Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Щастлива Тема 23

• 33 683
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Честита Месечинка на Мама Синеока и Малък Рибко! Да сте живи и здрави!
Чакам с нетърпение Лив да каже как е минал трансферът.  bouquet
Боби, стискай още малко за теста... Помня как едвам изкласвах до 16ти ден след инсетата без да правя пиклив тест... Безумно трудно е, ама още малко и ще има хепи енд! Simple Smile
Сорендичка, то не останало до заповедта, много се вълнувам за вас! Време е за успех!
Блингче, разминали сме се в клиниката... И ние бяхме по-късно, но не съм те видяла... Как са дечицата, правят ли компания на моето?Simple Smile

Ели, ние правихме SDI по настояване на доц. Русев, заради морфология 3.5% Всичко друго ни е перфектно. Според доцента сме за инвитро, ама док е опитмист и карахме 7-8 месеца на домашно, после две инсеминации и сега сме на инвитро вече. Една година по-късно. И да ти кажа... ако можеш да кандидатстваш за фонда, направи го. Ние сме със сума ти дребни проблеми уж и не можем да се вредим, а все повече се обеждавам, че шансът за естествено го има, ама е тоооолкова минимален. И ние сме 7 години заедно и +тест не съм виждала, а сриозните ни опити са две години.
Скрит текст:
За справка, само този месец съм дала над 2600 лева за инвитро на ЕЦ. Как - не ме питай... Та парите имат огромно значение...

Нося и една хубава новина днес...

Скрит текст:
За всички, които помнят ilein87 - вече си топли две сладоледени тупкащи сърчица!

# 226
  • София
Ели,
Ако имате ниска морфология и ниска подвижност (2 критерия) е достатъчно да подадете документи за фонда. И тъй като там се чака около 8-9 месеца за да ти дойде реда, междувременно можете да действате по всякакви други начини.

Ние също не се вреждаме за фонда, защото имаме само 1 критерий от мъжките и половин от женските.

# 227
Рени, не съм те забравила. Просто вчера нямаше как. Времето ни беше малко и изобщо не беше ясно за кое кога ще има такова.
Скрит текст:
Имам нещо в предвид за едно от следващите идвания, така че ще се обадя задължително. Само да видя как ще го наредя.
Сън, ами дано си правят компания Sunglasses
Скрит текст:
Ние им удължихме зимния сън, а твоето да ги напуска скоро Wink Жалко, че не сме се засекли. Да ти кажа ще те излъжа точно кога бяхме там. Прекарахме доста време, но не съм се оглеждала много понеже не очаквах, че ще видя някой. Дори док не го мернахме.
ЕленаЖ, ако има как да кандидаствате за фонда го направете задължително, защото никога не се знае до къде ще стигне човек. Това си е голям шанс, а не всеки може да се възползва. А и отнема около година. През това време винаги може да си финансирате опит стига изобщо да има нужда от такъв.

# 228
  • София
О, Илейнчето, тя беше при Семерджиева май. Как се радвааам! Да си ги топли до термин снежинките!

Сънче, наближава с пълна сила, чак започнах да се страхувам по приятния начин. Simple Smile

# 229
Аууу, колко се радвам за Илейн. Двечки? И то тупкащи сърчица? Да си ги топли до термин тези две малки съкровища.  Hug Много хубава новина наистина. Чакаме я, когато е готова лично да разкаже за емоциите си. И нека вече има само хубави новини в тази тема, а и в следващите.

Ели, изчакайте контролната спермограма и в зависимост от резултата ще обсъдите с док. Нищо не пречи да си подадеш документи във фонда и ако решите да си самофинансирате един опит докато чакате. На твоя мъж колко му остава още да пие Ортомол-а?

Наистина всички сме много нетърпеливи. Откривам и себе си в твоите постове. Когато станах пациентка на док си мислех, че ХОП и веднага ще правим инвитро още първия месец. Да, ама не. Минах през доста други неща докато стигна до този трансфер. Но пък понякога наистина не трябва да се бърза. Сега като извадихме хубава яйцеклетчица и док ми каза: "Виждаш ли, че чакането си заслужаваше?" И е прав. Дано само бебко да си ме е харесал. Не остана време и ще разбера дали си ме е избрал за мама. Уф, като го пиша и ми бликват сълзи, нещо тия дни съм станала много чувствителна.  cry

# 230
  • София
Каква хубава новина ни споделя Сънчето. Честито на Илейн, лека Б пожелавам и две здрави, прекрасни дечица  Simple Smile
Сънчо, ти как си?  Heart Eyes
Блинг,  Hug
ЕленаЖ, напълно подкрепям мнението на Блинг да кандидатствате, ако имате възможност, защото чакането е доста, а не всеки може да се възползвам и да разчита на тези опити. А междувременно може и да ви се случат нещата, а може и да си самофинансирате вие опит.

