# 556
  • Бургас/Пз
Добро утро!
Тествах лореалската серия.Маската и балсама имат страхотен аромат, а коснистенцията е някак като крем, по-гъста, откоркото на другите маски,които съм ползвала. Направи ми косата мека, гладка и плътна някка си,има и лъскавина.
Като за първи път, нищо уау не мога да кажа. Подозирам, че ще ми дойде тежка и май сбърках, че не поръчах по-слаба серия. Дано да не се окажа права. Просто подхранващите явно ми идват слаби, а силно подхранващите-тежки. Дано не са поредните пари отишли в коша.

Пробвай да комбинираш маската с по-лек шампоан и обратно шампоана с друга маска. Сега като се измиеш два пъти с тая серия, после пробвай с нещо друго коренно различно като съставки и така ще видиш дали намираш разлика. Косата е като тялото, иска отвреме на време да се стресира.  Hug Hug

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 09:59 от ani_d

# 557
Споменахте Божана от МШ, къде е  newsm78

"На живо" като я гледаш в движение докато готви стои добре, хем небрежно и нищо особенно, хем някак готино, естествено.

Каролин Бингли за Loreal Absolut repair ли говорите, че изпуснах? Моята не е кой знае колко изтощена, но веднъж седмично я ползвам и съм доста доволна. Даже не помня може би 1 година вече я имам и вчера гледам, че остава съвсем малко, ама айде да я свърша и ще търся нова маска. Мисълта ми е че наистина е гъста и "тежка" и аз лично слага доста малко количество, много икономична се оказа. Сега редувам нея и една на БиоФарма дето писах, която е 3лв. , за мазни корени и сухи крайща, от нея обаче клепам яко, по много Simple Smile 
Морето и ние го пропуснахме първата година, не че имах притеснения за бебето, на мен не ми беше ок, нямах потребност. Някак моят дом беше моята крепост  Joy Рев, колики, не не искаше да се вози в количката, аз пък имах огрмен корем, препълнени гърди с различна форма, косми по краката и всякакви такива екстри  Joy Joy Joy

Ани, Алечка, прекрасни сте  bouquet

Чаровна
, ти няма ли да ми помогнеш с някакъв червено кафяв цвят от дрогерийните?

# 558
Ани, благодаря! Така ще направя, ще пробвам с Матрикса, тя е по-балансирана и лека. А ш-на, с който се мия е достатъчно лек, става и за всеки ден.При всички положения ще си я изразходвам, не вярвам пък чак да ми сплеска и утежни косата кой знае колко.

# 559
Мамче,ще покажеш ли маската за мазни корени и сухи краища.  bouquet

# 560
  • Бургас/Пз
Ани, благодаря! Така ще направя, ще пробвам с Матрикса, тя е по-балансирана и лека. А ш-на, с който се мия е достатъчно лек, става и за всеки ден.При всички положения ще си я изразходвам, не вярвам пък чак да ми сплеска и утежни косата кой знае колко.
Ако усетиш ,че много ти утежнява, можеш да я пробваш като преоуш. Напръскваш с едно шише с пулвелизатор косата, колкото да я навлажниш малко и после разделяш на кичури и мажеш с маската. Завиваш с найлон, стоиш 30 минути и миеш. Аз така си изразходих всички маски и балсами , които не харесвам.

Ариа, ако не си пробвала този шампоан, опитай го http://www.enzo.bg/matrix/biolage-scalptherapie-new-shampoan-za- … javassha-se-kosa/ хем много хубаво чисти скалпа, хем не изсушава дължините.

# 561
Ох, Мамче, умрях от смях с твойте описания, ама си е точно така  Joy
Този цвят, мисля е точно такъв- червено-кафяв. http://www.palette.schwarzkopf.bg/palette/bg/bg/home/products/le … rs-shades.html#12

Тези, изглеждат по-светлички, но кутията лъже, на мен ми се виждат червено-кафяви.
http://www.palette.schwarzkopf.bg/palette/bg/bg/home/products/le … me-chades.html#19

http://www.palette.schwarzkopf.bg/palette/bg/bg/home/products/le … me-chades.html#15

Ако искаш, пробвай Палете, ако не ти е проблем, за мен е много агресивна. Има обаче перфекнто покритие и много интензивни и наситени цветове. Леля ми година наред я ползва, все в шоколадовата гама, но винаги  й ставаше и червен отенък, мен много ме беше яд, че не може да ми стане такъв цвят, а тя пък се дразнеше на червеното.Вероятно при нея, е от това, че много дълго време беше червенокоса и си е избивало червеното.
Тя се боядисваше Мока, от Делукс серията на Палете, и най-различни цветове, в шоколадовата гама.

От Саяс това
http://www.syoss.bg/syoss/bg/bg/home/HAIRCOLORATION/oleo-intense … -62_mahagony.html

Аз ще пробвам следващият път махагона на Кастинг
https://www.google.bg/search?q=loreal+casting+mahogany+brown& … rc=Uo8b_qhcZouGpM:

много ми харесва този цвят и съм решила да си взема боя с подчертано червен отенък

Това ли е тази от мастър шеф, не ми харесва нито цвета, нито прическата, идва неподходяща на формата на лицето й, според мен е за по-слаби лица тази прическа.

# 562
Мамче,ще покажеш ли маската за мазни корени и сухи краища.  bouquet

http://naturecomfort.bg/index.php/bg/products/cosmetics/manifact … -herbagene-detail  то от коса до коса има разлика , но за мен тази маска е находка . Хем евтина, хем я чувствам супер ! Ползвам и Лореалския шампоан за мазна коса, сега ми свършва и ще взема Матрикса.

Каролин Саяса многооо ми хареса. Не помня дали съм ползвала тяхна боя.  И Лешниково червено на Палете звучи добре. Нямам проблем с тях, последния път се боядисах с тяхното ярко червено.

# 563
Мамче твоята коса е чудна .Какво гледаш тази на Божана?На мен твоята по ми харесва.
Нещо ми е супер обикновена нейната.По всяка вероятност я фиксира с някакъв продукт за да не мърда Wink.
Ако си фиксиран и ти твоята.Хванеш я с една фибичка от тук от там и твоята ще стои като нейната  Peace .
Аз да ви кажа толкова много харесах балсама на Чи и ще си поръчам и маската им следващия месец. Joy .А така ухае  Heart Eyes .Нямам думи да опиша аромата.Представям си какво ухание ще се носи от маската и от спрея с uv защита.
Гледам си аз днес косата.Много си харесвам омбрето ,но ми липсва наситеното пепелно кестеняво или едно златисто кестеняво ще е о.к  Joy .

# 564
Хубави ли са боите на Саяс? Да мацна едно пепеляво русо върху кичурите си  newsm78
Палете не ща да чуя аз  Naughty

# 565
  • В полите на Пирин планина
Хубави ли са боите на Саяс? Да мацна едно пепеляво русо върху кичурите си  newsm78

Не са лоши. Ползвала съм Олео Интенс.  Peace

# 566

Не са лоши. Ползвала съм Олео Интенс.  Peace

Точно нея искам  Peace Кой номер ползваш ти, знам че си по светлите тонове  Heart Eyes
Омазнява ли, трайна ли е?

# 567
Мамче твоята коса е чудна .Какво гледаш тази на Божана?На мен твоята по ми харесва.
Нещо ми е супер обикновена нейната.По всяка вероятност я фиксира с някакъв продукт за да не мърда Wink.
Ако си фиксиран и ти твоята.Хванеш я с една фибичка от тук от там и твоята ще стои като нейната  Peace .
Аз да ви кажа толкова много харесах балсама на Чи и ще си поръчам и маската им следващия месец. Joy .А така ухае  Heart Eyes .Нямам думи да опиша аромата.Представям си какво ухание ще се носи от маската и от спрея с uv защита.
Гледам си аз днес косата.Много си харесвам омбрето ,но ми липсва наситеното пепелно кестеняво или едно златисто кестеняво ще е о.к  Joy .

Снимката на Божана не е най доброто което намерих. Стои по готино. Моята бързо губи обем и форма.

Аз се замислих , че на работа така или иначе съм почти 100% с вързана коса, така че ще мина може би и без спешно боядисване. Ще реша сега през уикенда.

# 568
  • В полите на Пирин планина
Рая, 9-10 и 9-60 съм пробвала. Изсветли ми добре, не ми е дразнила скалпа, не помня да е супер нетрайна. Не е лоша.  Peace

http://www.syoss.bg/syoss/bg/bg/home/HAIRCOLORATION/oleo-intense/blond0.html

# 569
Специално заради теб гледах нейни снимки.Не е до това,че не е най добрата и снимка  Peace .
Не виждам нищо толкова впечатляващо в косата и прическата и .Което не означава ,че няма хубава коса и прическа. Просто на мен не ми харесва толкова много.Пак да напиша ,че с подходящ фиксираще продукт и малко обем и ти ще имаш такава коса.Нищо невъзможно няма в постигането на прическата и  Peace .Я и твоята коса ми харесва повече от нейната .

Общи условия

Активация на акаунт