Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 935
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Здравей, Силистра! Сайтът е свободен и всеки може да пише, не се изисква да го следваш или да бъдеш допуснат. Затова не може да му се има доверие, а и от повечето коментари, които прочетох, няма нищо за отбелязване. Прилича ми на коментарите на латиносите в профила на Лолита - тъпи и еднообразни със жалки опити за контактуване на турски и английски, а тук са само турци, защото става дума за техните дизита и актьори.  smile3521 smile3503 smile3503
Благодаря за кафето!
А това е от мен специално за тебе, защото знам, че си на работа!

# 571
Скрит текст:
Здравей, Силистра! Сайтът е свободен и всеки може да пише, не се изисква да го следваш или да бъдеш допуснат. Затова не може да му се има доверие, а и от повечето коментари, които прочетох, няма нищо за отбелязване. Прилича ми на коментарите на латиносите в профила на Лолита - тъпи и еднообразни със жалки опити за контактуване на турски и английски, а тук са само турци, защото става дума за техните дизита и актьори.  smile3521 smile3503 smile3503
Благодаря за кафето!
А това е от мен специално за тебе, защото знам, че си на работа!

Ох, разкошно е, много благодаря, още по добре щеше да е ако е пред мен ама  newsm51 newsm51 newsm51

# 572
  • Пловдив
Силистра, кафенце? Заповядай!

и сладичко!

# 573
 Hug Hug Hug Hug Hug
Хорти, много ти благодаря, че мислиш за мен. Няма да ги откажа, знаеш , че и двете ги обичам.
Една рускиня споделя нещо което е чела на фенска страница във ФБ за живота на Алакурт и е сложила две снимки. Та там пишело, че той от 2013 година бил женен за Тугче и живеели в Бразилия. Написаното на едната снимка вероятно е на бразилски  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Тия бразилки много кухи лейки били  bash bash bash box box box #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Сейчас прочла в ФБ на фанатской странице о личной жизни Алакурта, что он женат на Тугче Варгин с 2013 года и до настоящего времени и живет с ней в Бразилии. Правда назвали ее при этом Tucha Fargon.
А Тугче, не подозревая об этом, вчера в Мармарисе отпраздновала год своему сыну Кузею Яшару в кругу семьи. Славный мальчишка, удачи им.

# 574
  • Пловдив
Силистра, тези бразилки са не само прости, но и мързеливи и тъпи - въобще не мислят. Видях тази информация при рускините и снимките на Тууче със семейството й послучай рожденния ден на синчето й! Те затова рускините показват това като пример за дезинформация!

# 575
 Hug Hug Hug Hug Hug
Добро утро, хубав ден ви желая  bouquet

# 576
  • София
Добро утро Силистра!
Благодаря за кафето и почерпката. Дано и други го опитат и ти благодарят. Всъщност със сигурност ще е Хорти. Чета ви редовно, но от телефона и ми е трудно да пиша, въпреки, че все още няма какво. Вчера видях във ФБ снимка на МАА от ролята му като Фатих и до него боядисания Кенан, който щял да играе нов Фатих . Имаше доста изказвания на турски, но най-важното, което разбрах, че всички, които бяха писали са страшно недоволни и казват, че никой не може да замени МАА. Нищо повече не разбрах, но явно за случая предстои интрига. Чао за сега мила. Оставам с надежда за хубави новини.

# 577
  • Пловдив
Здравейте, дружки-непослушки, палавушки! Hug Hug Hug Hug
Всяка година от август месец се започва с "раздаването" на роли от феновете и коментари по филми, които дори не излизат на бял свят! Темата Кенан-Алакурт-Фатих се дъвчи вече няколко пъти в тези форуми, но дали е така и какво ще излезе, никой не знае още, защото вече имаме впечатления от политиката на дизитата. Днес отново прочетох коментарите на рускините, които много трезво разсъждават над актьорската съдба на Алакурт, за разлика от нас и турските му фенове! Те изразяват мнение, което аз отдавна вече споделям тук с вас, но никой не иска да ме чуе! МАА е провален умишлено от хората-производители на дизита! Спирането на сериалите, в които участва той съвсем не е случайно, а още повече оправданието за нисък рейтинг! Това са обяснения за умствено ограничената им публика предимно от домакини и нискоинтелектуални хора! Направете сравнение с новия исторически сериал "Кьосем" и "Великолепният век"! Кьосем е в пъти по-слаб от ВВ, сценаристите са изключително слаби, повтарят се събития от времето на Сюлейман - излизането на Кьосем пред развилнялата се тълпа от спахии и еничери когато Султанът беше болен, разприте в харема и валидетата - 1:1! Това е исторически филм и всички тези произволни отклонение и повторения са непростими, но сериалът си върви и се отчита успех! Пръснати са много пари по него, както виждате, но т.н. "рейтинг" си върви нормално! Алакурт е в немилост заради това, че е кюрд и има активна гражданска позиция, което винаги му е пречело в кариерата! Той просто беше принуден да излезе открито с решението си да спре с актьорството, защото честта и достойнството му го задължаваха да направи това!!! Има неща, които не може да се напишат и изкажат открито пред публиката, но те са част от житието и битието на човека! Виждате на колко снимки е с характерната чалма за кюрдите, а сега и сестрите му започнаха да демострират произхода си, показвайки ни също такива снимки! Помислете, случайно ли е това?!
Ето ви и коментарът на една от рускините: "Nina Berezhnaya replied to Natalya
Наталья, да у меня тоже такое впечатление, но я уже не стала писать. Мне кажется, что кто-то решил, что после Сылы и Аданали Мехмету хватит славы. Решили задвинуть его куда подальше. И именно с сериала Реис все и началось, сериалы с его участием закрывали, все списывая на низкие рейтинги, а с Фатихом там вообще все покрыто мраком. Актера планомерно и целенаправленно выдавливали из кинематографа и им это удалось. Рейтинги.... И смех и грех, нас настойчиво хотят убедить, что домохозяйки решают судьбу сериалов. Быть сериалу или не быть. Бросьте господа, мы же взрослые люди. Судьба сериалов решается совершенно другими людьми в других кабинетах. Вот и судьбу Мехмета кто-то решил. Ну , это мое мнение, и сложилось оно у меня уже давно. Если кто не согласен я пойму, у каждого свое мнение.
Like1Show likesyesterday at 2:22 pm"

Иначе, Силистра, благодаря за кафето, перфектна си! newsm51 newsm51 newsm74 newsm74

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 12:33 от Hortensia1

# 578
  • София
Привет!
Хорти, чета и аз мамашите, но не смятам, че и те са много наясно и че тяхното мнение е миродавно. Пишат една камара неверни неща, а си и вярват. Имаш основание за много неща, но за категорично отричане не мисля. Всичко се пише по форумите, но само Бог  знае какво ще се случи в бъдеще. Вероятно съм изоставала, но не знаех че МАА е кюрд, за Еркан Петекая бях чувала, както и за още няколко техни известни артисти и артистки, които усилено играят. Въпреки всичко, аз имам надежда, че един ден ще  видим Алакурт в подходяща роля. 

# 579
  • Пловдив
Нинче, здравей! Само ще ти кажа за мамашите, че са доста по-осведомени от останалите фенки на Бате! Мненията на повечето от тях са обосновани и интелигентно написани, но има и тьотки, които пишат глупости. Аз цитирам изказване на Нина Бережная, която е една от корифеите във форума им и е доста интелигентна жена, а не на някоя посредствена лелка, защото не липсват и такива! Но  поживём, увидем!!!
Отивам на плажа! Ще се появя отново довечера!

# 580
Ох, чета и ме хвърлят размисли. Ами то и Йозджан е кюрд, и Махсун, освен Еркан, в момента не се сещам за друг, но и тримата усилено снимат. Единия като режисьор а другите двама като актьори. Това означава ли, че те не изразяват никаква гражданска позиция, след като продължават да работят. И кой е този който ще се съгласи да загуби купища пари само защото главния му актьор е кюрд. Това се е знаело още преди да ангажират Мехмет. Обикновено Чичко Паричко не иска да си губи парите а да ги умножава. Сега вече всичко ми стана мъгла, я Хорти да я поразсееш малко, че незоразбрах  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Караш ме да ти завиждам с това Отивам на плажа! Ще се появя отново довечера! , аз съм в офиса и работя.
Хайде колаж от рускините, старо но златно. Нашия Патрон май не е пускал нова снимка.

