Дългото чакане след трансфер - Тема 60

• 91 411
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Това зацапване преди теста е много обнадеждаващо! Стискам палци за тлъсто ЧХГ  newsm10

# 106
Здраврйте, от вчера ме гложди ефин въпрос: може ли да дойде цикъл по време на прием на Дуфастон? Правих си една статистика и установих, че при двата ми неуспешни трансфера до 8-ми, 9-ти ден вечецикъла ми е дошъл. Днес ми е10-ти ден и се обнадеждих, но пък за първи път ми е включен Дуфастон. Та това са ми тетзанията. Simple Smile

# 107
  • София
Здраврйте, от вчера ме гложди ефин въпрос: може ли да дойде цикъл по време на прием на Дуфастон? Правих си една статистика и установих, че при двата ми неуспешни трансфера до 8-ми, 9-ти ден вечецикъла ми е дошъл. Днес ми е10-ти ден и се обнадеждих, но пък за първи път ми е включен Дуфастон. Та това са ми тетзанията. Simple Smile
Може да ти дойде въпреки, че пиеш дуфастон. Време ти е за тест вече, 10ти ден е чудесно.

# 108
Може да ти дойде въпреки, че пиеш дуфастон. Време ти е за тест вече, 10ти ден е чудесно.
Наистина ли?!
Buena speranza, мнооого ти благодаря! bouquet
Тест ще правя в понеделник - тогава си ми е и "по график",.а и мъжът ми днес замина и ще си дойде в неделя по обядм Искам заедно да го направим.
Хубав, слънчев уикенд!  bouquet

# 109
На мен при първия ми опит ми дойде точно 14 дни след пункцията,въпреки лекарствата.
Втория път не ми дойде,което ми подсказваше,че този път нещата са се получили. bowuu

# 110
На мен при първия ми опит ми дойде точно 14 дни след пункцията,въпреки лекарствата.
Втория път не ми дойде,което ми подсказваше,че този път нещата са се получили. bowuu
И получили ли се бяха нещата? Simple Smile

# 111
# 112
# 113
здравейте момичета тихо споделете как се чувствате след двете черти че в другата група за бременни след ин витро си говорят за кърма цедене и дрешки а това е още много рано за нас дето се вика знае ли се не се знае има време дикато чуем тонове ...

# 114
Танче (ако е удобно да говоря на "ти), да си призная дали защото сега съм с Двечки бременна и ужасно ми се спи, нямам сили, каквато и храна да приема започва да ми се гади след това...С първата бременност нямах никакви проблеми, но явно всяка е за себе си и няма гаранция. Hug

# 115
Боби няма проблем по добре е на ти разбира се знам че е рано но още нямам никакви симптоми на бременност само придърпвания в кръста яйчника сега ме заболя корема като за пред цикъл нещо страшно ми е само страх от неизвестното така ли трябва да бъде всички ли са така много притеснения ... Simple Smile ох

# 116
И мен ме болеше корема като преди цикъл, ниско долу, даже все още ме боли.

# 117
Жанче ти в коя седмица си аз мисля че съм в 5 г с защо боли този корем сега два дена спокойствие имах само

# 118
Танче, в 12 г.с. съм, боли си ме от началото, с предишната бременност пак ме болеше.
Не знам защо е така, д-ра казва, че не трябва да боли, а ММ ми философства, че матката расте  Laughing

# 119
Мен ме болеше коремът доста често.В началото по-често,после само от време на време.Подобни усещания като пмс.
Гадене съм нямала и все още нямам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт