Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 962
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 wavey wavey wavey
Хорти благодаря, че ни информираш  bouquet

Вай бе  newsm09 най-накрая да видя Мехмет - щастливи и влюбен  Crazy Crazy Crazy
Много ми харесва момичето  Peace Peace. Естествена, красиви, без стойки, без чупки и излишни префърцунени пози  Naughty Flutter. Има чаровна усмивка, също като на Мехмет  Wink.
Пожелавам им много любов и хармония  loveuuu. Да бъдат щастливи  txtloves newsm76

# 511
  • София
Привет на всички!
Голям празник е днес! Дано Св. пророк Илия ни донася само хубави неща. Всъщност тази година той дойде с много хубава вест, зарадва всички ни и дано така е и за в бъдеще. Алакурт е щастлив, което е голям подарък за предстоящия му рожден ден. Пожелавам  на този хубав празник и на всички ви много щастие, здраве и любов.

# 512
Хърватките с тази снимка казват сбогом на Лола.
А това което вижда окото ми голо кръсче ли е или ръката на Патрона

# 513
  • София
Ох, бе! Да ти се напълни душата от кеф!
Успя да разбуни тишината в манастира. Харемът се разжужа.
Харесват ми. Страхотно е, че той загатна за новата си връзка и сам ни я показа. Само той си знае дали е само влюбен в нея или нещо повече - обича я и нещата са сериозни.
Едната му сериозна връзка пропадна, защото не се реши на брак, другата се реши на него, но изгората не беше любовта на сърцето му и най-вече на душата му. Последните еднодневки не ги броя. Дано тази жена му е късметът и животът му да поеме някаква посока, защото да сме честни до сега все се въртеше като ветропоказател.
Да се почерпим за Агата и да почетем днешния празник. Да е честито на именниците.

Силистра, гола, любовна дръжка е, джанъм Wink
Добра ви среща Kissing FaceAnimal BearKissing Face

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 12:56 от Червенокоса вещица (Марго)

# 514
  • Пловдив
Марги, благодаря за почерпката! На твоето мнение съм, защото скоро ще задраска още една година в календара, а резултатът е нулев! Ха, дано това момиче да му е на късмет! Много слънчево и топло излъчване има, а и този медальон с вълка на шията, да знаеш, че не е от мен!

# 515
 wavey

Видях снимката им в нета и реших да се отбия тук.
Много сладко момиче, Heart Eyes брааааво на Мехмет за изборът му, дано им е на хаирлия. Praynig Party

# 516
Марго, много хубаво място си избрала да сервираш  bouquet  искам чаша вино и от всичко останало.
Така като я гледам, да знаеш, че тя няма любовна дръжка.
Помислих, че е ръката на Мехмет, положена собственически  Joy

# 517
  • София
Марго, много хубаво място си избрала да сервираш  bouquet  искам чаша вино и от всичко останало.
Така като я гледам, да знаеш, че тя няма любовна дръжка.
Помислих, че е ръката на Мехмет, положена собственически  Joy
За гизди като нас само най-хубавото Wink
Ето ти Wine GlassWine GlassWine Glass и CookieCurryCustardDonutEggHamburgerSpaghettiStewTeaShaved Ice YumYumYum Очите ни се напълниха, сега е ред на стомахче и душица YumYumYum
Нема момата такива неща Hands Ok Hand Драснах го тъй да се знае, че е не онази Hands Hand, от която кожа настръхва, крака омекват и сърце прескача Heartpulse

# 518
 Hug Hug Hug Hug

Мдаа, хората остаряват и помъдряват. Като гледам Алакурт хем е станал по зрял, пък и е поумнял като ни показа сегашната си изгора. Интересно, като се има в предвид какъв е чешит , дано не наплаши момето.
Иначе на снимката изглеждат много щастливи.

# 519
Привет на всички,
Хубав Алакурт и чаровна дама. Що любови минаха през ръцете му. Дано тази е късметлийка.
Радвам се , че тези които спряха да пишат, но четат , драснаха сега по един ред.И аз в това число. Simple Smile

# 520
# 521
  • Пловдив
Добро утро на всички, които от вчера ни изненадаха с влизането си и на тези, които ще ни изненадат днес! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Явно Алакурт вълнува все още много от нас и ни кара да се вълнуваме при всяко свое завоевание! Laughing Laughing Laughing Laughing

Силистра, çok tatlı canım, после как ще сваляме калориите! Аз обаче ще си взема от тези вкусотии, защото след малко отивам на плажа и ще ги изгоря в плуване! Кафето ти е вкусно и ароматно, ще си го изпия с удоволствие! Благодаря! Hug Hug Hug Hug Hug

# 522
Рускините твърдят, че са нови.

# 523
  • Пловдив
Нови са, Силистра! Това са фрагменти от  клипа му в снапчата му днес!

# 524
Нови са, Силистра! Това са фрагменти от  клипа му в снапчата му днес!

Хорти, видях клипа при рускините, но няма как да го кача.
Ама каква кола има тоя човек, коленете му са до волана  newsm78 newsm78 newsm78
Вижте кускините какво са написали за земетресението снощи в Гърция и Турция.

Это произошло совсем рядом с тем местом, где находится поместье Алакурта ( а живет он в Турции и никогда не был в Бразилии). И хорошо, что его дом на горе. Судя по видео, он в хорошем настроении и не пострадал.

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 21:17 от Silistra_SS

Общи условия

Активация на акаунт