Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 863
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Силистра  Hug Hug

Скрит текст:
не го гледам този сериал, и не мога да ти помогна за съжаление  Whistling

# 46
  • Пловдив
Силистра, имам 1 въпрос. Ти го изкъпи, но аз ще го обръсна! Как го искаш - наред ли да бръсна или да заобиколя триъгълника?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 47
Силистра, имам 1 въпрос. Ти го изкъпи, но аз ще го обръсна! Как го искаш - наред ли да бръсна или да заобиколя триъгълника?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Хорти търсиш си причина да броиш космш май, а  hahaha hahaha hahaha

# 48
Коте, благодаря ти за отговора newsm51
Силистра, имам 1 въпрос. Ти го изкъпи, но аз ще го обръсна! Как го искаш - наред ли да бръсна или да заобиколя триъгълника?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Хорти търсиш си причина да броиш косми май, а  hahaha hahaha hahaha

Хорти, май наистина си търсиш причина да броиш косми  Joy Joy Joy Joy Joy бръсненето го оставям изцяло на теб, както прецениш  Joy Joy Joy

# 49
  • Пловдив
Благодаря ви, дружки, за доверието! Смейте се вие, но аз ще се докосна до най-деликатните части на нашето съкровище! Реших, триъгълникът ще бъде с фризура! Няма да споделя с вас каква точно!  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 50
Благодаря ви, дружки, за доверието! Смейте се вие, но аз ще се докосна до най-деликатните части на нашето съкровище! Реших, триъгълникът ще бъде с фризура! Няма да споделя с вас каква точно!  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

Хорти, не се смея на теб а на мисълта, как ще изтръпне Агата да не клъцнеш настрани  Joy Joy Joy

# 51
  • Пловдив
Ама, ето, пак мислиш за него и чувствата му! Помисли за мен - как ще ми трепва сърчицето при всеки допир до скъпоценната му плът, а като стигна до средата, направо съм изложена на опасността от инфаркт!!! Сега отивам в другата стая да потренирам на кростренажьора, за да съм подготвена! newsm39 newsm39 newsm39 smile3517 smile3517 smile3517 smile3517

# 52
Ееее,ненаситни сте! Показа ви се Бате и пак се разщуряхте. Хорти,ти само го дебнеш да излезе от бърлогата и хукваш по петите му. Я да те видя след кростренажора ще имаш ли хал да го гониш. Той да не мислиш,че ще стои мирен докато го щавиш? Лелее,какво ли ти замисля.... Чакам отзиви! Party

# 53
  • Пловдив
Чики, здравей! Не плаши куче с кокал! Бате затова се крие, защото е наясно какво го чака само ако си подаде лапичката! Ще го ощавя, та ще скърца, хич не се тревожи за мен! Цялата операция ще я проведа под упойка ако трябва, но ще постигна целта си - ще го докарам на гол охлюв с прическа ала гарсон в триъгълника!  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 54
Нямам търпение да го видя. Триъгълника де... То другото е ясно и безинтересно. После го пусни на Силистра все пак. Дано има късмета да го пробута на някой закъсал продуцент.

# 55
  • Пловдив
Нямам търпение да го видя. Триъгълника де... То другото е ясно и безинтересно. После го пусни на Силистра все пак. Дано има късмета да го пробута на някой закъсал продуцент.
Специално за теб го заснех и ти го показвам!

Тук съм го снимала по аналогия на неговата снимка със списанията! Той обича да чете, любопитко е!

А тук вече тренира с новата прическа, но нали е срамежлив, обърнал се е обратно!

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 20:33 от Hortensia1

# 56
Уникална си! Що не се цаниш за светски репортер?Справяш се повече от отлично. И без друго ми омръзнаха патки, котки и лодки,които снимат каките му. Ааа и мускули. Друго си е живата батюва плът.

# 57
  • Пловдив
Добре съм го "загладила", нали?

# 58
Алла, алла  Shocked да не ви остави човек без надзор  Joy Joy налазихте Батю  Whistling че и го ощавихте  #Crazy и интим фризура му напраИхте  Mr. Green машшала бе  hahaha hahaha hahaha. Язък само че той дори не подозира какво сте му намислили  Laughing

# 59
Хорти, как успя толкова бързо да го загладиш? С какво го храни? Едва ли със зърнена закуска с мляко на терасата в Каш? Спри,че ще го угоиш и тогава никой няма да го иска за роля. Може да играе само сумист. Но имайки предвид суетата му,ще пропусне и този шанс. Ще те помоля да прекратиш незабавно с кулинарните си изкушения. Може да продължиш обаче с физическите и естетическите.💃💁👙

Общи условия

Активация на акаунт