# 581
  • София
О, Силистра знаех си, че и други кюрди има, които непрекъснато снимат. Аз също мисля, че не това е причината, а просто МАА още не се е решил да подновява кариерата си. Само като видиш как води класациите във повечето анкети и колко много го харесват по цял сват не е възможно продуцентите да не оценят това, най-малкото от комерсиалните им цели, а и му е предлагано (само това знам), но се пази в тайна. Бях прочела  (май при рускините),  че изчаквал за подходяща роля в криминален сериал. Ще видим, надявам се новата му любов да му подейства положително. В живота много неща се променят и това, че преди време се е  зарекъл да не снима не значи, че ще е вечно.

# 582
  • Пловдив
Мили мои, безмълвна съм пред разсъжденията ви!!!! Нали ги видяхте всички филмови звезди как "аплодираха" с плакати и ръкопляскания на Ердогановия митинг или забравихте това?! Уморих се от упорството ви да чакате, на не виждам какво чакате!
Нина, това за криминалния филм вече го четохме миналата година! По-криминален няма да стане. Алакурт стана известен и игра хубаво само в 2-та филма, които го изстреляха на върха - "Завръщане" и "Човекът от Адана". Всичките му участия преди това са малки и слаби роли! Следващите сериали, които му спряха  са имали определени цели - няма друг начин! От тези филми единствено "Завоевателят" е бил сериал с голям замисъл, исторически и МАА е бил взет допълнително за главната роля, което е породило допълнително усложнения и съдебни дела с присъдено едва през декември 2016г  огромно обещетение на отстранения заради Алакурт актьор. Така че не сте прави като твърдите, че е носил огромни приходи единствено и само той!
Силистра , актьорите, които цитираш са послушковци, с изключение на Петеккая, но неговото непокорство е поради алкохолизма му. Йозджан е не само актьор, а и композитор, певец, режисьор, изнася концерти по цяла Европа пред туско-кюрдската диаспора и с неговия интелект и възпитание, както и поведение не може никой да се мери! Той също е женкар като Бате, но има и голям авторитет сред интелектуалците в Турция и Европа. Бате е изгряваща звезда с мощно изригване и последвало мимолетно самозабравяне, което го е главозамаяло и набързо му скроиха шапката! Той никога не е бил сред скъпо платените звезди на турските сериали, поне такава информация имам аз.
Ето защо не искам да ви разочаровам, нито да ви обиждам, но истината си е истина, а фактите са налице! За съжаление! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 583
Хорти, искаш да ми кажеш, че като най малко от децата е глезен, своенравен и инат. Годините му не са ли достатъчно много за да има и ум в главата освен инат и глупост? Грешно ли разбрах, че той сам си е прецакал кариерата? Ако правилно съм те разбрала, господинчото се е разболял от звездната болест и се е помислил за много велик bash bash bash bash bash
Ще го разлюбя най накрая като е толкова глупав  box box box
Трябва да си намеря друг любимец  newsm45 newsm45 newsm45

# 584
  • Пловдив
Твоя работа, Силистра! Той не е разглезен вече и е поумнял достатъчно, за да разбере, че не е за онзи начин на живот и интриги, на които е бил свидетел и е изпитал на гърба си. Все пак нека не забравяме, че той от ученик , 16 годишен, е стъпил на модния подиум, където бързо е пораснал, а след това с широко отворени очи е попаднал и в киното, което едва ли е очаквал  да му се случи. Много млад е изпитал благинките и радостите от волния живот, славата и парите! Не е искал в никакъв случай и да мисли дори за раздяла с този живот, но наред с това се е наложило да се сблъска и с подлостта, некоректността, подценяването, защото не е имал образование! Тази скорост, с която се е завъртяло колелото при него, със същата сила са го изхвърлили центробежните сили, точно защото е осъзнал какво се е случило! Той не е глупав, а напротив! Животът го е научил отрано на много истини и му е отворил очите, но всичко е било просто много бързо и за сравнително кратко време. Пътешествията му в чужбина и сравнително скромното му и неразточително съществуване са го научили на още неща, които не би научил в университета, който и да е той! Това е моето мнение!

Общи условия

Активация на акаунт