Искам да кажа ... (114)_20.03-26.03

• 59 877
  • 856
  •   1
Отговори
# 630
  • на Мелмак
Пица правя най -често бъркана. Много се тачи тестото вкъщи.
Тази вечер обаче сме на такива от близката пицария.

# 631
  • София
Памучни, Светълчо, просто фино тъкани и мекички. Да не му боцка на дупенцето на Козуначко, сакън hahaha

# 632
  • Пловдив
Какви са тези муселинени пеленки?
Баба ти му викаше тензух.

# 633
  • на Мелмак
Оххх, пелени, пелени, на бебе ми замириса  Heart Eyes

# 634
  • Бургас
Пица правя най -често бъркана. Много се тачи тестото вкъщи.
Тази вечер обаче сме на такива от близката пицария.
И у дома правиме предимно бъркана пица.
Винаги страхотен резултат  Peace

# 635
  • Sofia
Какви са тези муселинени пеленки?
Баба ти му викаше тензух.
И аз ползвах тензухени пелени,моите бебешки Heart Eyes,мама ги беше запазаила. Ама не се сещам за какво ги ползвах  newsm78. Като подложки,сякаш. И сякаш ги потурчих някъде  newsm78. Що бебешки такъми имам...цяла стая  Rolling Eyes.Ни да има, ни да няма място човек. Трябва да ги поразкарам,.
Екстра ми стана пицата  Peace.

# 636
  • някъде ... тук ...
Има време, не ги разкрвай още Simple Smile

# 637
  • Sofia
Има време, не ги разкрвай още Simple Smile
К'о речИ?  Whistling

# 638
Белинда, може ли да покажеш кутиите за играчки или да кажеш откъде си ги взела. Все са ми малко кутиите направо съм пристрастена.

# 639
Даун, нямате ли китайски магазини? Там дроб трябва да има.
Днес съм с майка ми в един огромен китайски магазин. Тя естествено без очила, гледам я взема няколко пакета от нещо си. Поглеждам, замразени хлебарки....мислила, че е опашки на раци. При нас сега е сезонът им и е пълно навсякъде. 1 чувал е около $50. Ама пусто, няма кой да ги яде толкова.

# 640
Прати един чувал насам smile3525

# 641
И аз правя тестото на Верди, в сряда бяхме на пица, в четвъртък - на тайландско, а днесосвен пилешка супа, оползотворих малкото останало тесто и го направих на гризини с пармезан.
Пицарии Верди са ми любимите. Още съвсем мъничко остана и ще посетя тяхна пицария. Много харесвам атмосферата в ресторантите, миризмата, ох.

# 642
Пица правя с готово тесто. От едно стават три големи, тънки пици. Разточвам с брашно.

Дробчета много обичам и то пържени. Имам една рецепта, който ги е опитвал, си е облизвал плъстите.

# 643
  • София
По-дебелички са муселиновите пеленки от тензухените, поне от тези тензухени, които аз имам - те приличат повече на марля, тези са едни по-плътни.
Кутиите за играчки са от икеа, но не ги намирам на сайта. Приличат на тези:
http://www.ikea.bg/childrens-ikea/Toy-storage/trofast-48896/29819496/
но моите са с колелца отдолу, съответно с вдлъбнатини на капаците и така могат да се подреждат една върху друга.

# 644
  • София
Що бебешки такъми имам...цяла стая  Rolling Eyes.Ни да има, ни да няма място човек. Трябва да ги поразкарам,.
Да беше казала! Щях бързичко да те отърва, даже щях да дойда да си ги взема Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт