Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 914
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Привет, пиша  от телефона  и ще съм кратка. Съседката ми донесе последния  бр. на Уикенд в който пише  за Алакурт. Доста  бил остарял и тн. Най важното, че имал нова любов  и не бил гей. На рождения  си ден бил поканил само мъже, но това нищо не значило защото  сега и ........ има и ..... Силистра,харесва  ми новата му снмка.

# 601
# 602
 Hug Hug Hug
"Майка"; Дързост и красота и Вътре, били купени от БТВ.

http://tvnovellas.blogspot.bg/2017/08/blog-post_21.html#more

http://tvnovellas.blogspot.bg/2017/08/btv_15.html

# 603
  • София
Здравей  Силистра!
Моите  овации  за Майка. Прекрасен  сериал, доста тежък, но си заслужава да се гледа. Очаквах с нетърпение всяка следваща серия. Прекрасна игра на Джансу Дере-може  би най добрата й роля, а малката Берен е незаменима. Малко дете, а такова изпълнение като  на голяма актриса. Въобще  целия  актьорски състав е на високо ниво. Препоръчвам го, заслужава си  да  се гледа и дано са го закупили. Хубав ден.

# 604
  • София
Много хубаво, че са ги купили БТВ-то, но ние вече ги изгледахме онлайн Wink Пък като ги знам как пускат хубавите сериали Head Band Tired Face Още не са пуснали Аданалъ с нашето момче, а са тръгнали да са Вътре. Оф, оф, оф... Майка ще си заслужава да се гледа пак както заради Джансу, така и заради малката голяма Берен. Киво и Туба са омекотяващата среда между тези два сериала. Ще поживеем и ще видим.
Скрит текст:
Силистра, работя по проекта, но все има нещо непредвидено.
Хубав ден, момичета Kissing Face Animal Bear Kissing Face
П.П. Хорти, много си тиха тези дни. Липсваш. Малко сме и веднага се усеща.

# 605
Добро утро  Hug Hug Hug
Марго, не се притеснявай, когато тогава  newsm51

# 606
 wavey wavey wavey wavey smile3525
Много сте тихи, даже прекалено newsm12
Да си мисля ли, че разлюбихте Агата  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 15:49 от Silistra_SS

# 607
  • София
Здравей, Силистра Kissing Face Kissing Face Animal Bear
Май само ти и аз останахме в тази тема. Да си изпием кафето поне

и да се подсладим, разбира се.

Преди година варяхме сладка и лютеници, черпихме се, че детето са го приели, че се заженило, че са го приели на престижна работа, а сега тишина по-тиха и от манастирската.
Хорти изчезна. Коте и тя мълчи. Нина се записва от време на време като мен. Само ти Силистра си нон стоп тук. Светлето добре, че още се грижи да си имаме къщурка.
Хубав ден!

# 608
  • София
Здравейте Силистра, Марги и всички, които ще наминат - дано!
Марги, права си и аз признавам всеотдайността и постоянството на Силистра за което й благодаря. Сега е отпускарски сезон и много от момичетата активно почиват, а и МАА си трае и не мисли за нас, които с нетърпение очакваме новини от него. Дано  пуска поне някоя и друга снимка за да не го забравим и ние и да му се радваме. Хубав ден ви желая и хубави хабери.

# 609
Здравейте момичета  bouquet
Нали, правехме сладкиши, а сега прилича на манастир от тия дето са дали обет за мълчание Sad
Марго, благодаря, няма да откажа сладичкото Hug
Не съм нон стоп тук, но аз съм най редовната май  newsm78 newsm78 newsm78
Нина, твоята приятелка казва ли нещо за Патрона newsm78 newsm78 newsm78
Четох мамашите, една казва, че няма да се върне, а друга, че му предлагали но той не харесвал сценариите.
И аз вече не знам на кого да вярвам, кое е истина и кое е лъжа  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 610
  • София
Здравей, Силистра!
Със сигурност му е предлагано и то главна роля, но дали е отказал или още мисли никой не може да каже. Това, което твърдят някой, че категорично е отказал да се снима по вече, също не е сигурно. По някакъв канал на телевизията в Анталия е имало полемика за него и отзивите са били единодушни, че той е чакан и желан от всички. Възможно е да избира и да изчаква, но че не е търсен от продуценти и не е харесван от колеги, категорично не е вярно. Между впрочем  е станало дума и за новия сериал "Фатих - завоевателя", който щял да се снима от есента. Ролята на  Фатих, щял да се изпълнява Кенан И. Всички, обаче  били единодушни, че няма по-подходящ артист от Мехмет Акиф за тази роля. Изказвали са се, че сериала  е бил много хубав и не е МАА причината да бъде спрян. Дано всичко това стига до него за да  му даде импулс за промяна и завръщане при публиката, която много го обича. Аз мисля, че той е наясно със всичко това, но може би наистина изчаква подходяща, силна роля. Какво като се бил зарекъл, че няма да снима - има заричане, но има и поричане. Ще чакаме и няма да се отчайваме.

# 611
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Нова снимка на Патрона.

# 612
  • София
Здравей, Силистра и всички, които евентуално ще наминете при нашето момче.
Силистра хубава снимка и надявам се да е нова -  много намалена коса и почти без брада, а и  момичето ми се струва, че е неговата последна спътница, а може и любов..
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1& … oDAsPvWQ_jdBAG_tw
Тук хърватките уведомяват, че МАА е  оцелял при първа номинация за участие в Сървайвър за 2018 г. Дали това е негово желание или на феновете му, кой може да каже. Възможно е да е решил да  се прежали за пари ( в което малко се съмнявам), но е факт, че не е забравен. Лека вечер и до скоро.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 22:28 от Nina NN

# 613
  • София
Здравейте, Силистра и Нина!
Мехмет изглежда супер на снимката. Сървайвър е добър вариант за завръщане на екрана. Има къде да се подготви както физически, така и битово. Мисля си също, че не е някоя капризна кифла. Виждали сме го унисекс изглеждащ, а също така отшелник на вода и въздух. Ще чакаме 2018-та. Само да е жив и здрав.
Много го обичам
Скрит текст:
добро другарче

# 614
Здравейте, Марго, Нина  bouquet
Ето ви още една нова снимка на Патрона #Crazy #Crazy #Crazy
Както се раздели с "дизайнерката" много често се появява. Мисля, че е решил да се раздели с доброволното отшелничество и да напомни за себе си, че е във форма и готов за нова роля. Поне така ми се иска да е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт