Дългото чакане след трансфер - Тема 60

• 91 211
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Aldita, има ли кой да те види в Малинов? Бяха казали, че ще почиват днес. Стискаме палци и чакаме да кажеш какво е положението.

# 676
Трудно е, защото на пункцията се оказа, че май съм със силно намален резерв, макар до този момент нищо да не го подсказваше, но само 2 я от 8-9 ф си е показателно, а и едва ли и при следващите опити ситуацията ще е коренно различна. Алдита, силно стиснати палци!

# 677
8-9 фоликула не е толкова зле, а и 2 от 8 пак е горе долу добре. Аз имах 23-24 фоликула и само 5 ембриона.

# 678
Рончо, искрено съжалявам за този развой на събитията при теб.  Бъди силна и бързо възстановяване ти желая. Много ще се моля следващия път нещата да се получат при теб. Hug
Алдита, стискам палци и за теб. Надявам се да закрепите нещата и всичко да е наред.  baby_neutral

# 679
  • София
8-9 фоликула не е толкова зле, а и 2 от 8 пак е горе долу добре. Аз имах 23-24 фоликула и само 5 ембриона.

И според мен 2 от 8 не е много зле. Аз имах 25ф, извадиха 21Я., но само 4 оцеляха до 5-ти ден..., тъй че не е важно количеството, а качеството.

# 680
  • София
Трудно е, защото на пункцията се оказа, че май съм със силно намален резерв, макар до този момент нищо да не го подсказваше, но само 2 я от 8-9 ф си е показателно, а и едва ли и при следващите опити ситуацията ще е коренно различна. Алдита, силно стиснати палци!
Ани, ако правилно помня, ти беше със стимулацията с доста разниродни като големина Ф.Така че тов е причината за малко изваднеи Я, а не намален резерв Peace
По отношение на фрагментациите, няма да те лъжа, доста голям е процента Confused Разбира се, шанс винаги има bouquet
В коя клиника си и при кок док?

# 681
Anie, и според мен резултата хич не е лош. Аз също съм с намален резерв (на 35г.) и реагирам много малко дори на силни дози хормони. Два пъти започвах манипулацията и не си стигна до пункция. Чак сега, на третия път имаше 5 фоликулчета, четири извадиха, три оплодиха и две трансферираха. Аз питах лекарката, която ги оплоди, какво качество са и тя се засмя и каза, че природата не гледа дали са а или б, това са само статистики. Няма гаранция, че по-перфектното ще се захване и обратно. Спокойствие му е майката.
Алдита, миличка, дръж положението. С теб сме мислено.

# 682
Ани,
При първото ми ин витро, нашите ембриончета на втори ден бяха с 20% фрагменти. Ембриоложката тогава каза, че не било фатално но на третия ден като се видяхме с доктора беше категоричен, че трансфер няма да има. Снимки така и не видях.

Аз мисля, че ако ембриончетата нямаха потенциал едва ли щяха да ти  ги върнат, освен това различните клиники имат различни оценки за оценяване, така, че не бързай да ги отписваш.

# 683
Благодаря, Буена, аз не съм от сф, а по отношение на яр, док каза, че затова досега нищо не е станало с инсетата, защото явно фоликулите са били кухи, както бяха и на пункцията повечето. Каза също, че преди следващ опит тр да взимам поне 3 мес добавки за освежаване на яйчниците, макар да се съмнявам това да помогне с нещо, аз и до дега си пиех някакви добавки, не че имаше полза от тях. Февруарската стимо ми се провали пак заради неравномерни ф и положителния тест за мен изглежда като невъзможен мираж, и май ще се окаже, че с мои я нищо няма да постигна, макар док още да не е споменала това.

# 684
Анджи, Васеленче, сега видях и вашите постчета, благодаря за подкрепата момичета Hug

# 685
Anie, няма да се отказваш. При мен не ставаше и не ставаше. Бих втория път даже 20 дни гонал 450 + перговерис 125 на ден и нямаше растеж.
Сега лекарката ме съжали и за да е по-евтин опита, пих в началото 5 дни по 3 кломифена, тя видя тези пет фоликулчета и почнахме с пурегон. При последния преглед ми каза, че самата не е очаквала такъв резултат с тоя евтин препарат.  Явно наистина много пътища водят до Рим.

# 686
20 дни на Гонал 450 си е бая цифра Sad

# 687
Момичета, как мислите, добре е нали?
9 ден след трансфер ЧХГ 287,800
11 ден ЧХГ 736,200.
И още един въпрос имам към вас, какво следва сега докато чакам отговора на доктора? Кога може да се направи първия преглед за сърчице или преди това се прави преглед?

# 688
  • София
След 10тина дни първи преглед. Сърчице към 7г.с.

# 689
  • Благоевград
Какво мислите за ЧХГ 5.8 на 12 ден от ЕТ

Общи условия

Активация на акаунт