# 231
Браво на Илейн, лека бременност до термин и две здрави бебета на финал.
Боби, 18 лв е кръвния тест.

# 232
Ето ни и нас - аз и двете ми сладоледчета  Heart Eyes Благодаря за палците и положителните мисли на всички!  Hug Трансферът мина леко (както винаги), док има много лека ръка, аз бях супер спокойна, но това ми е пети трансфер и мисля, че е нормално. Не знам как да ви го опиша, хем ми е развълнувано, хем съм някак странно спокойна, че каквото има да става, ще стане със или без моите нерви  Crazy След размразяването едното дете е перфектно (100т.), другото малко изостава засега (85т.), но аз ще си ги обичам и двете мноооого и се надявам да си ме харесат за мама.  Praynig Кръвен тест другата събота - пада се Лазаровден, а после е Цветница (когато съм и именичка). Все хубави празници, та се надявам тази година да е най-щастливият ми имен ден!

Боби, това че си по-чувствителна е напълно нормално - все пак хормони бушуват, бъди позитивна и вярвай, че това е твоята принцеса!  Praynig

Соренда, то не останало до фонда!  Peace Каква хубава групичка се заформя за април и май - Поли, Сън, Рени и сега ти  Hug Хайде дано всички да си бременеем заедно!  Praynig

Честито на Илейн!  Hug Две сърчица - страхотна новина, нека си ги топли до термин! Май скоро не е имало близнаци в темата (да не кажа, че не се сещам да е имало). Дано да дойде и да разкаже как е минало всичко от първа ръка, за да вдъхне кураж на всички нас.  Peace

Елена, момичетата са ти написали, търпение му е майката.  Peace С тази морфология може да се забременее и естествено, и ако възрастта не те притеснява си дайте едни 6 месеца и пробвайте, може и с проследяване на ОВУ - ако не стане, говорете пак с док. Напълно съм съгласна с Делисардели за метода, по който се прави това изследване, на нас и док ни намекна, че резултатите са доста субективни. Ние бяхме с 13% морфология и след ТВЛ и проследяване на ОВУ, минахме на инсеминации. Може би да сме пробвали около година преди да станем пациенти на клиниката и още 6-7 месеца след това. Не сме имали проблем да пристъпим към процедури, док не ни е спирал, а имам и едно спонтанно забременяване преди това. Разбира се той и досега е оптимист и мисли, че нещата могат да станат естествено - ми да, ама не стават, а м/увременно годините си минават. Така че си подготви документите за фонда, нищо не пречи да ги ползваш за второ бебе или да се откажеш в последствие. Изгради си план и действайте лека полека, няма как нещата да не се получат! Стискам ти палци!  Praynig

# 233
  • От Луната
Илейн, много много мноооого се радвам! Две сърчица да топлят сърцето ти цял живот!

Благодаря момичета!
Буен терапията много помогна. С две процедури сме като нови. Струва ми 10лв и куп спестени нерви. За сефте лекар ме изненадва приятно. Аз знам че е добра, но сега се уверих за пореден път!

# 234
  • София
Лив, така ме разчувства... Пожелавам ти най-прекрасната изненада за идващите празници!  Hug Това са твоите снежинки и ти си тяхната МАМА...  baby_neutral и е време за бум на близнацииии!!!  Joy

# 235
Лив, пети - последен и за щастие! Да си топлиш двете сладоледчета до термин! А за тези невероятни празници да имаш най-щастливите мигове в живота ти пожелавам! Praynig bouquet

Ренчо, добре съм, притеснявам се кога ще дойде Ц, че с този Великден.. само се моля нещо да не се обърка... Ти как си?

Блингче, за другия път като дойдеш, направо да си направим една групова сладоледена среща...

# 236
  • София
Лив, да си топлиш снежковците до термин!
И аз много искам всички дружно да изпозабременеем!!! Simple Smile

# 237
  • От Луната
Лив, всичко ще е наред! Желая ти спокойни дни до теста и още по-спокойни до раждане.

# 238
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Лив,много се радвам ,че трансвера е минал леко !!! Сега ти пожелавам от цялото си сърце да си ги топлиш 9 месеца . Дай Боже догодина да сме всички с бебе/нца на ръце !!!

# 239
  • София
Сънчо, давай да правим нещо по въпроса да идва на време, както миналия път Simple Smile Казвай кога да те орисвам  Joy
Скрит текст:
Аз съм добре...  Confused Бая ми е зор с този Ц..., ама той док. ме предупреди, че "много ще кървя"... Важното е да минава и да продължавам напред към заветната цел!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт