Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 947
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Аа моля, моля внимавайте с тия перли и парфюми, че Бате си има нова пазачка  Mr. Green, да не ни скъса поканитв още от входа  hahaha

# 541
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! МНОГО, МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И УСПЕХИ ПОЖЕЛАВАМ НА ОБИЧАНИЯ НИ МЕХМЕТ АКИФ АЛАКУРТ!!!
https://www.instagram.com/mehmet.akif.alakurt.fan79/

# 542
Здравейте момичета  bouquet
Готвихте се за рожден ден а ви няма, явно сте отишли лично да честитите.
Честит Рожден Ден на нашия Патрон  newsm59 ura bigdance2 newsm38, да е жив и здрав и да преосмисли решението си и да се върне в професията.
Снимките не са мои.

# 543
  • Пловдив
Булки, ставайте! Бате едва сега прилючи с празника си и ни се появи!

Вижте какъв хубавец е! Откакто се раздели с Лолита, стана още по-красив и омайващ ни с вида си!

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 11:14 от Hortensia1

# 544
  • София
Прекрасен, обновен, великолепен. От 16-ти септември по БТВ "Лейди " ще го гледаме като Боран ага и дано и в нови образи. Пожелавам и силно се надявам да се завърне при нас, тези  които го чакаме с нетърпение, а сме стотици  хиляди - вижте анкетата за най-добър и красив турски  артист.

# 545
  • Пловдив
Добро утро, пълно затишие! Само Нина се престраши да се разпише! Sad Sad Sad Sad Sad
Защо така? Нали "всички" , които сме в харема обичаме и обожаваме нашия Султан?!
Е, аз ще ви поднеса кафето, а вие си решете!

и една лека закуска

# 546
Здравейте момичета  Hug Hug Hug!
Хорти, видях нашия Султан, ама имам много работа и не стигнах до писане.
На последните снимки наистина изглежда великолепно. Изрита Лола и започна през ден да ни се показва. Много се радвам, но се и замислям, дали има някаква причина за това. Не вярвам из един път толкова да е харесал социалните мрежи. По ми се иска да вярвам, че напомня за себе си, че вече е готов за работа и е във форма.
Четох и рускините какво писаха за рождения му ден. Една пише, че още малко и ще се върне на работа. Другата пише, че няма да е толкова скоро, колкото на нас ни се иска. Че ще се върне, но не в ниско бюджетен сериал като Еманет, че трябва да е главна роля и то в криминален, и че е обиден защото Кенан щял да играе като Фатих.
Хорти, поради липса на желаещи, ще си взема повече от едно кафе, че наистина имам нужда  bouquet

# 547
  • София
Привет! Хорти, Силистра много  се радвам, че и вие сте на моето  мнение относно прекрасната визия на МАА. Много  се надявам да приеме  поканата за нов проект, всъщност  имал по вече  от една,но сигурно  ще избира. Той си знае и може да е прав. Аз вярвав на рускините, че не би трябвало да скъса с професията си. Много  е горд и не иска да се състезава  с боядисаните му връсници-колеги. Ние ще чакаме да ни зарадва.

# 548
  • Пловдив

Снимка убиец!

Хайде сега, спете и не мислете!

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 21:56 от Hortensia1

# 549
  • София
О, Хорти прекрасна снимка, щастливци! Много  се радвам  за тях. Как искам по скоро да научим и хубави новини  за двамата. Момичето е прекрасно, а Бате излъчва върховно мъжество. НЯМА  друг  турски артист толкова пленителен и чаровен. Знае си цената, но ние ще чакаме да го видим отново на екран.

# 550
Това същото момиче ли е  newsm78

# 551
  • Пловдив
Да, Сезони, същото е - новата му любов!

# 552
Добро утро  Hug Hug Hug
Прекрасен ден ви желая момичета!
Този път Патрона изглежда наистина е влюбен, радвам се за него. За една седмица два пъти ни показва това момиче. Хубава е и явно му влияе добре. Той до сега не беше се показвал толкова много, да не говорим за кифлите с които беше. Ще се радвам тя да излезе по умна и да го върне на работа.
Явно корекцията във външния му вид на нея се дължи.
Хорти вярно е, снимка убиец #Crazy #Crazy #Crazy продължавай да наблюдаваш и да ни информираш  Hug

# 553
  • Пловдив
Добро утро, Силистра!  Hug Hug Hug Hug

Ти не само закуската си спретнала, но чудесно  си подбрала и изгледа! Сядам и започвам да се наслаждавам на всичко! Благодаря!

Аз също мисля, че е много влюбен, защото такива интимни снимки не ни е показвал с никоя от жените, с които е бил. Момичето е толкова привличащо с естественото си поведение и вид, толкова миловидна и влюбена, че изобщо не оставя място за двоумение дали е така или не! Естествената й красота и неподправеност е просто забладяваща! Браво на нашето момче, много точно попадение, уцелил е в десятката! Няма нищо общо с онази карикатура с издутите до пръсване джуки, дебелите грозни вежди и малките хитри очички на хищник. Опита се тя да го излапа, но не успя! Спомни си първите й снимки на надута и наперена пуйка, която искаше да ни зашемети със стойки и лизане на кучета, котки и всевъзможни животинки, искайки да ни покаже, че същото прави и с Бате! Просто не може и да става сравнение с това ограничено и просто момиче, което освен показност и мързел, нямаше никакви други качества! Снимките й - с грим и без грим (ужасяващи, на моменти с вид на наркоманка), мъчейки се да рекламира козметични продукти, с които може би искаше да ни "шашне", защото се изживяваше като видна "моделка". Ами грозните и безвкусни дрехи, които се мъчеше да "произведе" с бедните си умения и в тази дейност? Е, сега е "модел" на сайта за преоценени дрехи и то само когато има акция! Браво на Бате, че успя да се отърве от тази напаст - мързелана, която трябваше да издържа до края на живота си!

Всички форуми, които посещавам се възхищават от момичето и се радват на красноречивите снимки, отбелязвайки предимствата му. Радвам се и аз! Корекцията на визията Батьова идва от желанието да бъде харесван и обичан, а той явно го е постигнал в максимален размер! smile3503 smile3521

# 554
Хорти, чета рускините, повечето искрено се радват.
Едната казва, че е влюбен, няма ги кучетата.
Друга злобее, виждаш ли не била млада, изглеждала на 40 годишна и била неподходяща за семейство.
Други пък я нападат, че момичето изглеждало на 25 годишно, много подходящо за семейство. Да не ревнува, все едно между тях нищо нямало да стане. Не знам тази патка рускиня на какво се е надявала.
Посетих и хърватския форум, макар, че като език чичо Гуги ми го разпознава като босненски.
Една казва, че приличала на южноамериканка, нали живеел в Бразилия.
Друга и отвръща, че не е вярно, той самия казал, че не живее в Бразилия.
Убедих се, че глупачки и патки има на всякъде.
Хайде нещо и от златния фонд  #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт