Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 882
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Коте, здравей!  Hug Hug Hug Hug
Не се смей, а съчувствай! Не е лесно, особено сега, за Бате там е било като на филм, но действителността сега е много по-тежка с това младо гадже! Той затова припка като луд по чукарите с кангала, за да не се задържа много в бунгалото, че малката стопанка може да го погне към онова легло, което ни показва винаги, когато иска да ни дразни!  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 76
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба на всички които ще наминат  wavey wavey wavey wavey

Коте, здравей!  Hug Hug Hug Hug
Не се смей, а съчувствай! Не е лесно, особено сега, за Бате там е било като на филм, но действителността сега е много по-тежка с това младо гадже! Той затова припка като луд по чукарите с кангала, за да не се задържа много в бунгалото, че малката стопанка може да го погне към онова легло, което ни показва винаги, когато иска да ни дразни!  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Хорти  Hug Hug ами как да му съчувствам  Rolling Eyes, не мога  Naughty и ще ти кажа защо.
Първо повечето мъже от тази зодия са със силно изразена сексуалност и винаги са готови  Wink и второ - като си е хващал младо гадже, да е мислил за последствията  smile3534 в крайна сметка, Лолитка надали га кара да копае  все пак  newsm47. Хич не ми се вярва да не може й смогва на темпото  Mr. Green

# 77
  • Пловдив
О, Коте, знам аз, че от опит говориш, но все пак Бате пуши като комин и порка с достойнство, което влияе силно на потентността, да знаеш! От относително последните му снимки се вижда, че и доста е заслабнал, а горивото е много важно, за да се вдигне самолета - трябва да е много качествено, чисто и в голямо количество! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 78
................. а горивото е много важно, за да се вдигне самолета - трябва да е много качествено, чисто и в голямо количество! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

точно от опит ти казвам  Laughing Laughing за самолета естествено че е важно горивото  Naughty Joy Joy, но според и мен и пистата е от значение  Peace Peace  как ще излети и как ще се приземи  smile3521 smile3534

# 79
  • Пловдив
Браво, Коте, знаеш си урока! За днес ти пиша отличен!  bouquet

# 80
Браво, Коте, знаеш си урока! За днес ти пиша отличен!  bouquet
Party bowuu

# 81
  wavey wavey wavey Hug Hug Hug newsm51
Човек да не ви остави без контрол, вие пощурявате, ето доказателство  Joy Joy Joy Joy Joy

# 82
Добро утро  Hug Hug Hug
Силистра  smile3521 newsm47

# 83
  • Пловдив
Здравейте и хубав ден на всички, които са тук и ще ни навестят по-късно!
Силистра, не така де, ти с едната ръка ни поднасяш кафето, а с другата ни шамаросваш! Аз го изпих, за което ти благодаря, но не е там работата! Не ми е горчиво, но то е заради снимката под него!  newsm53 newsm53
За мишките вече съм казала кога се разиграват така че няма да повтарям, но и ние имаме нужда от време на време да се разгорещим! То други няма, затова си играем на воля!  smile3534 smile3534 smile3534

# 84
Здравейте и хубав ден на всички, които са тук и ще ни навестят по-късно!
Силистра, не така де, ти с едната ръка ни поднасяш кафето, а с другата ни шамаросваш! Аз го изпих, за което ти благодаря, но не е там работата! Не ми е горчиво, но то е заради снимката под него!  newsm53 newsm53
За мишките вече съм казала кога се разиграват така че няма да повтарям, но и ние имаме нужда от време на време да се разгорещим! То други няма, затова си играем на воля!  smile3534 smile3534 smile3534

Здравейте момичета  bouquet
Хорти, щом имате нужда  Party Party Party, оставям ви да си играете на воля. Права си, други освен нас вече няма bouquet

# 85
  • София
Вай, вай, вай...
Трудно ставаме дузина, но все пак сме вярна дружина  Wink Агата ни баирите катери, а ние мери според мери живота му следим  Party Волни сме, разпищолени от време на време, но верни на този лъвски мъж Flutter
Добра ви среща  Hug Heart Eyes Hug

# 86
  • Пловдив
Останахме най-упоритите, но и качествени Боранови фенки!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ще си поиграем, но и Бате си играе с нас както си иска. Виж какви стари снимки ни показва пак! Или ни смята за олигофрени, които се радват на всичко, или нарочно ни показва, че той ще командва парада, а ние да си гледаме работата! От около 10 дни на мястото на стария фалшив профил, срещу който той бълваше огън и жупел, се откри нов и го копира 1:1, а той пак си ръфа топките!  Joy Joy Joy Joy Joy Целият му бойкот за нови снимки е насочен към този дразнител! newsm78 newsm78 newsm78

# 87
  • Разград

# 88

Ваня, нови ли са или пак старо ни показват newsm78 newsm78 newsm78

# 89
  • Разград
Ваня, нови ли са или пак старо ни показват newsm78 newsm78 newsm78

Нямам представа, няма нищо написано, но не съм ге виждала до сега.

Актриса подтвердила информацию, что в этом сезоне состоится финал сериала :
"Все идет очень хорошо, но мы делаем финал в этом сезоне. Наша любимая Берен Гекылдыз творит чедеса, я совсем не вижу в ней ребенка, она играет на равне с нами. И чувствует себя очень хорошо. Я не получила еще других предложений, но этот сериал идет к завершению в этом сезоне. Хочу попробовать себя в кино, если будет достойный проект, то встретимся уже этим летом на экранах."

Общи условия

Активация на акаунт